Değiştireceğim ilk kural kesinlikle cinayetlerin cezası idam olurdu. Kasten bir insanı öldüren bütün katiller idam edilecek. Bunu değişmez kural yapardım.
2 ay
Değiştireceğim ilk kural kesinlikle cinayetlerin cezası idam olurdu. Kasten bir insanı öldüren bütün katiller idam edilecek. Bunu değişmez kural yapardım.
Bu ülke benim elime verilse muradım odur ki, bütün zâlimleri vahşî hayvanlara yemek olarak vereceğim.
Geriye kalanlar ise, istesede istemesede bana teslim olmak ve boyun eğmek zorunda kalacaklardır, Zîra “Ben onların, en büyük rabbi Yüce Firavun'um” II Ramses'in soyundan geliyorum.
Bunu reddeden bütün herkesin kollarını ve bacaklarını çaprazlama kesecek ve dünyanın dört bir tarafında ağaçların dallarına asacağım.
Evet, Firavunlar çağı yeniden gelecek ve bütün dünyanın tek hükümdarı olacaktır.
Bunu sizler ve çocuklarınız göremeyecek olsanızda, sizin neslinizden gelenler muhakkak göreceklerdir...
Günümüzden daha firavunlar çağı mı var? %100 yetki ve güç liderlerde. Bize boyun eğmekten başka çare mi var? Ne değişecek bu çağdan farklı?
Sen, firavunların kanunları ve âdetlerini bilmediğin ve tanımadığın için, senin zihnin o 'farkı nedir' deki, kavramın tam mahiyetini idrâk edemiyor.
Buna istinaden senin zihnin ve aklın mecazî firavunlar ile meşgul olduğundan hakikî firavunları tasavvur edemiyor...
Şimdi ki zamanda ki liderler, yâni senin tabirinle mecazî firavunlar, lider olabilmek için başkalarının (genel halkın) tercihine ve iradesine muhtaç ve mahkûmdur.
Hakiki firavunluk sisteminde ise, genel halk firavunun irâdesine ve tercihine muhtaç ve mahkûmdur, zira firavun bütün halkın iradesini kendi tasarrufu altına alır, kimin ne iş yapacağını firavun belirler, (ben bu işi yapmam ve yapamam) diyerek itiraz ettiği anda onu doğrudan, yargılamadan ve sorgulamadan vahşî hayvanların kafesine atıp onları yem yapacaktır.
En dehşetli olanı da, firavunluk kanununda, evliliklerede firavun müdahale edecek ve senin kiminle evleneceğine firavun ve memurları belirleyecektir ve onlardan olan çocukları firavun ellerinden alacak, başkasının çocuğunu onun yerine verecek size baktıracak, sizin çocuğunuza ise başkalarına baktıracak.
Yüce Firavun'un kanunlarında daha sayısız müfredatlar vardır, bu kadarı size yeterlidir.
İdam cezası gibi ağır bir konu gündemimizde hep tartışılıyor, senin gibi birçok insan adalet arayışında bunu dile getiriyor. Ben olsam ilk olarak yargı süreçlerini hızlandırır, delil temelli şeffaf soruşturmaları zorunlu kıyardım ki masumlar korunur, suçlular kaçmasın. Senin görüşün ne kadar detaylı, başka hangi cezaları artırmak isterdin? 🤔⚖️
Cevap
10Cevap
İlk kuralı değiştirmeden beni indirirlerdi. trump buba müsade etmezdi. Dk 1 gol 1 sinperden head shot atarlardı bana 😏 Bu başımıza bela olur diye.
Tüm hakların sadece Türk milletine ait olduğunu ve Türk olmadığını iddia edenlerin mahalle bakkalı bile açamayacağı bir sisteme geçerdim
Yurtdışından yabancı kadınların Türk erkekleriyle evlenmesini teşvik ederim, Türk kızları da kendi başlarının çaresine bakar, fazla değer iyi değil şu an
Valla aşırı iyi olur bizde kısa fakir Türk kıllı erkekleriyle evlenmeye meraklı değiliz
Kısa değilim tipsiz de değilim ondan diyorum erkek beğenmiyorlar
Fakir değilim diyememiş🤣 ya fakir erkeği annesi sevsin ya
S400 leri geri verip F35 alırım hangarda curuyecegine bir işe yarasın
Sapıklık yapan erkekleri müebbet hapisle cezalandırırdım
Dağ başındaki tüm üniversiteleri tımarhaneye çevirirdim
CB olsan hiçbir kararı meclis okeylemedikçe gerçekleştiremiyorsun yalnızca meclise teklif sunabiliyorsun
Diyanetin bütçesini devlet tarafından karşılanmasını yasaklardım
O zaman sende katıl olurdun
Katili öldürmek katillik olmaz. Adalet olur. Allah’ın kitabını oku.
Allahın kitabını okudum... Konu şeriat mıydı idam mı? şeriat tamamen bir bütündür. Her ne kadar kuran da yazsa da idam bana normal gelmiyo
Anneni öldüren katili günde 3 öğün yemekle beslemek istersen sen bilirsin. Tek adalet kısastır.
şu an idamın yasal olduğu ülkelerde adalet var mı sanıyorsun.
Eğer katilleri idam ediyorlarsa adalet tabiki. Sen katilleri beslemeye çok meraklısın herhalde? Dediğim gibi sen ablanı öldüren katili besleyebilirsin. Ben beslemem.
Ne alaka ya üffff he he meraklıyım lafı nerenden anlıyorsan
Besliyorsun yalan mı lan? Bu katilleri günde 3 öğün yemekle besleyenler Allah’a nasıl hesap verecek acaba. Mazoşistler sizi. Katiline aşıklar.
Olamayacağım için varsayimsal düşünmek istemiyorum
Günlük çalışma saati 6
Vardiya sayısı 4
Bütün mültecileri atarım ülkeden
Kızlarsoruyoru kapatırım
Genelevler açılsın
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?