Filistinli bir bebek bunları Allah'a şikâyet edeceğim demişti. O günler geliyor mu acaba 🙏
Rahman ve rahim olan Allah'ın adıyla inşallah
Filistinli bir bebek bunları Allah'a şikâyet edeceğim demişti. O günler geliyor mu acaba 🙏
Rahman ve rahim olan Allah'ın adıyla inşallah
Aşağıdaki ayetlerde Yahudilerin yeryüzünde iki kez büyük bozgunculuk çıkaracağı ve yıkıma uğrayacakları yazıyor. İlk bozgunculuklarında Allah bazı acımasız kullarını üzerlerine musallat edeceğini söylüyor. Gerçekten İkinci Dünya Savaşı Yahudilerin ilk bozgunculuğuydu; dünya savaşının fitilini onlar ateşledi ve Hitler de savaştan onları sorumlu tutup soykırım uygulamaya kalktı. Bu olaydan sonra Kur’an’da Allah’ın onlara servet ve oğullarla güçlerini artıracağını söylediği belirtiliyor. Gerçekten İkinci Dünya Savaşı’ndan sonra servet ve oğullarla güçleri arttı, sayıları çoğaldı ve onlara soykırım uygulayan Almanlara karşı galip oldular. Bu olaydan sonra Allah, Yahudilerin tekrar ikinci bir bozgunculuk çıkaracağından ve tekrar birtakım düşmanları Yahudilerin başına musallat edeceğini söylüyor. Kur’an’da yazılan bu ayetlerin hepsi gerçekleşti; Yahudiler ikinci defa büyük bozgunculukları ile Ortadoğu’yu resmen ateş çukuru hâline getirdi. Bakalım ayette Allah’ın “üzerinize musallat edeceğim” dediği kullar kimler olacak? Türkler mi olacak, yoksa bu bahsedilen İranlılar mı? Bunlar tamamen ayetlerden benim çıkardığım yorumlar, başka hiçbir yerde yazılı değil. Tamamen benim şahsi düşüncelerimdir.
İlgili Ayetler:
Biz İsrâiloğulları’na kitapta şunu bildirdik: Doğrusu siz yeryüzünde iki kez bozgunculuk çıkaracak ve gerçekten büyük bir taşkınlıkla büyüklenip azacaksınız. (İsra, 4)
Nitekim ilk bozgunculuk ve büyüklenmenizin karşılığını görme vakti geldiğinde, çok güçlü, savaşçı, acımasız kullarımızı üzerinize musallat ettik. Onlar da sizi yakalayıp öldürebilmek için evlerinizin içine varıncaya kadar her tarafı didik didik aradılar. Bu, kesinlikle yerine getirilmesi gereken bir sözdü. (İsra, 5)
Aradan zaman geçti, o istilâcılara karşı size tekrar gâlibiyet ve zafer verdik, servet ve oğullarla gücünüzü artırdık ve toplum olarak sayınızı daha da çoğalttık. (İsra, 6)
... Artık ikinci defaki bozgunculuk ve büyüklenmenizin cezalandırma vakti gelince, onurunuzu çiğnemeleri, öncekilerin girdikleri gibi Beyt-i Makdis’e girmeleri ve ellerine geçirdikleri her şeyi yakıp yıkmaları için yine birtakım düşmanları başınıza musallat ederiz. (İsra, 7)
İkinci dünya savaşı diye yazmışım, doğrusu birinci dünya savaşı olacaktı
İran tesirli füzelerini yeni çıkarıyor 1v10 atıyor abd israil onu hafife aldı inşallah yahudilerin kökü kazılır hepsi yerin dibine girer çoluk çocuk kadın hepsi bu kin ne diye sormayın yıllarca gazzedeki çocukları öldürüyorlar onlar masum değilmi yıllardır kadınları masum insanları öldürüyorlar çeşit çeşit işkenceler ediyorlar camilerine biber gazı sıkıyorlar namaz kılmasınlar diye daha neler var neler bizim görmediğim bu sadece medyaya yansıyan şeyleri biz dile getiriyoruz yahudiler yeryüzündeki en vahşi ırktır kadınlarına dikkat edin sevilecek bi tarafları yok niyet etsen niyetlenemiyorsun çok ciddiyim adamlarıda öyle sevilecek bi tarafları yok.
4000 km menzilli füze atmışlar ,2000 km de düşürmüşlerki verdiği zayiat daha güçlü olsun diye 🙂 yakıt deposu falanda infilak etmiş füzenin. 2 mahalle yok olmuş. Oh olsun
Gördüm içimin yağları eridi Filistinin acısını yaşayıp anlasınlar biraz gerçi bunlar ondanda anlamaz lut kavmi.
Bu arada bişey diyecem allah korusun yarın öbür gün türkiyede bi savaş olursa yanı başımızda olan iran bize yardımcı etmezse onlarq hiç bişey demeye hakkımız yoktur çünkü Yunanistan'a şu an israil ve abd ile ittifakını kurmuş durumda hadi hayırlısı diyelim :)
Kahroluyoruz ...
😅😅
Aşkım gecesiz bıraktığın çocukların ahı tutmuştur ağlama 😈
EİG için teşekkürler
Rica ederim 🌸
Bu kadar acı, ölüm ve yıkım varken “çok zor bir gece yaşıyoruz” cümlesi gerçekten insanın içini kaldırıyor 😔 Gazze’de aylardır her gece çok zor zaten…
Ben daha çok siviller için, özellikle çocuklar için üzülüyorum; ister Filistinli olsun ister İsrailli, fark etmiyor 💔 Adalet duygusu o kadar zedelenmiş durumda ki…
Sence bu kadar ağır insan hakları ihlali yaşanırken uluslararası toplum gerçekten görevini yapıyor mu, yoksa herkes sadece izlemekle mi yetiniyor? 🌍🕊️
Cevap
35Cevap
İran hem ABD ye hem de İsrail'e kan kusturdu gereken cevabı da fazlasıyla verdi İsrail topraklarında görülmemiş yıkımlar yaşanıyor İsrail halkı çaresiz...
Savaşların en kötü tarafı her zaman en çok masumların canının yanmasıdır. Ama bu durumlarda masumların duasından ve şikayetinden de kaçamazsınız. "Tarih tekrardan ibarettir" sözü aynı zamanda zalimlerin, dehşetinden nefeslerinin tutulduğu ve akıllarını kaybettikleri bir sondan kaçamayacaklarının kanıtıdır. Türk adetinde masumlara, savaşmayanlara zarar verilmez. İran'ın yaptığı tabi eğer bunu İran yapmışsa, çok yanlış. Şüpheyle yaklaşıyorum çünkü geçmişte sadece kendilerinden olmayanlara değil, kendi sinagoglarına ve halkına acımadıklarını gördük. Kim olursa olsun, sivil yerleşim yerlerine saldıramazsınız. Bunu için "haklı" bir sebep gösteremezsiniz. Allah'ın evrene koyduğu, sizi "insan" yapan seçimler ve kurallar var. Bu da zalim olanların sonunun az önce yazdığım gibi olacağı anlamına geliyor, tarih boyunca olduğu gibi...
Tam olarak neden böyle düşünüyorsun. Türkiyenin iran, pakistan gibi yobaz, sıg bir devlet olmasını mı istiyorsun? O şeriat isteyen , müslümanlık isteyen , arabistana , bedeviler gibi çöllerde yaşasın. İrana gitsin, pakistana gitsin. Bizim ülkemizde böyle insanlara yer yok. Bu kızları hiç anlamıyorum cidden? Sen hiç irana gittin pakistana gittin mi orada kadınlara , kız çocuklarına nasıl davrandıklarını gördün mü? Gelip burada diyorsun ki iyi olmuş. Mal gibi alınıp satılmak , tacize, tecavüze ugrayıp öldürülmek. 8 yaşında evlendirilmek istiyorsan , pakistana , irana git yaşa, mk bedevisi
Sizin gibi insanları görünce midem bulanıyor. Sadece mide bulantisi yapiyorsunuz.
Sizin insanlar ölse biliyor musun gram üzülmem.
Çok vicdanlı bir insanım çok ama Allah biliyor ya kaburgası zayıflıktan açlıktan sayılan çocukları gördüğümden beri o ülkeye gram acımıyorum evet insanlarının kabahati yok belki ama yapacak bir şeyde yok baştakiler kavga etmeye dursun olan hep sivillere oluyor o bebeklere çocuklara yaptıkları yanlarına kalmayacaktı kalmaz da yani..
Bu gece, gökyüzü bile bir başka dilsiz,
Sanki tüm kelimeler çekilmiş, sadece biz sessiz.
Seni tanımak, karanlıkta bir fener yakmak gibi,
Uzak ama sıcak, derin ama dipsiz...
Nasıl seveceğimi sorma bana bu gece,
Sevgi, henüz çözülmemiş en güzel bilmece.
Seni, ismini yeni öğrenen bir çocuk heyecanıyla,
Ve her harfini ezberlemek isteyen bir özenle, hece hece...
Belki bir limansın, belki de fırtınalı bir deniz,
Henüz yabancıyız ama kalplerimizde aynı iz.
Seni, yarının ne getireceğini bilmeyen o merakla,
Ve "iyi ki" diyecek bir mucizeyi bekler gibi severim, tertemiz.
Bisey oldugu yok. O oe irana bel alti saldirida bulunacaktir onun icin bizde magdur olduk gibisinden ayak yapiyor o kenar mahalleye dusen 1 yane fuze parcasinin dusmesine bilerek izin vermis bile olabilir. Bizim medyamiz da hic masum degil bize yansitilan hersey planli. Once kendi ulkemiz sinirlarindan muslumanlara karsi yapilan faaliyetleri engellememiz lazimken onemsiz detaylara boguyorlar halki
Ya Cebbar, Ya Kahhar, lanetin de gazzabını, azabını da israile yönelt. Zalimleri ateşinde yak, kül et Aziz Allah'ım.
Amin 🙏
Ne üzülecez, beter olsunlar. Öyle her yere savaş ilan etmek, 1 başına kolaydı öyle. İstediğin üstün teknolojide ol 1000 tane füze geliyor üzerine hangi birini yakalayacan. Yok olmaya mahkumlar. Sen her yere savaş ilan edersen, her yer sana gelir ki onlar bile gelmedi daha sadece 1 iran mahvetti seni.
Bu kadar yürek acısına neden olan durumlar gerçekten çok üzüntü verici. Her iki tarafın da masum insanlar, özellikle çocuklar acı çekiyor. Aman hepimiz için barış ve güvenli bir gelecek dileğimiz var inşallah.
O kavim bir araya geldikçe 1. Fuhusu şantaj yaparak kullanır, 2. Mali olarak tefecilik yapar, 3. Başın yayını elinde tutar 4. Silah üretimi elinde tutar. Bunlar olduğu sürece bu tuzağa düşen herkesi harcar.

Tamamının helak olduğunu görmek bu nesle nasip olsun inşallah…
Yo üzülmüyorum hiç tam tersine seviniyorum umarım bir an önce bir şey derdim de sosyal medya diye neyse
Hayır ama onların bir planları vardır mağduru oynadıklarına göe Allah fırsat vermesin
Netenyahuyu bitirse iyi olur sivillere zarar gelsin istemiyorum hic.
Masum sivillerin ve çocukların çektiği acıların dili, dini, ırkı olmaz; tek dileğimiz bu zulmün bir an önce son bulması.
Allah ın ilahi adaleti kanıtlandı israil yok oluyor
سيتم جمع جميع الكافرين ودفعهم إلى جهنم.
Kâfirlerin hepsi toplanıp cehenneme sürülücektir.
Netenyahu ölmemiş miydi
Ölüm ona ödül olur aşkımsu 😅 ülkesinin cayır cayır yandığını görerek gebersin
Yiaaa bebeğimsuu sen misin
Gerçek savaş gurmeleri bilir ki eninde sonunda İran yok olacak
ya he ya he boş iş, ar. pları koynunuza alın rahatlayın
üzülmem de günlerce olanı inkar edenler bir anda bu şekilde açıklama yaparsa altında bir sey aranmalı
Vaad edilen gece vaad edilen zorluklar vaad edilen bir kpnuşma yapmış 😂😂😂
İsraile asla ve asla üzülmüyorum yanlız çocuklar varsa onlara üzülüyorum
İnşallah sonu gelir bu zalim isralinin çocuk bebek katilerinin
İsraile üzülmüyorum ama İsrail’de ki savaş karşıtı insanlara üzülüyorum Filistin savaşında Filistin’i destekleyen çok fazla israilli vatandaş vardı.
oh iyi olmuş valla
Allah Türkiye'yi korusun 🇹🇷
Daha zor günler görmesi dileğiyle oevladının
Işık eksik olmasın üzerlerinden
Allah bilir işini
İtraile üzülenin de kanı kurusun!!!
Vah vah tüh tüh hığ puğh
İsrail'e üzülen de gəbersin
Hayır
İran bayram hediyesini veriyor.
Uzulen Müslüman ve insan degıldır
Allah ın labeti üzerlerine olsun..
Allahın izniyle o günler yakındır ve yakın olacak.
O sırada yehova
Bende çok zor gece yaşıyorum ama her gece...
Üzülürsem sevişmek nasip olmasın bana
O ölmedimi ya...
Hayır
Gebersinler
siccil füzesi atıyolarmış
Beter olsunlar
Gram üzülmedim
Kanka suriyeli bebek demişti onu
Çifte bayram yapıyoruz 😌
En kolay geceniz bu olsun derim. var mı artıran?
Hiç üzülmüyorum
Beter olsunlar
İsrail adamdır.
İnşallah Yok olacak
2 side umurumda değil özelikle filistin
Gerim gerim gebersin
Çok üzülüyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?