AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Fesli deliye üstad diyen birini ciddiye alamam...
Eko baskanın erdoğanın belediye baskanlıgındaki yasadıklarını senaryolastırıp oynama cabası. Eylemler durulur bir sey olmaz
Adam yemiş ülkeyi, siz hala başkan mı diyorsunuz? kuş kadar çalışmıyor akıl. Futbol takımı tutar gibi taraf tutulmaz.
@Musti423 dalga geciyorum dayı
Yaa dalga geçiyorsun ama dalga geçer gibi yazmıyorsun, seni okuyan direkt tarafını anlıyor. Ben kör cahillere sesleniyorum. Bunlar kendi kendilerini batırıyor, birilerine kaset kumpası kuruyor diğerlerine de başka şeyler. Biri kalkın dışarı çıkın diyor, diğeri polise asit atıyor. Bu mu yani? Ortada senaryo var ise kendi iç savaşlarıdır. Bu arada 1 kişi girmedi içeri 90 kişiyi daha aldılar. Yatıp kalkıp haberlerini izliyorum.
@Musti423 dayı bırak haber izlemeyi kafayı uicebn
Bu ülkeye 85 milyon nüfus fazla geliyor. içimizdeki düşmanlardan arınmak lazım. Fazla düşmana sahibiz.
Ölmüş insanlarla yaşamıyorum ben yaa
Üstad mı ahhsh hain diyecektin herhalde
@Musti423 al açtım cumhuriyet düşmanları napıcaksın
Yaş bilgine baktım da daha dün doğmuşsun. Zerre beyin çalışmıyor, o kadar çok manipülasyona açık birisin ki önce kendi aklını kontrol et. Hangi tarafta olduğunu anladık. Polislere kezzap atanların tarafında. Kim cumhuriyet düşmanı şimdi?
@Musti423 45 yaşında biri olarak daha zekice düşünmen beklenirdi ama yolun yarısını geçtiğin halde bi hakt öğrenmemişsin abi
Polislere kezzap atmayan binlerce gösterici de var onları ne suçu var
Zaten sizin yaştaki cahiller böyle düşünüyor. Benim yaşıma geldiğinde belki gözün açılır. Bu kafayla gidersen hayatta da açılmaz. At gözlüğü ile bakıyorsun. Ben herkesin ne olduğunu biliyorum, ben duruma göre davranırım. onu izah ettim ama sen kurtuluşu hiç olmayacak kişilerde görüyorsun.
Bu konuda konuşmak faydasızdır. Allahım fırsat vermesin onlara. Umarım kendi kendilerini yok ederler. Onu da başkasından bilirsiniz.
@Musti423 asıl at gözlüğünü siz takmışsınız bir çoğunuzun cebinde kuruşu yok hâlâ malum şeyleri destekleyip dıruyosunuz kuru ekmeği nefes almayı yaşamak sandığınız için size vizyon öğretmeye çalışmak da nafile böyle gelmişiniz böyle de gidin
O dediğin sensin kardeş. Nen destek vermiyorum. Chp kapanmaması icin karşısındakine veriyorum. Sen yapabiliyon mu bunu? Kac seferdir söylüyorum yine anlamiyorsun. Asil anlamayan sensin.
@Musti423 tamam reyis ben büyüksün
popcorn kadir bronzlaşıyordur şu anda
üstad demeyin hele şuna gülüyoruz şasldaşlsd
Hainler üstadın ne olduğunu bilmez. Siz gidin başkalarını sevin.
@Musti423 Kadire hain diyorsan evet ajandı ama işte bu ülke böyle bu adamı bile yücelttiniz ya ne diyeyim
Adam kitabın ortasından anlatıyor, Sol tarafın pisliklerini anlatıyor. Dinleyenlerin zoruna gidiyorsa onlar utansın, yapmasalarmış.
@Musti423 Abi Allah gözünü açsın ne diyeyim şu adama bile saygı duyanlar var ya cidden şu ülkede cidden ne desem bilemiyorum. Adam ajan ajann
Ben nice ajanlar gördüm, eğer ki karşısında isen gerçekten Düşmanlarla berabersin demektir. Senin de beynini yıkamış olabilirler. Azıcık geniş açıdan bak ve kendin de gör. Ben hakikatten yanayım. Kim yamuk yaparsa alırım karşıma.
@Musti423 Aşağıdaki yorumlarına baktım da pek öyle durmuyorsun gibi. Tavsiyem umarım bir gün iktidar değişirse ben de onlardan değildim asla oy vermedim şeyine girmezsin inşallah
Kardeş, ben CHP nin karşısındayım. Yarın XXXParti tepeye çıkarsa yine chp nin karşısındakine verecem oyumu. Bu zihniyetin kazanmaması lazım. Eğer dinine sağlam biriysen, dinden bir haber olanların yanında olmazsın. Sorsana bir chp liye sabah namazı kaç rekat saat kaçta ezan okunuyor, nasıl kılınıyor? Bakalım kim bilecek?
@Musti423 Ben hep şunu dedim yine diyorum ateist yönetsin ama düzgün adil hak hukuk sahibi bir adam yönetsin en azından. Akp dönemi bu ülkenin en karanlık dönemi oldu ve ne şartla olursa olsun bitmesi gerekiyor düşüncem tamamen bu yönde.
Sen bu hükümetin içine doğdun, ben evveliyatını da bilirim şimdiyi de.
2017 lere kadar zirveye çıktık ekonomik olarak. 2018 deki Rahip davasından sonra aşağı inmeye başladı. Muhtemelen ülkeyi devir aldığı pozisyona tekrar geri geldik. Şu anki ekibini ben de beğenmiyorum. Ülkeyi Chp kurtarmayacak, bunların kimseye faydası yok. NET
@Musti423 Peki aç bakalım madem çok güzel sayıyorsun abicim 20 yıllık akp iktidarında satılan şeylere? Satılmayan ne fabrika kaldı ne de toprak ve bu sayede ekonomik bolluk yaşadık bir süre. Şu anda noluyor bak bakalım? Üretim yok ve tamamen dışarıdan alıyoruz her şeyi ki bizim ürettiğimiz sebzelerde bile denetim yok kısacası zehir yiyoruz. Dünyaya bir git bak bu kadar vergi alınan hangi ülke var? Adamlar yıllarca din diye diye halkı sömürdü ve dinle zerre alakaları olduğunu düşünmüyorum. Vatandaş şu an 20 bin asgari alırken kendileri manda yoğurdu yemelerini doğru buluyorsan bir şey diyemiyorum. Açık ve net akp karşısında kim gelirse gelsin en güçlü ona veririm. Chp veya bir başkası farketmez yeterki bunlar gitmeli.
Üstad HAHAHAHSVXHDHX
Kendisi kadar rezil olmadığını görürdü Yunan iti