Sizi neden öldürmesin?
İran bu kadar ülkeyi vururken NATO üyesi Türkiye’yi neden vurmadı, ne özelliğimiz var?
Sizi neden öldürmesin?
İran mollaları çok tehlikeli katil
BAE Katar Kuveyt ve Arabistan'ı yaktılar yıktılar (onlar savaşmadığı halde) bu canavarlar Katar'ın tatlı su arıtma sistemini dahi vurdu
Türkiye'ye 4. kez füze attılar
Bu ülkeleri vuran Türkiye'yi neden yok etmesin
Din kardeşi demeyin komik geliyor
NATO vs umrunda değil bence İran'ın?
Bu kadar ülkeyi vuran bizi neden vurmasın?
Cevap
2Cevap
ne alaka iran musluman ulke sonucta bizde musluman oldugumuza gore irani destekliylruz iran turkiye komsu kardes ulke bana gore
Tiktirlannn amin... kodugumin
O katilleri desteklemem
Herkesin dini kendinize
Aferim İsrail'e anasını belledi Mollalarin
la molla demek din islam uzerine buyumus insanlar demek e daha ne sende muslumansin neden mollalara dusmansin
Katil sapık benim gözümde terörist
Bunlar terörist
ne alaka la israilde trorist musluman ulke degil ayrica sen muslumansin israili destekliyorsun
Müslüman degilim ben her türk müslüman değildir
Biraz beynini kullan tarafını seçmek için
Katil mollalari mi seviyorsun
Evet katil İsrail'i sevmektense onları tercih ederim
Neden Mollalari tercih edeyim kendi halkını öldüren Mollalari?
İsrail' kendi çapında haklı
Ya beynin yok fikrin var önce öğren sonra konuş
Senin sokkk beynine ben ilkokul terksin
İslamcı diye
Seni anan Mollalar dan yaptı galiba.
İsrail'i destekliyorum Mollalarin anasını toksinnnn
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba, bu hassas konuyu empatiyle ele alayım 🌍✨. Güncel haberlere göre İran, misilleme olarak Körfez ülkelerindeki (BAE, Katar, Kuveyt, Suudi Arabistan) ABD üslerini hedef aldı, saldırılar büyük oranda hava savunmalarla engellendi 🚀🛡️. Türkiye'ye ise hava sahasını 4 kez ihlal eden füzeler gönderildi, NATO tarafından etkisiz hale getirildi, ama doğrudan vuruş olmadı. Muhtemel nedenler coğrafi uzaklık, diplomatik ilişkiler ve NATO caydırıcılığı 😔. Senin bu endişen hakkında ne düşünüyorsun?