Umut ışığını gördüğünüzde vazgeçer misiniz? 2023 hedefi olan bir Cumhurbaşkanından bahsediliyor ve bunu kaç yıl önceden başlatmıştı... O 2023 yılında bir çok şeye ulaşmış olacağız ama ne kaybedeceğiz onu bilemeyeceğim. Ben açıkçası 2023 yılında ne yapacağına dair gerçekten çok meraklıyım. Derler ya ne geldiyse meraktan geldi... Şimdi merak size her zaman kötü şey getirmez bunun yanında iyi şeylerde getirir. Bakış açınıza ve uzun vadede düşününce biraz farklı düşünceler geliyor. Umarım seçilirse iyi şeyler olur seçilmezse seçilen kişi Türkiye için iyi bir şey olur. Onun gitmesi şu an için ülkede bir boşluk oluşturacak yani bu benim düşüncem. O boşluk oluştuğunda her işi idare edebilecek bir kapasiteye sahip Cumhurbaşkanından isterim. Uluslararası alanda bu kadar açılmış iken aynı zamanda geri düşmemek önemlidir ve bu devirde 1 yıl geri kalmak demek 10 yıl geri kalmak demek çünkü zamanla yarışılıyor.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yıl%100 Kazanacaktır. adam yaşlılara, engellilere maaş çıkarmasaydı şimdiye biz yurtlarda büyümüş oluyorduk. Üstüne üslük fizik tedavi ücretlerini de devlet ödüyor. Yaşlılar bakım evlerinde değilse bunun en büyük sebebi evlatlarının maaş almasıdır. Engelli olanlara iş, otobüslerde, ulaşımlarda ücretsiz. Devlet kapısında iş, özel sektörde engelli çalıştırma zorunluluğu, eskiden tüp, gaz, ekmek, şeker, tuz, yağ kuyrukları oluşurdu şimdi? Yok. Daha da saymak isterdim ama siz düşman gibi görüyorsunuz algılarınız kapalı. Ben kötü yanları yok demiyorum var ama yaptığı işler iyilikler daha büyük. Mükemmel kusursuz bir devlet başkanı olamaz bunu anlayın artık. En kötüsü de darbe girişimde CHP'nin şehri terk etmesi oldu. AKP ise halkla birlikte bu girişimi önledi utanın lan adam yaptıklarını görmeyip yapmadıklarına yoğunlaşıyorsunuz yazık size. Nankörsünüz olum nankör ne yapsa boş sizin gibi cahiller devam ettikçe bu Ülke yavaş yavaş ilerler. Hatta gerilemeye başlar. Akıl olsa bu adamın bu kadar yıl iktidarda olmasının sebebinin halk olduğunu anlarsın
30 Yorumla
+1 yılHepsi ayni deysen yok başa kim gelirse cebe indirmenin peşinde bugün herkez evde oturuyorsa bunlarin bo... Yemesinden oturuyor insanlar evde ülkelere cok diklenmiceksin covit 19 yillar önce planlanmış 2019 da da covit 19 adi verilmiş siz hala uyuyun prensler
00 Yorumla
+1 yılAllah adını andım. Bir nesli psikolojik olarak çökertip yaşıtlarımızın altında araba varken, kafeden kafeye sürterlerken biz burada tablet, bilgisayar başında ders stresi, ekonomi haberleriyle boğuşuyoruz. Doların kaç para olduğunu neden biliyoruz mesela?
Bizi bu hale kim sürükledi? Eğer 2023 senesi bu zat tekrar tahtına oturursa Allah bana görmeyi nasip etmesin, canımı alsın. Ben ağlarım. Yemin ederim. Bizden önceki olup, bunun sürülüğünü yapan tayfa yüzünden ben patates taşıyan amcalara bakıp ah çekmek zorunda değilim? Ya da ben güzel olmak için, mutlu olmak için bir ruja 500 lira vermek zorunda değilim?
Diyeceklerim bu kadar.130 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
77Cevap
Gündem konusunda 901 cevap paylaştı. Fark atar yine kazanmakla kalmaz.
42 Yorumla- +1 yıl
Cumhurbaşkanı ni dinlemek lazım aslında. Reis ne derse o.
https://youtu.be/cH-maPn2Q5A
Gündem konusunda 3,8b cevap paylaştı. Artık zor..
Salginla mücadelede sınıfta kaldı
Ekonomide sinifta kaldı
Halkı bütünleştirip saygısını kazanamadı
Eğitim kötü
İşsizlik tavan
Dış politika düşman kazandırıyor
Zaten partisi de içten bölündü.
Eski başbakanı ve bakanı ayri parti kurdular.
Abdullah Gül le ayri düştü..
Partisi hep yolsuzlukla anılıyor..
Yine de kazanabilir mi dersen evet kazanabilir.
Ama küçük bir olasilik bu.92 Yorumla- +1 yıl
Oy çalar yine😒
Temel ihtiyaçların dahi zor karşılanabildiği bir dönemdeyiz, bu salgın süreci ile daha derinden hissedilir oldu bence ki yapılan yanlışlar, alınan yanlış ve eksik kararlar ve açıklanamayan olaylar... Tüm bunlar ile beraber insanlarda bilinç oluşmuştur diye düşünüyorum ve buna tepki de sandıklara yansıyacaktır diyorum.
81 Yorumla- +1 yıl
O kadar cahil var ki memlekette o yuzden
- Gündem konusunda 741 cevap paylaştı.
+1 yılGönlüm gitmesinden yana ama mantığım degil Herkes ekonomiden dolayı gitmesini söylemiş vs. Arkadaşlar biraz geniş düsünün 2002 den bu yana tek başına iktidar olan bir devletin ne halde olduğu konusunda kimsenin zerre fikri yok ve bu hukumet giderse ilişki içinde bulundugumuz butun ülkeler yani uluslararası arenada hepsi ölü görmüş bir sırtlan kesilecek siyaset sadece ekonomiden ibaret olmuyor sayın z kuşagı.
70 Yorumla
+1 yılbizim millet hine verirler malesef ülke 18 yıldır akılanmıyo hala veriryorlar malesef
umarım seçimi kaybederler de kurtuluruz135 Yorumla- +1 yıl
ne alaka pkk pyd degilim ben saçmalık iyi akılanmayı ülke batsın ölelim
- +1 yıl
Hahaha knk banada terörist diyolar islerine gelmeyince😂
- +1 yıl
@kahveligünler_ kafayı yemişler ya
- +1 yıl
Aynen
+1 yılKımler geldı gectı turgut özal öldü gitti elbet gıdecek ozellıkle son 5 yıl rezalet egıtım hukuk ve ekonomı baya kötü dunya sırlamasına bakınca zaten gercekler ortada detaya gırmıcem, bır belcıka devlet memuru emeklısı dunyayı gezerken bugun 10 bın alan kısının maası 1000 euro buda ancak gıdıs gelıs ucak bıletı, paramız en cok degersızlesen parada dunyada 2. Sırada almanya da asgarı ucretlı kısı sayısı 2 mılyon ve bır maasla 150 kılo peynır alabılıyor bızde asgarı ücretle calısan 20 m un ustunde 70 kılo peynır alabılıyor ve bızı avrupayla kıyaslamayın dıyorlar daha ucuza araba ev temel ıhtıyac alıyorlar daha buyuk ekonomı oldugu halde halbukı gucluler onlarda daha pahalı olmalı hersey neyse elbet gıdecek ve sonra baskanlık sıstemınde dıger taraf egemen olucak tayyıp erdogan olumsuz degıl o olmayınca akp yok olur gıder zaten ama yıne enkaz alan hukumet zorlanır en az 5 yıl toparlamak surer oda becerıklı liyakat sahıbı ınsanlarla umarım cabuk gıder her sene bır oncekını aratıyor cunku
30 Yorumla
+1 yılyapmayın arkadaşlar yapmayın gözünüzü sevim manipüle edilmişlerden olmayın. oy vermeyin yeter Allah aşkına oy vermeyin. bakın hayatınızın değil diğer hayatların da en büyük hatasını işlemiş olursunuz. şu adama oy vermek yemin ederim kul hakkına girmektir. yapmayın Allah aşkına yapmayın
40 YorumlaSöylediği gibi 2023 senesinde ilk 10 ekonomi arasına sokarsa, yerli otomobil trafiğe çıkıp, dünyaya da ihraç edilirse, kazanır.
Bunların da olma ihtimali olmadığından, eskisi gibi güçlü bir sonuçla kazanamasa da, karşısında duracak kimse olmadığından, az bir oy oranıyla da olsa kazanacaktır..31 Yorumla- +1 yıl
Togg. com giriyosun yerli otobilin uretilecegi fabrikanin insaati 7/24 canli olarak veriliyor ve 2023te o araba yollarda olacak
Kazanırsa bı halk kuru ekmeğe muhtaç kalsa gram üzülmem.
120 Yorumla
u +1 yıl
AstroTürk Merhaba.
"Her millet layık olduğu şekilde yönetilir." diye bir laf var. Benim bir oyum var sadece onu bilirim, onu da hiçbir zaman AKP'ye vermedim. Sanki bu kez resmi yollarla kazanması çok zor gibi geliyor ama seçim zamanı gelince milletimiz neye layık olduğuna karar verir.
Daha uzaya gidecektik yahu !20 Yorumla
+1 yılUmarım kazanmaz ama kimse kusura bakmasın bizim milletimizde akıllanmaz ülkenin nereye gittiğinin farkında değiller düzene laf söylesen saldırıyolar ben susma hakkımı kullanıyorum biraz daha devam edersem biri gelip beni vatan haini ilan edebilir çünkü biz demokrasi ile yönetiliyoruz (!)
10 Yorumla
+1 yılSeçileceğini düşünmüyorum ama, seçilirsede
Celladına aşık olmuşsa bir millet,
İster ezan, ister çan dinlet,
İtiraz etmiyorsa sürü gibi illet,
Müstehaktır ona her türlü zillet.
Bunu cümle yeterince açıklayıcı re-state://background_color_rgba (0, 0, 0, 0), font_color_rgb (77, 77, 77), justifyLeft10 YorumlaKonuşturma beni...
Zaten bir iğne batsın diye bekleyen hacminin 3 katına erişmiş balon gibiyim. Uzak tutun igneyi, tüm mahalleyi uyandırırım sesimle...
Kendimden tiksiniyorum artık, aynaya bakınca midem bulanıyor...
Daha ne diyeyim...10 Yorumla- Gündem konusunda 574 cevap paylaştı.
+1 yılUmarim kazanamaz ama Bu kadar mal varken bellide olmaz..
112 Yorumla- +1 yıl
Beter olun kuru ekmege muhtac olunda size acirsam ben mal olayim Ulkenin hali ortada Ve kendi adamlarinin hali ortada
- +1 yıl
😅 Mersi😘
Gizli Üye(25-29)+1 yılHerşeyi geçtim bu ülkenin insanların vebaline giren kimse kazanmamalı kendi ülkemizde sığıntı gibi olduk herkes o kadar karamsar ve mutsuz ki koronadan sonra daha fazla arttı bu durum ben sadece ülkemizin ve insanlarımızın iyi yerlere gelmesini istiyorum o kadar :(
50 YorumlaBu ülkede embesil oldugu sürece bu adam gitmez. (adam dedim lafın gelişi)
121 Yorumla
+1 yılHayır tabikide
Bu sonu olacak artık bi keyif kahvesi icer miyiz :)))121 Yorumla- +1 yıl
Hahaha dislike atanlara gülüyorumm😂😂😂
+1 yılbu adam yine alırsa, bu milleti fakirlikten öldürse bir gram üzülmem
42 Yorumla- +1 yıl
hocam bu millet islam egemen vs oldugu sürece bu zulme biat edecek
+1 yılO şu an keseyi neyle doldursam diye düşünüyor seçim derdinde olduğunu sanmıyorum, oda biliyor.
91 Yorumla- +1 yıl
Millet dalga geçiyor ama en büyük korkusu Kılıçdaroğlu, yahut onun güdümündeki birinin, ölene kadar elinde tutacağı yetkileri ele geçirip ülkeyi devralması.
Kılıçdar'ın bir akıl takımı var, alayı eski bürokrat ve devletin içinden çıkma tipler. Faik Öztrak denen, biraz boş konuşmaya meyilli olsa da hesap kitap bilen eski maliyeci, Selin Sayek Böke vesaire. Bunların hepsinin de sürekli söylediği bir şey var ''Erdoğan'ı devirdikten sonra, onun zengin ettiği yandaşların ülkeden çaldığı her şeyi geri alacağız, hesabını soracağız'' falan.
Safi Süleyman Soylu ve oğlunun son yıllarda karıştıkları şaibeler bile Erdoğan'ı tir tir titretmeye yeter. Millet gözünde büyütüyor bu çapsız herifleri.
+1 yılKazanacaktır insanlar körü körüne inandıkça bu zihniyet ilerledikçe kazanacaktır
80 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAmaan abim agzindan yel alsın ve ewet sana katiliyorum bu millet asla akillanmicak
Bu sabah a101 den 2 kg lık sıvı yagi 29. küsüre aldim yahu 2 kg?
Daha bi sene ewel 5 kg 30-35 liraydi dünde mahallede bi markete girdim 5 kg sivi yag wardi torku ve biryag 80 tl ydi fiyatlari
Bide tarım ülkesiyiz
Millet genel secimde cevabini sandikta verecektir10 Yorumla- Gündem konusunda 373 cevap paylaştı.
+1 yılİllaki oy verecekler çıkar ama bence kaybeder çünkü yoksulluk ve adaletsizlik fazla. İşsizlikten intihar ediliyor.
60 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBir ülkenin ekonomisi kötü olabilir bu anlaşılabilir bir olaydır. Fakat insanların söz hakkına gasp edilmesi düpedüz terbiyesizliktir. Dünyadaki haber özgürlüğü konusunda haber sansürü koyan ve insanların ôzgürlüğüne gasp edilen bir ülkede bu kadar oy alıyor olması stokholm sendromu yaşayan milyonlar yüzündedir.
10 YorumlaOy vermem diyenlerin yarısı utancından bunu söylüyor. Yarın Bir seçim olsa yine kazanır. Millet bu kadar safsa yapacak birşey gelmiyor maalesef
33 Yorumla- +1 yıl
Evet oy vermem diyenlerde veriyo
- +1 yıl
Aynen
+1 yılÖyle bir koyun sürüsü var ki olmaz ki diye tam da diyemiyorum putlaştırdılar benim milyon oyum olsun bir tane vermem ama
54 Yorumla- +1 yıl
@masal6363 özgürlük ne demek bilmeden özgürüm diyenlerin su sözlerine hastayım ben ya 😂 klâsik herkes özgürdür. Özgür olan bu millet hangi özgür ülkeye mensuplar pardon? Düşünce açıklamak yasak. Karşı zıt bir tarafta durmak vatan hainliği açlık sefalet rezalet ama yine özgür öyle mi hayır putu var kuramıyor! Hz İbrahim madde olan putları kirmakla bize çok ayrı mesajlar vermişti ama onu anlayabilmek için Kur'an in dediği gibi "akleden" tefekkür eden olmak lazım :)
- +1 yıl
@masal6363 hehh senin en güzel resmin bu işte bunu de bu düşüncesin bende onu diyorum patates bin TL olursa değişik şeyler satmanız gerekir ama artık biliyorsun maaş altın vs kurtarmaz ;)
- Gündem konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılBöyle saçma sapan muhalefet olduğu sürece evet. Kesinlikle kazanır.
40 Yorumla
+1 yılHer şeyin bir ömrü var, bunun da ömrü doldu. Bir daha görüşmemek dileğiyle hoşçakalmasın lütfen.
60 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBir kere daha kazanırsa artık başka çare yok toplu intihar edelim Türkiye çomarların olsun
90 YorumlaKesinlikle seçim yaşını 25 e falan çıkarır bu adam aha da bekleyin görün 😂😂😂
34 Yorumla- +1 yıl
Mantıklı ama gerek yok bu gidişle oy zamanı bilinç yerinde olmayabilir😄
- +1 yıl
Hayırlısı olsun...:)
- Gündem konusunda 322 cevap paylaştı.
+1 yılBu adam kanunlari kendine gore degistirir bir khk ile birde hala makarna kafalida cok bu ulkede olmadi ohal ilan eder ortaligi karistirip sevime gitmez bunlardan herseyi beklerim ben
20 Yorumla
+1 yılEvet ülkede hala İQ düşükler var maalesef , taş yerler yinede verirler
50 Yorumla
+1 yılBence kazanmaz Z kuşağı gümbür gümbür geliyor bu sefer 😂
50 Yorumla
+1 yılUmarım kazanamaz ama kan ağlıyan ve sorumlusunu bilen balık hafızalı milletimiz seçim günü bas ampule demeye devam ettiği sürece bir şey değişmez
30 Yorumla
+1 yılZor görünüyor. Kendi seçmeninin çoğu farkında artık. Çok oy kaybettiğini düşünüyorum. Eğer dala vere dönmez ise bu seçimde hiç şansı yok.
30 Yorumla
+1 yılKazanir kazanamaz anketinin sonuclari bile esit gibi yine esite yakin olur ve hopp kazaniverir. Ben umidimi kestim artik bazi insanlardan.
30 YorumlaSon 1 ay kala eyt çıkarıp 40 yaşındaki amca teyzelerden oy toplayacak rez alın
815 Yorumla- +1 yıl
Gençler vermesinde onlar garanti zaten
- +1 yıl
Yyoo ben vercem
- +1 yıl
İyi ver toptan ölelim ag
- +1 yıl
Tamam öl umrumda mı.
- +1 yıl
Ahahaha bu ülkenin yüz karasısınız
- +1 yıl
Teşekkür ederim. Kime oy vereceğimi başkasına sormadım.
- +1 yıl
Ben veririm işte
- +1 yıl
@Betulkkya gel bizde malum partiye oy verelim artık hepsi sürünsün 😂
- +1 yıl
Oysaki kendi çapında laf soktuğunu falan düşünmüştün. Hadi sen üzülme bu gecenin laf sokanını seni seçtim. Hadi git parkında gülerek eğlen.
- +1 yıl
Hadi yine iyisin
- +1 yıl
Hadi bakalım
Burada bir çok kesim CHP li olsa da dışarıda öyle değil maalesef. Bu sene AKP çok fazla düşüşe geçti belli olmaz.
21 Yorumla- Gündem konusunda 422 cevap paylaştı.
+1 yılBaşka bir ülkede asgari ücret Bulgaristan' ın aşağısına düşsün, o yöneticiye %1,00 oy çıkmaz. Ama burası Türkiye, emin olamıyorum. :)
20 Yorumla - Gündem konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılkarşısına düzgün aday çıkmadıkça kazanır. zaten cogu oyuda böyle alıyor. iyinin kötüsü deyip veriyorlar
40 Yorumla Gündem konusunda 1b cevap paylaştı. Bu millet akıllanmaz oy verenlerden sürünenler var pişman olanlar var ama seçim olsa yine oy verirler
20 Yorumla- Gündem konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılben istifa etmesini dusunenlerdenim sonrasinda da İstanbul itirafi gibi turkiyeye ihanet ettik diyecek
20 Yorumla
+1 yılZ kuşağı asla vermez yeter artık senelerdir yedi bitti ülke ne hale geldik
111 Yorumlakazanırsa ki düşük ihtimal domaltılcak çok insan var kazanamassa domaltılcak 1tane insan var
30 YorumlaBiz titanik koyunlar kemancı, bunlar çaldıkça çobanın kazanma ihtimali yüksek.
30 Yorumla
+1 yılZor ama kazanma ihtimalinin daha yüksek olduğunu düşünüyorum
30 Yorumla
+1 yılHaha bi daha kazanırsa öbür tarafta olacağım için... beni ilgilendirmez
Ama kesin kazanır eşollu eşşek çok var memlekette16 Yorumla- +1 yıl
Yani katil olcam anlamındaa
Ya birini öldürcem ya da kendimi🤣
Dayanamıyomm napim bu hükümete🤪 - +1 yıl
İçinden bana deli dediğine yemin edebilirim ama kanıtlayamam
- +1 yıl
Aa bu daha mantıklı
- +1 yıl
Çirkef tarihlerini🤭
Bence din iman kitap diye diye yedi ceddi beş parasızken iyi semirdi artık nereye gidiyorsa gitsin yeter gari
10 Yorumla- Gündem konusunda 387 cevap paylaştı.
+1 yılAbi hangi seçim seçim mi var bu ülkede tüm seçimler formaliteden yapılıyor cevap belli *adil* bir seçim olursa bu adam kazanamaz
10 Yorumla Bu koşullarda imkansız sadece dün 7 kişi geçim sıkıntısından intihar etti yazık bu millete 5 müteahhite veriyorlar bu milletin kaynaklarını
10 YorumlaBaşka bir ülkede seçime girmezse kazanır. Türkiye'de halk aynı halk. Oy verenler yıllardır yaşanan aksaklıkların sebebinin AKP olduğunu bilse bile aksaklıkları çözecek Parti'nin yine AKP olduğunu düşünüyor o yüzden yine kazanır merak etmeyin.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılyaa arkadaş sen kaç yıldır tanıyamadın mı seçim yaklaşsın adam dünya kadar açılış yapacak hastane, metro, metrobüs, insansız araçlar, uzay, fabrika daha aklıma gelmeyen şeyler ben bakarım adaylara eğer adam akıllı birisi çıkarsa veririm diyecem de şu an mansur yavaş dışında kimseye vermem oyunumu tabi Erdoğan var çünkü düzgün birisi yok
22 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@dArcc mansur biraz daha gençleri ve halkı dinleyen birisi takip ettim de ama hiç bir lafın altında kalmıyor lafı hemen yerleştiriyor konuşurken de hiç bir partiyi katmıyor kılıçlaroglu gibi şu bunu yaptı bu bunu yaptı demiyor hep çalışma derdin de en son işte su baskınlar hakkında açıklamalar yapmıştı
karşısında rakip yok başkan bir seçim değil her girdiği secimi kazanır
20 Yorumla
+1 yılZor gibi ama yine kazanır gibi bi sekilde hallederler 😅🙄
21 Yorumla- +1 yıl
Aynen oyları arkadaşım etmeseler 😂
Gizli Üye(30-35)+1 yılİnşallah bı daha olmaz. Allah devletimizden ve milletimizden uzak eylesin
50 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBırakın siyaseti ya çoluk çocuk Bile siyaset yapar olmuş burda konuşanların çoğu boş konuşuyor birisi demiş gelirse görmek nasip olmasın birisi demiş gelmez , hayırlısı neyse o olsun , bende gelmesini istemiyorum ama Kemal gelse konuşmayı bilmiyor yolda yürüyemiyor ülke değil beş tane koyuna sahip çıkamayacak bir insan ülkede büyük sesler çıkacak herkes ülkemizin üstüne oynuyor Allah sonumuzu hayır eylesin siyasetten nefret ediyorum bizim ülkede bu hiç bitmiyor :(
08 Yorumla- +1 yıl
Kemal bey konuşmayı yolda yürümeyi mi bilmiyor 😂😂 sen 1 kelimeyi bile yazamayan bakanlarla karıştırdın galiba
Cevap sahibi+1 yıl1 kelimeyi yazamayan bakanlarda var bakanlıkla alakası olmayan bakanlarda var ama bana burda Kemal bey konuşmayı biliyor diyemezsin siyasetçi konuşmasını bilecek benim anlatmak istediğimi sen anladın elbette konuşmayı biliyor 🙂
- +1 yıl
Bence gayet konuşmayı biliyor da çamur atıyorsunuz, saldırgan bir üslubu olmadığı sadece yerinde zamanında konuştuğu için konuşmayı bilmiyor demene bakılırsa çingene dili ve mağdur edebiyatını beğeniyorsun kemal beyin gayet beyefendi ve elit üslubunu beğenmiyorsun demektir. Size de kasımpaşalı çingeneler lazım tabii.
Cevap sahibi+1 yılBu yüzden sevmiyorum siyaseti şimdi sana laf atan olmadı bişey diyen olmadı belki CHP liyim Kemal’i beğenmiyorum sizin buna saygı göstermekten başka birşey yapmamanız gerekirdi ama işte kültür farkı ne demişler Cahille girme münakaşaya. Ya sinirini zıplatır tavana, ya da yazık olur adabına
- +1 yıl
Ben de sana bi şey demedim ki celallendin bu kadar😀 kültür farkı cahil mahil şu klişe kelimeleri bırakalım lütfen bana göre de sen cahilsin onu napıcaz:) ama yıllardır ülkeyi batıran ona buna peşkeş çeken yazı bile yazamayan sadece mağdur edebiyatı yapanları görmezden gelip kemal beye burda çamur atman komikkkkkkk.
Cevap sahibi+1 yılİşine gelmeyince demedim diyorsun sen yazdığını bir daha oku komiksin 😆 bana göre sen cahil oğlu cahilsin bunu değiştiremeyiz malesef. Ülkeyi batıranlara git söyle onu ya ne kadar çocukça konuşuyorsun ya seviyeni bu kadar düşürme az akıllı ol 🙂
- +1 yıl
Puahhahahahahah
Cevap sahibi+1 yılAllah akıl fikir versin
Gizli Üye(25-29)+1 yılOsmanli padişahlari bu kadar yetkiye sahip değildi. Artik bir gitsin de kurtulalım.
50 Yorumla
+1 yılBu kara günler tekrar yaşanmasın. Umarım asla kazanamaz.
Ama kazanacak gibi lanet olsun adamım 😡12 Yorumla- +1 yıl
Umarım dediğin gibi olur. Ama "oy verecek başka parti mi var sanki" mantığı çok fazla yaygın ülkede. İşte o kafalar korkutuyor beni.
+1 yılHayir ama yine bir yolunu bulur diye dusunuyorum bu zamana kadar yaptigi gibi
10 Yorumla
+1 yılBir seçim daha kazanırsa halk halinden çok memnun deyip gelecek seçimde bende oyumu verecegim
10 Yorumla
+1 yılBen de istemiyorum ama ondan daha kötüsü gelirse korkusu var.
13 Yorumla- +1 yıl
@Bendora Hayır, onun kendisinin iyi olduğunu inandirdigi veya belki de böyle bir otorute, baskı kurduğu için durum bu.
- +1 yıl
Manipule de ediyo olabilir. Bilmiyom bu işin içinden b. kta çıkabilir.
- Devamını Gör (85)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat