Gündem Gaziantepte durumlar kötü ve yardım gitmiyomuş? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor etkileşimmmm... Güncellemeler+1 yıl lütfen sizde sosyal medya hesaplarınızdan paylaşım yapar mısınız Gaziantepte durumlar kötü ve yardım gitmiyomuş? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
Gayedark Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Sesini duyurlsunn Kızlar soruyor böylesi bir kara günde 4500 kardeşimizin enkwz altında can verdiği günde cinsellik vb gibi kategorileri kapatmzmsn? ↗ 0 0 Yorumla
denizhakan Takip Et Xper 2 Yaş: 31 +1 yıl Bazı yerlere gitmedi maalesef 0 1 Yorumla Soran +1 yıl sosyal medyadan etiket yapmaya devam edicem... Yorumla
kralkobrax21 Takip Et Master Yaş: 49 , eic 52% +1 yıl Gündem konusunda 3,5b cevap paylaştı. İktidar nerede 0 20 Yorumla Soran +1 yıl adamların hiç bok yaptığı yok okadar sinirliyim ki... Yorumla kralkobrax21 +1 yıl İşin ironi tarafı da en çok oy aldığı yerler Diyarbakır hariç Yorumla Soran +1 yıl öyle... abi ben hiç bi zaman akp ye oy vermedim vermem de asla aşırı sinir oluyorum. bugün bi konuşma yaptı sonra piyasadan geri çekildi şerefsiz. ulan okadar millet zorluk içinde biraz cesur cesaretli ol demi ama nerdeeeeeeee Yorumla kralkobrax21 +1 yıl Çünkü konuşacak yüzü yok o kadar erkekse deprem bölgesine gitsin Yorumla Soran +1 yıl al bende de okadar abi. yüzsüz pisliğin teki. Yorumla kralkobrax21 +1 yıl Gidici olduğunu biliyor artık o yüzden gitmiyor bence çünkü gösterilen tepkileri ona gösteriyorlardır Yorumla Soran +1 yıl evet eminim buna... oyüzden erkene çekti ya seçimi mikrop. Yorumla Soran +1 yıl gitsin artık ya vallaha gitsin adamı zaten sevmiyorum ve hala direniyo Yorumla kralkobrax21 +1 yıl Merak etme bu deprem onun bütün oyununu bozdu Yorumla Soran +1 yıl inşallah abi. gerçi deprem bölgelerine gelmesini beklemişlerdir illaki. az öncede söyledin aslında adamın hiç bi şekilde yüzü yok ki. Yorumla kralkobrax21 +1 yıl Çünkü tepki görecek insanları terslerse bu insanları daha da öfkelendirecek yani göze alamıyor Yorumla Soran +1 yıl evet abi. bugün gitmiş bi kaç yere mikrop. Yorumla kralkobrax21 +1 yıl Ekrem'e hakaret eden kadını gördün mü? Yorumla Soran +1 yıl ona bakamadım da şimdi youtube dan açtım.. kapalı varoş o başörtüsünü o kadına yediricen aslında. Yorumla kralkobrax21 +1 yıl Bı tür kişilere yardım etmemek lazım bırakacaksın gebersinler bu memleket o zihniyetten kurtulur en azından Yorumla Soran +1 yıl böyle ahmak kafalı insanlar olduğu sürece türkiye ileri gitmeyi unutsun. asıl onlar defolsun gitsin. Yorumla kralkobrax21 +1 yıl Deprem onlar için bir uyarı aslında Yorumla Soran +1 yıl aynen abi böylelerine cidden müstehak Yorumla kralkobrax21 +1 yıl Daha beter olsunlar Yorumla Soran +1 yıl inşallahhhh... Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Sesini duyurlsunn Kızlar soruyor böylesi bir kara günde 4500 kardeşimizin enkwz altında can verdiği günde cinsellik vb gibi kategorileri kapatmzmsn? ↗
Bazı yerlere gitmedi maalesef
sosyal medyadan etiket yapmaya devam edicem...
İktidar nerede
adamların hiç bok yaptığı yok okadar sinirliyim ki...
İşin ironi tarafı da en çok oy aldığı yerler Diyarbakır hariç
öyle... abi ben hiç bi zaman akp ye oy vermedim vermem de asla aşırı sinir oluyorum. bugün bi konuşma yaptı sonra piyasadan geri çekildi şerefsiz. ulan okadar millet zorluk içinde biraz cesur cesaretli ol demi ama nerdeeeeeeee
Çünkü konuşacak yüzü yok o kadar erkekse deprem bölgesine gitsin
al bende de okadar abi. yüzsüz pisliğin teki.
Gidici olduğunu biliyor artık o yüzden gitmiyor bence çünkü gösterilen tepkileri ona gösteriyorlardır
evet eminim buna... oyüzden erkene çekti ya seçimi mikrop.
gitsin artık ya vallaha gitsin adamı zaten sevmiyorum ve hala direniyo
Merak etme bu deprem onun bütün oyununu bozdu
inşallah abi. gerçi deprem bölgelerine gelmesini beklemişlerdir illaki. az öncede söyledin aslında adamın hiç bi şekilde yüzü yok ki.
Çünkü tepki görecek insanları terslerse bu insanları daha da öfkelendirecek yani göze alamıyor
evet abi. bugün gitmiş bi kaç yere mikrop.
Ekrem'e hakaret eden kadını gördün mü?
ona bakamadım da şimdi youtube dan açtım.. kapalı varoş o başörtüsünü o kadına yediricen aslında.
Bı tür kişilere yardım etmemek lazım bırakacaksın gebersinler bu memleket o zihniyetten kurtulur en azından
böyle ahmak kafalı insanlar olduğu sürece türkiye ileri gitmeyi unutsun. asıl onlar defolsun gitsin.
Deprem onlar için bir uyarı aslında
aynen abi böylelerine cidden müstehak
Daha beter olsunlar
inşallahhhh...