Kafama takıldı malum haberlerde bas bas bağırılıyor İsa Aras Mersinli'nin öldürdüğü insanların cenazeleri kaldırılıyor, birazı yarın kaldırılacak Allah bir daha böyle acı göstermesin acaba çocuğun cenazesi ne oldu kaldırıldı mı morgda mı, şunun için soruyorum öyle saldırganlar değişik bir eroin maddesi gibi bir şey içerek bu saldırıları yapıyorlarmış, o yüzden falan yapılacak mı acaba onun için sormuştum
2 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Cenazesini ben gördüm ama yapay zeka değilse
Sence nasıl cezalar ya da müdahaleler olmalı böyle durumlarda
Ya ne bileyim hani bunlar iki çocuk ya farklı okullara saldırı yapıyorlar eğer aynı çete ikisini de kullanıyorsa mesela bilinmeyen bir yerine aynı işaretten yapmış olabilirler ya da ne bileyim aynı maddeden içmiş ya da içirilmiş olabilirler Bu yüzden cesedi uzun uzadıya otopsi yapıldı mı yoksa paldır küldür gömüldü mü onu merak ettim
Hayır yani nasıl cezalar ya da silahlı müdahale olmalı saldırı anında. Geniş öldürme yetkisi olmalı sence böyle durumlarda
Olmalı mı
Ne olmalı mı
yani sence öyle bir saldırgan öğrenci gerçekten katliam teşebbüsünde bulunuyorsa zaten önemli olan masumların hayatı olduğu için ve ölünce herkes kalıcı olarak kurtulacağı için ve caydırıcı olacağı için polis öldürmek için illa gerekli zamanı beklememeli canlı yakalama mümkünse bile önemli olmamalı önemli olan okuldaki masumların hayatı olduğu için öldürme yetkisi olmalı mı uygulayan polis te bunu kararlı bir şekilde yapmalı mı (ama profesyonel atışlarla başka hiçkimse zarar görmeden tüm atışların isabetli olması ve sadece saldırganın ölü olarak ele geçirilmesi hedefiyle dikkatli bir şekilde) yani böyle bir durumda böyle bir katliam teşebbüsü varsa öldürmek şart mı sence
Evet kesinlikle şart aslında kuralları sıkı bir ülke olsa öldürmeyeceksin her gün işkence edeceksin diyeceğim ama biz malum yakalayıp hapse atıyoruz kurbanlık koyun gibi bakıyoruz en güzeli gebert gitsin
Sende orada polis olsan ve böyle bir yetkin olsa (canlı yakalama mümkünse bile böyle bir saldırganı öldürmek) kararlı ve memnuniyetle öldürür müydün.
Ve ikinci sorum böyle bir yetkin olmasa yapar mıydın (hukuken zor duruma düşersin çünkü)
Yapardım
Yazsana bana. Yaşanmış bir olayla ilgili örnek verip sana soracağım ve sormak ve söylemek istediğim şeyler var
Lütfen 🙏
Lütfen. Gerçekten sormak istediğim şeyler var ve söylemek istediğim
Gömüldü
Emin misin ben yaşadığımdan şüpheleniyorum
Ölüsünü gördüm
İyi o zaman sevindim
Görmek ister misin
Yapay zeka olmadığından Emin misin sen canlı mı gördün yoksa internette her türlü resim geliyor
Geziyor
Gerçi öyle bir fotoğrafı internette yayınlamazlar ama görmek isterim Evet
Telegramda var
Gömdüler tabi
Bir otopsi yapılsaydı keşke madde falan içti mi diye
Kesin yapmislar ya
Bilmiyorum belki dediğin gibi numune örnekleri almışlardır kanından organlarından falan ama öyle büyük otopsiler bir günde bitmiyor ki bir hafta 15 gün otopsi için cesedin bekletildiği vakalar oldu
Böyle davayi hemen cözmeleri lazim
Ama otopsi dediğin şey bir günde yapılmaz zaten bence çok daha derin araştırmalar yapmaları gerekirdi örtbas edilmesinden korkuyorum
Belli olmaz
Gömülmüştür
Büyük ihtimal keşke bir otobüsü falan yapılsaydı eğer bir şey içtiyse o maddeyi öğrenip tedbir almak gerekirdi diye düşündüm
Yapılmıştır bence ya
Bilmiyorum belki dediğin gibi numune örnekleri almışlardır kanından organlarından falan ama öyle büyük otopsiler bir günde bitmiyor ki bir hafta 15 gün otopsi için cesedin bekletildiği vakalar oldu