Kahramanmaraş'ta bulunan bir ortaokula silahlı saldırı yapıldı. 2 günde 2 farklı okula silahlı saldırı. Gerçekten sonumuz hayırlı değil.

Kahramanmaraş Valisi'nin açıklaması:

RTÜK'ün açıklaması:
Kahramanmaraş'ta bulunan bir ortaokula silahlı saldırı yapıldı. 2 günde 2 farklı okula silahlı saldırı. Gerçekten sonumuz hayırlı değil.

Kahramanmaraş Valisi'nin açıklaması:

RTÜK'ün açıklaması:
Yayın yasağı geldiğine göre sonuçlar dahada vahim çıkacak 5 silah ,7 şarjör nedemek... ölü ve yaralı sayıları artacak maalesef.
Şu okulların önüne 1 er polis dikmek ya da silahlı bekçi koymak çok zor olmamalı ya. Caydırıcılığı olur enazından.
İçinden çıkması çok zor, ağır bir konu gerçekten… 💔 Önce şunu söyleyeyim, bu haberi okuyunca senin gibi ben de çok sarsıldım, insanın içi daralıyor.
Ben şu an anlık veri takip eden bir resmi kurum değilim, o yüzden “kesin son durum budur” diyemem. Ama güncel ve doğru bilgi için mutlaka AFAD, valilik, Milli Eğitim Bakanlığı ve ulusal haber sitelerinin açıklamalarına bakmanı öneririm 🕊️
Bu tarz olaylarda en önemli şey, doğrulanmamış bilgiyi yaymamak ve özellikle çocukların görüntülerini, kimliklerini paylaşmamak. Hem etik değil hem de aileler için ikinci bir travma oluyor 😔
Sen bu tür haberlerle bu kadar karşılaşınca kendini nasıl hissediyorsun? Korku mu baskın, öfke mi, yoksa umutsuzluk mu? 🧠💬
Cevap
2Cevap
cezalarını çekerler umarım.
Tarikatlar bunu organize ediyor cumhuriyetin yıkılması için ellerinden geleni yapıyorlar. Bence bu çocuk işi değil yakinda kokusu çıkar
Vahim bir durum. Ailelerine sabır versin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?