valla bugün yenikapıda 15 yaşında bi çocuk intihat etti benim kanım dondu yazık arkasından herkes acıyarak baktı ve çoğu kişinin umrunda bile olmadı belki 5 yıl sonra çocuğun hayatı çok değişecekti yazık oldu
@ay343524 ne alaka birader suç işlemem adam intihar etmek istiyor bende yardımcı oluyorum şurda ne suçu adam kafaya koymuş onu da işine bak hadi yaşım 25 ☺
haklısın ama aynı acıyı yaşıyor ama saniyelik bir acı öyle düşün yani ölen öyle kalıyor kimsenin umrunda değil bu sabah haber türk te mehmet ayan spor spikeri mi ne spor muhabiri ölmüş ve öldü diyor geçiyor hemen mesela
@rotasızCaptain41 kardeşim ben otuz yaşında adamım o dediklerini yapabilmen için senin bi kendinde olman lazım artı yapabileceğin şeyleri yaz tamam hadi klaviye delikanlısı seni hadi hadi yol boş bas gitt hadi canım hadi
@rotasızCaptain41 cümlende bile tezatlık var karar ver kola kutusu seni karar ver it çok havlama karar ver sanayici seni dünya fazlalığı seni oksijeni tükettin beee
@rotasızCaptain41 kardeşim kadın 60 yaşında onca derdi var ken senle mi uğrassın hadi canım senin seviyede oksijen az var beni kasıyor buralar tamam hadi good bye
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
İnsan o kadar çok acı çekiyor ki ölüm daha güzel gelir.
orada ki acıtmayı düşünmüyorlar ki
o an boşluğa düşüyorlar
açık söylemek gerekirse ben bile düşünüyorum yani
bak kardeşim acıtmasını düşünmelerini demiyorum sadece merak ettim acıtan bir şey mi diye
Knk deneyince bize de haber ver lütfenn nasıl bir deneyim kazanıyoruz bilelim ☺
ayrıca düşünme 5 yıl sonra ne olacağını bilemezsin
Knk bırak denesin adama mani olma da en azından bir deneyim kazanır ☺
valla bugün yenikapıda 15 yaşında bi çocuk intihat etti benim kanım dondu yazık arkasından herkes acıyarak baktı ve çoğu kişinin umrunda bile olmadı belki 5 yıl sonra çocuğun hayatı çok değişecekti yazık oldu
senin eline bir iğne batsa canın acımıyor mu
böyle düşün oda insan
tabiki ama o farklı bu farklı bunda direkt ölüyosun vucüdün parçalanarak
İki gün önce de benim çalıştığım yerde adamın üzerine 500 kg metal düştü adam tost oldu parçalarını kürek yardımı ile topladık ☺
@rotasızCaptain41 yaşın kaç bilmiyorum ama yaşadıklarımı yaşadıktan sonra bu yorumu yapma hakkın doğar
şu an açık ve net suç işliyorsun
güzel miydi üstün zekalı @rotasızCaptain41
@ay343524 ne alaka birader suç işlemem adam intihar etmek istiyor bende yardımcı oluyorum şurda ne suçu adam kafaya koymuş onu da işine bak hadi yaşım 25 ☺
Elbette değildi @soran
haklısın ama aynı acıyı yaşıyor ama saniyelik bir acı öyle düşün
yani ölen öyle kalıyor kimsenin umrunda değil
bu sabah haber türk te mehmet ayan spor spikeri mi ne
spor muhabiri ölmüş ve öldü diyor geçiyor hemen mesela
En fazla o da 30 saniyeliğine kahraman olur bir de bu yönden düşün ailesi de tazminat alır hayatı kurtulur knk ☺
@rotasızCaptain41 arkadaşım sen burada git et intihar dersen bu suç bunu suç kabul ediyorlar sen yardımcı gözüyle bakıyorsun devlet suç olarak görüyor
@343524 adam kafaya koymuş bunun birader ben napim yapma desem sanki yapmayacak mı vesile ve günah keçisi ben miyim 🤣🤣🤣
@rotasızCaptain41 o kafaya koymuş sen normal karşıla devlet suç kabul ediyor okey la kanun kanun neyi anlamıyon
@343524 bu kanun sadece intihar edenlere mi var knk allah aşkına bir git işine sen kafayı yemişsin hatta delirmişsin ☺
@rotasızCaptain41 lan sen adama yardım ediyom diye köstek olursan o kanun karşına çıkar
sen de bunu anlamıyorsun
Tamam sen kanunlar ile yaşamaya devam et moruk iki dakka şurda mizah yapak dedim aqk ortalığın kanunda kanun tamam senin kanunların ☺
@rotasızCaptain41 ortada mizahlık bir konumu var acaba
La oğlum ziktir git işine zikicem iflahını da seni de sal beni kardeşim
adamın yorumuna yazıp sal beni demek de nasıl bir dengesizlik aw senin beyin yaşını s2m
@rotasızCaptain41 kardeşim ben otuz yaşında adamım o dediklerini yapabilmen için senin bi kendinde olman lazım artı yapabileceğin şeyleri yaz tamam hadi klaviye delikanlısı seni hadi hadi yol boş bas gitt hadi canım hadi
@kimsebanabulasmasin empati sıfır düşünce yok aklına geleni yazıyor
kısacası rahatsız
Yaşın fark etmez seni hava da karada deniz de de zıplatırım ayık ol ☺
@rotasızCaptain41 kardeşim yapabileceğin şeyler yaz diyorum
sen bu yolda yenisin bak ben dönüyorum haberin ola
İstersen kal dönme genede zıplatırım seni birader adam ol dıycem iki dakika ama çok fazla gelir o da sana şimdi ziktir git itin eniği seni ☺
@rotasızCaptain41 ee o zaman da senin dilinden konuşmak lazım
lan it çok havladın şimdi az ötede havla tamam
Bak senin gibi tenekeler daima ses yapar itin eniği seni keşke baban seni yapana kadar peçete kullanıp peçeteye israf etse idi daha hayırlı olurdu ☺
@rotasızCaptain41 cümlende bile tezatlık var karar ver
kola kutusu seni
karar ver it çok havlama
karar ver sanayici seni
dünya fazlalığı seni oksijeni tükettin beee
Bana anneni yönlendir konuşcam onunla sen çok fazla oldun birader ☺
@rotasızCaptain41 kardeşim kadın 60 yaşında onca derdi var ken senle mi uğrassın
hadi canım senin seviyede oksijen az var beni kasıyor buralar tamam
hadi good bye
Çok kötü bir şey Allah böyle insanlara yardımcı olsun
acıtsa ne yazar. ölünce acı kalmıyor. ama boşu boşuna o kadar insanı işine gücüne geçitirmemek daha iyi. en iyisi daha sessizce intiharı seçmek.
evet ama aşırı merak ediyorum acaba canları acıyo mu dige
Yok kardeşim hiç acitmaz, aynı yastığa sarılır gibi hissettirir.
anlık olan bir şey ya hani insan vucüdü şoka girince hissetmez
Sizce vücudun şoka girmeye zamanı kalır mı?
yani hissetmez mi
Hissetmez tabiiki. Direkt beyaz ışığı görürsün.
bi yerde öldükten sonra 6 saat acıyı hissettiğimizi okumuştum bilmiyorum doğru mu
Kardeşim adı üstünde 'öldükten sonra'. Ölünce zaten beyninde ölüyor. Hisleride beyin hissettiği için artık bir şey hissetmiyorsun. Yalan.
tamam kızma ya
Kizmiyorum ki :D açıklamaya çalışıyorum
İntihar eden acıyı düşünmezki
onu demiyorum
intihar etmek çözüm değildir
Acı eşiğini geçer hissetmez
İntihar edecek adam onu mu düşünür
Acımaz
Bişey olmaz hadi kolay gele