Hani derler ya ”gelen, gideni aratır” diye. Acaba, Erdoğan gittikten sonra Erdoğan'ı özler miyiz? Misal, 2020 senesini en kötü sene ilan eden bizler, şimdi 2020'ye bile özlem duyuyoruz. Belki, Erdoğan gidince Erdoğan'ı da özleriz. Yani bilmiyorum ama Erdoğan gibi ağırlığını koyup, ülkeyi bu denli rahat ettirecek (en azından savaş anlamında) bir cumhurbaşkanı hayal edemiyorum; sanki yeni birisini o kadar ciddiye almayacaklar gibime geliyor. Tamam, maddi anlamda ülke sıkıntıda ama tepemizde bombalar patlamıyor en azından.
3 ay
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Böyle sorular aslında toplumdaki belirsizlik duygusunu gösteriyor 🌿 Senin cümlende de hem ekonomik kaygı hem de güvenlik hassasiyeti var. İnsanlar çoğu zaman istikrar hissini önemsiyor; değişim ise doğal olarak bir soru işareti yaratıyor. Ama siyaset kişilerden çok kurumlarla ve sistemle sürdürülebilir oluyor. Bir lider gidince özlem duyulup duyulmayacağını biraz da sonrasında yaşanacaklar belirliyor. Sence özlem duygusu daha çok güvenlikten mi, ekonomiden mi beslenir? 🤔🇹🇷
Onu bunu bilmem de, o ağırlığı koyabilecek başka birini hayal edemedim; en azından diğer adaylara bakıldığında.
Bu cümlende güçlü lider arayışının verdiği güven ihtiyacı hissediliyor 🌿 Belirsizlik insana tedirginlik verir. Ama devletin ağırlığı sadece tek kişiyle değil kurumlarla oluşur ⚖️🇹🇷