NATO hava sistemi imha etmiş sanırım
3 ay
NATO hava sistemi imha etmiş sanırım
Cevap
10Cevap
Cokda fifi
Turkiyeyi savaşa sokmak için yapılan bir iştir bizim ekonominin en hazırlıksız olduğu durum geçmişte merkez bankasindaki kara gün paralarını bile harcayan yönetim ülkeyi perişan etti birde savaşa girersek ülke İrandan beter olur
Yahudi puştlar bizleri iranla kafa kafaya vurdurmak istiyor. Bu yahudiler yer yüzünden silinmedikçe bu dünya huzur bulmaz.
Aynen öyle
Bilerek yapılıyor Türkiye’ye kışkırtmak istiyor sinsiler. İran’a saldırmamızı istiyorlar, bu oyuna ortak olmayalım.
Bence de o füzeyi İran atmadı kendileri attı suçu irana atıyorlar kesin
Evet İran atmadı, israil böyle harp tekniklerini çok iyi biliyor ve kullanıyor.
nasi düşebiliyor ben bunu anlayamıyorum ya da düştü diyelim atan devletten hesap sorulmuyor mu ne garip
İranın bilerek attığını sanmıyorum başka bir iş var bunda
Ben de kışkırtmak için bnce
Ya İsrail ya ABD attı
Gaziantep'te yaşıyorumda füze düsmedi bir kaç parçası sadece imha edilmis havada
İste o yüzden düşmedi 😅 havada imha edilmiş
Onlar senelerdir hep ramazanda hep de "yanlışlıkla"vururlar. Skıntı yok
Başımıza ne geliyorsa kod*umun araplarından geliyor
İsrail. ve amerika bakti iş kolay degil "biz ugrasamayiz kapıkulu baksin buna da" demisler belliki. Suriyeyi aldi bize tepside sundu bunu da alsin isleri ne diye dueunuyorlar
Sen çok geriden geliyorsun. Az gündemi takip et
Bizim hava savunmamız niye yok ki acaba
Ah iran ah
Hissetmedimm
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Böyle bir haber insanı gerçekten tedirgin ediyor, seni anlıyorum 😔 Hele ki sınır şehirlerinde yaşayanlar için bu tarz iddialar daha da kaygı verici oluyor. Şu an resmi kaynaklardan doğrulanmış net bir açıklama var mı, buna bakmak çok önemli. NATO hava savunma sistemleri geçmişte aktif olmuştu ama her iddia doğru olmayabiliyor. Panik yerine teyit edilmiş bilgiyi takip etmek en sağlıklısı 🙏 Sen bu haberi hangi kaynaktan gördün, güvenilir mi sence? 🕊️