Normal yani. Konuyla alakası yok ama ben dış görünüşümü beğenmiyorum instagramdan video atsam dış görünüş olarak nasıl olduğumu söyler misin fotoğraf ile anlaşılmıyor yanlış anlama kötü niyetli biri değilim zaten fake hesaptan atıcam
Nerdeyse 8 9 yıl olmuş düşün orda oynayan herkes bir şekilde eşik aştılar Burak Deniz de öyle ama adamın hakkını yeme eli yüzü düzgün oyunculuğu gayet iyi oyunculuk ön planda zaten tıp ikinci plan
Hayır normal Best Model yarışmalarındanki çoğu derece jüri üyelerine vurdurtarak erkekler içinde bak bir tek Çağatay Ulusoy vurdutmadan gelmiş jdndndmf
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Bence de yani sıradan bir Türk erkeği. Zaten abartmayı seven bir milletiz.
Adam iyi şiii yapma şimdi 😄 oynadığı dizilerin hakkını veriyor.
Oyunculuğu mu iyi? Izlemedim bilmiyorum.
Yarım kalan aşklar var onu izle kısa bir dizi süresi de öyle sıkılacağını sanmıyorum
Onu da biliyorum ama Türk diizleri hep aynı seyler ya izlemiyorum pek.
Bu biraz farklı
Normal yani. Konuyla alakası yok ama ben dış görünüşümü beğenmiyorum instagramdan video atsam dış görünüş olarak nasıl olduğumu söyler misin fotoğraf ile anlaşılmıyor yanlış anlama kötü niyetli biri değilim zaten fake hesaptan atıcam
Piyasadaki yakışıklı diye geçinen kerem bursin gibilerinden daha yakışıklı ve çok daha yetenekli
Kerem Bursin e kim yakışıklı diyor ki?
Bir çoğu kızların
Ben görmedim çok. O güneşi beklerken de falan cok iyidi oyunculuğuyla. Sonra iticileşti. Oyunculuğu da yapmacık geliyo çok.
Medcezir de oynayıp unlenmeyen kim bana diyin hele 😂
14 15 yasinda ergenlerin izlediği diziler yuzunden hep ya.
Nerdeyse 8 9 yıl olmuş düşün orda oynayan herkes bir şekilde eşik aştılar Burak Deniz de öyle ama adamın hakkını yeme eli yüzü düzgün oyunculuğu gayet iyi oyunculuk ön planda zaten tıp ikinci plan
Ya oyunculugunu bilemem ama tip olarak fazla abartildiğini düsünuyorum. Muhtemelen ünlu oldugu icindir. Kadir Inanir'a benziyomus falan . Abarti.
Tip ile kimse bir yere gelemez oyunculuk olmasa sönerdi iki dakika da dış görünüş bir yere kadar götürür anca önemli olan iş ahlakı
Emin misin? Hande Erçel'in olayı ne sence? Oyunculuğun o'su var miydi onda? Sirf guzel diye sisirdiler hala da sisiriliyor
İstisnai durumlar var onu bilemiyorum bazıları vurdurtarak buraya geliyor hatta çoğu mq
Biraz argo oldu ama bunu bende cok düsünüyorum o yola girmek istersen bicok seyi goze alman gerekibilir.
Hayır normal Best Model yarışmalarındanki çoğu derece jüri üyelerine vurdurtarak erkekler içinde bak bir tek Çağatay Ulusoy vurdutmadan gelmiş jdndndmf
Nerden biliyosun? Onun başina gelmedigini falan .
İçerden bilgi 😂😂
Ciddi misin ya? Dm e gelsene burdan konusmayalimm istek attim.
Tamam ksmxmdmf
Lanet ingilizce kelimeler..
Ahhahahaha. TDk: Gereğinden fazla rağbet goren, abartılan
Ben tdk olayım sen popüler kültür kölesi
Kiz bi kelimeyle popüler kültür kolesi olunuyosa herkesin azad edilmeye ihtiyaci var desene.
Ben hep özgürüm bebek
Bide görüsüme yorun yapaydin çok iyi olacakti ama.
Evet bencede çok "abartılıyor"
of tas ya bir erkekte ne ariyorsam bunda mevcut.
Erkekte ne aradığima bağlı bence
Adama bakınca içinden bayan kelimesi geçiyor😄
Yakışıklı değil bence.
Bence de abartiliyor.
yakısıklı adam simdi
Neyi yakısıkli mesela?