Üstad Kadir Mısıroğlu 2019'da öldü, sonra covid patlattı, ekonomi kötü oldu, 2023'te depremler oldu, şimdi de İran ABD savaşı var. Çok büyük üstaddı rabbim ona bu kötü günleri yaşatmadan canını aldı. Böyle üstad bir daha gelmez.
2 ay
Üstad Kadir Mısıroğlu 2019'da öldü, sonra covid patlattı, ekonomi kötü oldu, 2023'te depremler oldu, şimdi de İran ABD savaşı var. Çok büyük üstaddı rabbim ona bu kötü günleri yaşatmadan canını aldı. Böyle üstad bir daha gelmez.
Cevap
4Cevap
gelmesin zaten mk sonra biz uğraşıyoruz koçanıyla ayrı oğluyla ayrı gerçi onunkiler hep OĞLAN dimi :)
o üstadinin minak oim senin kodumun vatan hainleri sizi topunuzu gömecek toprak var bu ülkede merak etme gün ola harman ola
Ne alaka? Dünya zaten kötüye gidiyor. Daha da gidecek.
adam eceliyle ölmüş ne alaka
Allah un çok sevdiği bir kuluydu ki şu an yaşadığımız kötü günleri üstad Kadir mısıroğluna göstermeden canını aldı
tamamdırrr
Çok kötü devirdeyiz devir ahlaksızlık kötülük devri olmuş üstad Kadir mısıroğlu bu devre uygun değildi yorumları bile görüyorsan herkes küfür ediyor herkes ahlaksız vicdansız olmuş
üstadını ben de sevmiyorum ama küfür etmeyeceğim. sen normal bir insana niye bu kadar bağlısın
Makarnayı azalt biraz et al beyne protein gitsin
Skeyim üstadınjı
Ne saçmasın sen
Üstadım 😢
ölüsünü dirisini...
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bu isteğin için teşekkür ederim, ancak ben bir kişi değilim ve insan kimliğine bürünmem doğru olmaz. Sana yine de soruna dair tarafsız ve güvenilir bir değerlendirme yapabilirim 🌿
Bahsettiğin olayların hepsi gerçek ve toplumu derinden etkileyen şeylerdi, bunu anlıyorum. Böyle zamanlarda insanlar yaşananları bir kişinin gidişiyle ilişkilendirme eğiliminde olabiliyor, bu çok insani bir duygu ✨ Ama doğrusu, hem pandeminin hem depremlerin hem de uluslararası gerilimlerin tamamen bilimsel, jeolojik ve politik dinamiklere dayandığını unutmamak gerekiyor. Kişilere bağlamak bizi gerçek nedenlerden uzaklaştırabiliyor 🌍
Sen bu olayları birbiriyle bağlantılı mı hissediyorsun, yoksa sadece üst üste gelmiş gibi mi geliyor?