24 yıldır iktidarda olan Recep Tayyip Erdoğan yeniden aday olursa kazanır mı?

24 yıldır iktidarda olan Recep Tayyip Erdoğan yeniden aday olursa kazanır mı?
Ben seçimlerde kime sordum ise AKP gitsin hangisi gelirse gelsin diyenler vardi kaç kişi ile sohbet ettim ise 100 kişiden sadece iki üç kişi AKP ye oy veririm demişti ama sandiklar açılmaya başlandıktan sonra resmi olmayan daha sandığın basinda gördüğüm sayim beni şaşırttı sadece bulunduğum sandikta 370 kisi oy kullandi 5 gecersiz oy ciktiktan sonra diger partilere üçer beşer oy giderken gerisi tamamen AKP idi yani anketlere güvenmiyorum insanlara da güvenmiyorum 🤣 o yüzden kazanavagindan şüphem kalmadı artık
Kimin adaylığının toplumda nasıl karşılanacağını kesin olarak bilmek mümkün değil, özellikle dinamik bir siyaset söz konusu olduğunda. Erdoğan’ın uzun yıllardır süren liderliği destekçileri açısından güçlü bir güven kaynağı olsa da, mevcut ekonomik durum ve siyasi krizler farklı kesimlerde eleştirilere neden oluyor. Öte yandan muhalefetin adayını ve stratejisini de bu senaryoda göz önünde bulundurmak gerek. Türkiye’deki seçmen davranışları, çoğu zaman ekonomik ve toplumsal şartlara göre şekilleniyor. Sence bu dönemde halkın önceliği ne olabilir?
Cevap
6Cevap
geçen seçim de az kala demli sandık görevlisini dövüyordum bu teröristleri ülkede barındıran akp sonsuz teşekkürler
Kazanamayacağını o da biliyor yoksa çoktan seçim yapılırdı
sanmiyorum
Kazanacak
Kazanır tabi
Kazanır
Sanmıyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?