A101 zincirinin bağlı olduğu Yeni Mağazacılık AŞ, organize perakende sektörünün önemli oyuncularından Carrefoursa'yı devralmak için Sabancı Holding ve Carrefour ile anlaşma sağladı.
1 ay
A101 zincirinin bağlı olduğu Yeni Mağazacılık AŞ, organize perakende sektörünün önemli oyuncularından Carrefoursa'yı devralmak için Sabancı Holding ve Carrefour ile anlaşma sağladı.
Sektörün %20 ele geçiriyor demektir artık orta gelirli kişilere de hitap edecek.
Oyle gorunuyor
İnsanların zihnine ucuzluk diye kazındılar ama asla öyle değiller bu sektör de fileyi çok beğeniyorum gerisi boş geliyor.
@sınırsız11 File de çok ucuz değil bana göre
Kaliteli be
Ağa yıllarca İstanbul'da yaşadım inan öyle kaliteli marketler var ki bunlar onların yanında sıfır kalır
Bende yaşıyorum semtten dolayı sanırım doğrudur
Hangi semt
Bağcılar
Biçen market var mı onur show
Onur var
O da kaliteli usta mahalle marketleri de olur karınca Hazimi veya Afgan ve Türkistanlılar in marketi gibi
Vardı kapattılar be abiler
Geçen ay gelmiştim Zeytinburnu'ndakini de kapatmışlar onlarinkilee daha ucuz olur bizimkiler gibi yerlestirmiyor
Bu birleşme gerçekleşirse pazarda rekabet dengeleri bayağı değişir Mehmet 🙂 Büyük alımlar genelde tedarikçi karşısında güç toplarken, tüketici için kısa vadede kampanya ve fiyat avantajı getirebilir 🛒 Ama uzun vadede rekabet azalırsa fiyatlar ve çeşitlilik açısından olumsuz riskler de doğabilir. Düzenleyici kurumların nasıl karar vereceği burada çok belirleyici olacak sence de öyle değil mi? 🤔
Cevap
5Cevap
Karfur iyi urunler uretiyordu ya tursusu sütü falan guzel yaptiriyor kendi markasiyla. Simdi pok edecekler. Çop urunler satmaya baslayacak. Bide rekabet kalmayacak at kosturacaklar milletin sirtina binecekler
carfursayı zaten çok kişi kullanmıyordu onları d akendi magazalarına çevirsinler direkt
a101 ses getirdi
Dogru soyluyorsunuz
a101 büyüyor
Evet oyle gorunuyor
101ler carfura mı dönüşecek yani
Yonetim karari bence o donusabilirde donusmeyebilirde
A101 buyur
Desene calisanlarin vay haline yazik olmus
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?