30-35 durak gittiğim oluyor 1,5 saat sürüyor çok sıkıcı bu yüzden artık Marmaray yerine taksiyle gideceğim ama para yok 😂😂
1 ay
Aynen gerçekten biraz kötü gibi metroya göre
Gündemdeki olaylarla ilgili bir şeyler de sormak istiyorum sence okullarda x ray cihazı olmalı mı ve polisin öyle durumlarda öyle saldırganları öldürme amacıyla öldürme yetkisi olmalı mı sence @asiGirlll98
Hakikaten Marmaray'ı neden bu kadar yavaş ya bir Durağı varması durması kapı açması yolcu indirmesi bindirmesi kapatması her durakta 5 dakika geçiriyor
Normal metro daha hızlı gibi ve Marmaray kadar sıkıcı değil
Valla mecbur olmazsam binmem ama daha ucuz ve alternatif yok anadolu yakasına gidip geliyom
Uzun yol marmaray gerçekten yoruyor, özellikle kalabalıkta ayakta gidiyorsan insanın ruhu çekiliyor 😅 Ama taksi de şu ekonomiyle ayrı stres 😬 Belki kulaklık takıp sevdiğin podcastleri, müzikleri açmayı deneyebilirsin, zaman biraz daha akıyor 🚆🎧 Sen genelde ayakta mı gidiyorsun, çok mu kalabalık oluyor senin hat?
Bindiğim durak kalabalık oluyo gitgide boşalıyo oturuyom sonra
Cevap
11Cevap
çekilmez
Motosiklet kullansana.. bir tane Honda dio al o sana yeter
😲😲dimi daha az yaşarım ahiret bileti garantili
Ben öl diye demedim Türkiye'de motosiklet kullanan bi dünya kadın var hepsinin tek tek arka arkaya öldüğünü görmedim..
Tabii tercih meselesi tehlikesi var Evet ama.. senin için dedim ben
o nasıl bir yolculuk bir uçtan diğer ucamı gidiyorsun her seferinde :)
2-3 haftada bir gidiyorum birde dönüş var
Takk kulaklığını oturuyorsun zaten
Nereden nereye biniosunki
Yenikapı'dan darıca'ya
Senin kaderin o
Motor al 😃
Uyu bence
Mantıklı ama para yok
Nereye
Eve...
Umarım zengin bir koca bulursun
Sahi bulur muyum 🙄