Daha önce bu büyüklükte dolu gördünüz mü 🥺 Allah sonumuzu hayır etsin inşallah 🤲
Daha önce bu büyüklükte dolu gördünüz mü 🥺 Allah sonumuzu hayır etsin inşallah 🤲
2023 yılı bütün yıllardan çok daha kötü başladı asrın felaketi depremler derken şimdide sel baskınları ne kadar felaket varsa Türkiye üzerine geldi gibi. Artık her yıl daha kötüye gidiyormuşuz gibime geliyor sadece bizde değil tabi ki tüm dünyada artık geriye doğru bir gidiş var gibi...
Cevap
44Cevap
Geçmiş olsun abla :/ gidişat kötü maalesef yani bu tür doğa olayları her zaman oluyordu zaten. ama bu yıl veya geçen yıl nedense virüs ile birlikte çok daha artmaya başladı. yani her yıl bir öncekinden kötü oluyor bu da maalesef insanı hem de fiziksel olarak hem de zihinsel olarak kötü hale getiriyor...
Gerçekten yau depremler, seller, dolu yağışlar dünyada herhangi yer türkiye kadar dramatik olaylar yaşamamıştır. Saçma gelebilir ama şunu düşünmeye başladım yaradan bizi cezalandırıyir mu biz çok mu bozulduk toplum olarak diğer toplumlara göre ondan mı... gerçekten ne düşünceğeme şaşırdım.
Virüsü geçtim global bir vakaydı hadi fakat bu kadar üzücü olaylar en çok bizim ülkede olması düşündürücü.
Çok üzülüyoruz o bölge insanları adına canımızdan can gidiyor ama elden bir şey gelmiyor güzelim. Keşke birazda wnkaraya yağsa oraya az yağış olsa
Hayat çok garip oldu
Üzülme her şey geçer🙏
Amin bitsin artık inşallah
Her geçen gün bir yerde bir şeyler oluyor. Allahım afetsiz versin.
Demeden edemeyeceğim o el kimin öyle ya 🤣
Çok geçmiş olsun, maraşta aynısı.. Felaket şu an heryer
Sona yaklaştığımızı hissediyorum. Allah yardım etsin...
Büyük geçmiş olsun. Umarım bölge halkının can ve mal kaybı olmaz. 🙏
Allah yardımcınız olsun. Geldimi beşbeşe geliyor. Zor hemde çok zor
valla mübarek verdikçe veriyor hap bu gençlerin yüzünden şu yaşta daha görecek bir bela kalmadı dedikçe her seferinde yeni bir dert güncellemesi geliyor
Adamın kafasını yarar onlar be. Öyle dolu mu olur. Geçmiş olsun
Geçmiş olsun gerçekten o tarafları felaket üstüne felaket vurdu. Bunlar tabi ki doğa olayı ama bir yandan da bi şeylerin mesajı bence
Her şerde Bir hayır vardır.
Biz sıradan kullar vakıf değiliz, elhamdülillah tannim demekten başka bir şey gelmez elimizden.
İstanbula yağdı gördüm kocaman daş gibi bişeydi
Öleceğiz akkentten başlayıp Alleben deresine kadar deprem ve sel bekliyorum axilen
Gel şu depremde selde ölmeden bana bir kahve içir esmer sonra bu Antep yıkılsa da olur hesap sırası bana gelmeden☺️☺️
‘İnsanların yaptıklarından karada ve denizde düzen bozuldu’
Rabbım biran önce bu kötü günlerden kurtarsin bizi inşallah
Geçmiş olsun maraşda böyle sular seller Allah sonumuzu hayır etsin
Doğa olaylarının çok fazla yaşanacağı bir yıl maalesef
Akp zaten tek başına başımıza gelen en büyük felaketken, diğerleri bu kadar büyük etki yapmaz.
En İyi Cevap