Arkadaşlar lütfen dusmanlik ya da sempatizanlik yapmayınız böyle yapanlara cevabım ağır olabilir. Soru seviyor veya sevmiyor oluşunuz değil sadece mantıklı düşünün yarın olmayacağını düşünün ülkede ne gibi iyi ya da kötü durumlar olur veya yerine kim gelebilir sormak istediğim budur.
Cevabın nedir?
+1 yılAk Parti grubu tahminen üç gruba bölünür. Eskiler, Berat Albayrak yandaşları ve muhtemelen fırlayacak başka bir grup. Sonuç olarak Berat Albayrak tarafı ağır şekilde üstün gelir ve başkan Berat Albayrak olur. Ekonomi bir süre sarsılır, dış ülkeler ile görüşmeler sıklaşır, yeni hükümet kendini göstermek adına çılgın adımlar yapar. Ana muhalefet Tayyip Erdoğan varken tamamdı da şimdi ne olacak? diye kıvırır, MHP cephesi ise Ak Parti cephesi yakınlaşır. Başta sağ partiler oy toplamı %50 lerde gezer, zamanla %60 civarına ulaşır.
Olacağı budur.114 Yorumla- +1 yıl
Evet istediğim görüş buydu tam olarak aynı tas aynı hamam gibi cevaplar geliyor sormak istediğim buydu görüşünüze katılıyorum demiyorum ama bir tahmin sonuçta bu sorumun cevabı yani 👌
Peki sizce mhp akp ye yakınlaşmak yerine akp den adam toplayarak ayrılarak güçlenmeyi seçmez mi başa geçmek için? - +1 yıl
Ak Parti şu an zaten milliyetçilerin partisi. Has milliyetçiler Ak Parti cephesinde. MHP de Devlet Bahçeli harici siyasetçi yok maalesef. Devlet Bahçeli de koltukta gözü olmayan delikanlı bir adam. Bu yüzden halihazırda düzeni olan, hedefleri olan bir partinin önüne geçmeyecektir. MHP tabanı da Tayyip Erdoğan'ı kürt meselesinden dolayı pek sevmediği için onun gitmesi ile geride kalan Ak Parti siyasetçileri ile biraz daha normalleşecektir. Böyle düşünüyorum ben ancak sıradaki kişinin Berat Albayrak olacağına emin olabilirsin. Siyasetin içindeyim ben siyaset konuşmayı seven biri değilim. Hazırlıklar bu yönde.
- +1 yıl
Karşısına geçebilecek bir siyasetçi olmadığı için ve şu anki bakanlık görevini fazla fazla hakkıyla yaptığı için seçilmesi garanti gibi bir şey onun. Yeni sürdüler piyasaya adı duyurulur yakında. Önümüzdeki başkanlık seçimi değil, sonrakinde aday olarak görürsünüz :))
- +1 yıl
Bazıları hayallerde yaşıyor
- +1 yıl
@Pardonbidakika kesinlikle ;)
- +1 yıl
Hayatında Ekmeleddin İhsanoğlu adını Cumhurbaşkanlığı seçimi haricinde ne zaman duyduğunu ve aldığı oyu hesaba kat.
Bir de 80 yılda çıkarılamamış madenlerin iki katı kadarını 8 ayda çıkaran bir bakanın başarılı olup olmadığını, adamın aynı zamanda koca koca şirketlerde gencecik yaşta danışmanlık yaptığını, 750 milyonluk kredi çekerek ticaret yaptığını da hesaba katarak Berat Albayrak'ın seçimi kazanıp kazanamayacağını düşün :)
Araştırmanı öneririm. Çok başarılı ve sevilen bir adamdır. - +1 yıl
Ben şahsi olarak düşünüyorum ben halkım benim bugün elektriğim türk telekomum Doğalgazım yabancı şirketlerde elektrik 20 lira gelirken artık 150 lira altına düşmüyor bu bir.
İkinci olarak bu söylediklerin doğru olsaydı araştırmama gerek kalmazdı hergün haberlerde övgüler servisler olurdu bu konular 1 yıl konuşulur halka empoze edilirdi - +1 yıl
Enflasyon ve Berat Albayrak'ın ne zaman geldiğinden bir habersin maalesef dostum. Konuşma benim için bitmiştir. 20 liradan 150 liraya çıkan fatura da yok. Yıllardır sabit 60-80 arası gelir bana. Boş muhabbet bunlar.
- +1 yıl
Ne zaman geldiğinden bir haber değilim ne zaman gelirse gelsin kötü giden bir durum var ise o koltukta kim varsa onun sorumluluğundadır. Kendi düşüncelerini hunharca savunma ben kendi ödediğime mi inanayım sana mı? Sana bizzat faturayı atıcam kaç lira geldigini gör çok kullanıyorsun deme 2 yıl önce ki kullandığım miktarı da atarım arada ki farka bak.
- +1 yıl
atmanı bekliyorum.
- +1 yıl
tamamdır.
En İyi Cevaplar
Yanlış soru soruyorsun. Madem sorun oldukça dürüst "ülkece, milletçe nasıl ilerleyebiliriz?" Sorusunu sorman lazımdı. Mesele Tayyip değil ki. Mesele milletin uyuması, daha doğrusu uyutulması. Bugün pışpış yapanın adı Tayyip. Dün Süleyman'dı, Ecevit'ti. Yarın kim bilir kim sarı çizmeli mehmet ağa olacak.
07 Yorumla- +1 yıl
Hayır. Farkında mısın bilmiyorum da sorduğun soru insanları uykuda tutmaya yönelik. Bense uyanık olmalarının daha doğru olduğunu savunuyorum. Tabiki uzun sürecek. 1 senede toplum algısında inanılmaz değişimler gerçekleştirmezsin ki. Fakat insanları uyandırmazsan sömürülmeye devam ederler. Madem bu ülkede yaşıyoruz ve ülkemizi seviyoruz. 100 sene sömürülmek mi? 20 sene sonra Güney Kore gibi olmak mı?
- +1 yıl
İşte bak doğru soru. Benim buna bulduğum cevap bilgili toplum üretmek oldu. Peki bunu nasıl yapabiliriz? Devletin eğitim sistemini komple elden geçirmesi gerek oldu. Ama devlet bunu yapmıyor. Peki biz vatandaş olarak ne yapabiliriz? Bireysel olarak kendimizi geliştirebilir ve bunu çevremizdekilerle paylaşabiliriz. İnternette paylaşabiliriz. Bir sürü platform var kendimizi ifade edebileceğimiz.
- +1 yıl
İnternet ortamında bunları konuşan başka bir ülke daha yoktur bizden başka bu kadar bu konuları konuşmaya çalışan. Ama ben bizim ülkemizde birsey farkettim sen ne yaparsan yap söylediğin ne kadar doğru ne kadar mantıklı olursa olsun bir insan bir düşüncesi varsa o asla değişmiyor tam tersi daha da sahipleniyor
Erdoğan olmasa başkası gelir. Kim gelirse gelsin aynı olur. değişen pek bişey olmaz.
05 Yorumla- +1 yıl
Gelen gideni aratır falan değil ya da illa ki birı gelicek onu demek istemedim ben mantıklı olun derken. Şunu demek istiyorum şimdi sonuçta iyi veya kötü uzun süre devleti yöneten biri ve nur sistemi var bu sistem birgün bittiğinde neler olabilir bunu düşünüyorum mesela örnek veriyim ekonomik olarak problem olabilir mi?
- +1 yıl
Nur sistemi nedir ya.. Arkadaşım emin ol Erdoğan olmasaydı daha az karmaşa olurdu. Ekonomi elbet sarsılır. Ama sadece sarsılır... Düzelir. şu an pekte iyi durumda değiliz.. Tüm müslüman ülkelerin yaşadığını yaşatmaya çalışıyorlar. Bunun kapısını aralayan gelecekteki cumhur değil.
- +1 yıl
Yanlış olmuş otomatik duzeltme nur değil bu sistem yazmak istemiştim.
Yani siz Erdoğan giderse çokta bir sorun olmayacağını ve iyi gelecek olan biri ile çok daha iyi yerlere geleceğimizi düşünüyorsunuz doğrumu ama isim olarak birini vermiyorsunuz yeni biri çıkacak olabilir diyorsunuz doğrumu yorumladım?
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
21Cevap
+1 yılYerine yine onun gibi birisi gelir. Öyle olmak zorunda çünkü çok uzun süredir aynı lider başta ve sonuçta Türkiye belli bir yönetim sistemi ile ilerliyor. Aynı şekilde devam etmesini sağlarlar. Sonuçta devletin başında ki isim anı değil uzun vadeli düşünmek zorunda.
11 Yorumla
+1 yılÜlkeye coğrafyaya barış gelir, refah gelir dirlik ve düzen gelir... ülkemizin üstündeki cenabetligin müsebbibi ta kendisidir.. cevabım ağır olur falan diyerek tehditlere girme herkesin eleştiri ya da övgü hakkı vardır.. hakaret hakkı yoktur sadece..
113 Yorumla- +1 yıl
Senin nasıl görüş paylaşma hakkın varsa benimde onu yazma hakkım vardır tehtit etme derken görüşüm sert olabilir anlamında demişim bunu yani senin savunduğun şeyi söylemişim görüş özgürlüğü.
Diğer dediğine gelirsek coğrafyaya barış gelmemesinin sebebi neden kendisi bunu anlatir misiniz - +1 yıl
Bugün Suriye'deki savaşın sebebi önce Esad sonra ta kendisi.. az biraz dünya görüşü olan insanlar müslüman kardesler mevzusuundan çıktığını bilir bu savaşın.. sonra isid ve PKK tabiiki..2002 de iktidara geldiklerinde iki senede ülkenin verdiği şehit sayısı toplam yedi! Bugün kaç dün kaç? Bitmiş PKK nasıl hortlatildi? İsidlilerede bunlar azili terörist değil öfkeli çocuklar dendiginide unutmadık😇 uzun mevzular🤔
- +1 yıl
Katar terörü destekleyen bir ülke! Biz niye arabuluculuğa soyunduysak artik !!!
essekler adam olurda bu iktidar adam olmaz.. - +1 yıl
Tam bağımsız çağdaş bilim ve ilim ulkesi
- +1 yıl
Ülkeyi yalnızlastirmakla karıştırmayın..
- +1 yıl
Artik tohum ve Saman ithal ediyoruz unutmayın😇
- +1 yıl
Acı ama gerçek.. artık bu ülke et, tohum ve saman bile ithal ediyor.. buysa bağımsızlık eğer birşeyler yanlış!
+1 yılEn itisi erdoganin olmamasi, zaten turkiyeyi yokusa sürüyor, avrupa ile iliskileri kesfi, rusya ile , bile ve ulkeye islam ve anti layik sisteme götürmeye yani afganistan pakistan iran gibi yapmaya çalisan ülke ve ataturk dusmani
18 Yorumla- +1 yıl
Tespit olarak konusmalarinda hiç bir zaman ataturk ten söz etmesini göremesin, hiç bir konusmasinda layiklikten korumak veya muhafiza etmekten söz etmez
- +1 yıl
Laiklikten söz etmiyor fazla evet ama Atatürkten söz ettiğini ben çok duydum çok fazla yakından takip etmeme rağmen baya duydum tabi her konuşmasında bunu söylemiyor bunu her konuşmasında söylemesinin bir anlamı yok bunu her konuşmasında söylememesi bence Atatürk düşmanı olduğunu göstermez. Ama İnönü düşmanı desen buna katılabilirim çünkü ona karşı söylediği sözler var.
- +1 yıl
Zaten layiklik ile dusman olmasi , yani ataturkun bu degerli ve turkiyeyi islam, kiristiyan... yani din belasindan koruyan aramgini yok etmeye çalisiyor.
Tirk halkin bu konuda çok dikkat etmesi lazim yoksa istememize karsi baska darbeye gerek kalir - +1 yıl
Adam Türk değil bikere babası Gürcü. ATATÜRKÜ niye sevsin?
- +1 yıl
Dogru, birde karisina bakiniz, sanki arab karisi, turkiyenin simgesini tamamen bozuyorlar,
- +1 yıl
Şeytanın Yandaşları. lafa gelince yol köprü yaptik. eeeee? Ulaan vatandaş aç aç! İşsizlik almış başını gidiyor Suriyeli lavuklar ev sahibi olurken benim vatandasim şu parasini ödeyemedi diye sokakta yaşamak zorunda kaliyor... Adam son padişah lafa gelince Osmanlı torunu. madem öyle Atası Fâtih 21 yaşında costantinopeli bugunun Amerikasini fethediOr. Ama bizim padişah 35 yıldır süren Asker kanı akitan pkk yi bitiremiyor😊bumu Padisahlik? Iktidarlik halkın miilli saadetini saglayabilmektir, kendi cebini doldurmak degil
- +1 yıl
👏👍
hayatimda en gicik oldugum siyasetçi ancak gittiği zaman saglam bir ekonomik kriz carpacak ulkeye sonra toparlanır muhakkal ve yeni gelen mantikli birisiyse cok daha guzel yerlere de getirir ulkeyi ancak ulke mevcut lidere cok bağlı yokluğu ses getirecektir.
10 Yorumla
+1 yılŞimdi yönetimi düşünürsek mecliste hep salak insan dolu olduğu için. Yani dediğim şu ülkeyi yönetecek kapasitede adam yok :D Kılıçdaroğlu geçse gene aynı Oda kendi zevkini ön planda tutucak :D Recep Tayyip Erdoğan'ın gibi. Zaten ülke olarak önce kendi rahatımızı düşünüyoruz :D Tamam belki genç nesillerden biri çıkabilir. İyi bir yönetici ülkenin kaynaklarını gelişmek için kullanan bir yönetici çıksa varya on numara olurdu :D
06 Yorumla- +1 yıl
Yani şimdikler geçersede aynı olucak şu moruklar koltuktan insede ülke şansını yeni nesilde denese. Milleti erzaktır bilmem nedir kandırıyorlar oy topluyorlar :D Cahil insanları kandırmak oldukça kolay bu şekilde oy toplamayacak. Yeni bir kişi ve ya bir parti ortaya çıksa. Türkye'i ilerletse zilyon tane kaynak var Onları kendimiz için kullanabilsek adam gibi teknolojide ilerlesek kendi bilgisayar parçalarımızdır ıvır zıvırdır yapsak iyi olmaz mıydı :D
- +1 yıl
Dostum ülkenin kuruluşundan bu zamana kadar çıkarılmış madenlerin neredeyse iki katı kadarı 8 aylık sürede çıkarıldı. Sıradaki kişi Enerji Bakanı Berat Albayrak. Tayyip Erdoğan'ın varisidir kendisi yetiştiriliyor hala.
- +1 yıl
@Arslanzade O zaman Sayın Cumhurbaşkanımız ben ülkeden gidene kadar yerinde dursun. :D Sonra kim gelirse gelsin. Belki 50 yaşıma geldiğimde ben gelirim dicektim ki çok zahmetli :D
- +1 yıl
Erzak falan kandırıp oy topluyorlar lafınıza katılmıyorum bu "bence" saçma bir görüş yıllardır devam eden bir insanı erzak bilmem ne ile ne kadar kandırabilirsin başka birşey var onun adı da "dava" katılıyorum demiyorum kesinlikle ama, bir kitleye sahip olman için onlara birsey sunman lazım hizmet yardım falan bunlar bir sebep ama asıl sebep bir düşünce bir irade ortaya koyarsın aynı düşüncede olan aynı yolu gitmek isteyen kitleler sen ne yaparsan yap o davaya inanmışsa geri adam atmaz.
- +1 yıl
Aslında cok değerli ve dinamik gençler var. Fakat medya taraflı olduğu için sen göremiyorsun bu insanları ve o insanlar sana sesini duyuramıyor. Maalesef cok acı
+1 yılRecep Tayyip Erdoğan giderse Ne olacağını söylüyüm. Yerine Çok ama Çok akıllı birini getirir. O adam boşu boşuna bu kadar senedir iktidar değil. Ve yerine Kimi getireceğini de Ondan iyi kimse bilemez yani Birazda olsa Düşüşler yaşanabilir ama Sorun Olmayacaktır
00 Yorumla
+1 yılKendisini pek sevmem, ama mevcut siyasetçiler içinde en kurnaz ve zekisi olduğunu düşünüyorum.
19 Yorumla- +1 yıl
işte görüşümden ne demek istediğim açık aynı tas aynı hamam devam eder. Veya daha kötüye gider. Tabi mevcut siyasetciler için geçerli bu yorumum ben hiç bir partiye oy vermiyorum. Kafama yatan yeni birisi çıkarsa düşünürüz.
- +1 yıl
Ya aynı devam eder, ya da daha kötüye gider. Mevcut genel başkanların siyasetini hiç beğenmiyorum. Bu onlara göre daha kurnaz.
- +1 yıl
Diğer insanlar ön plana çıkabilecek potansiyelde olsa, çoktan çıkardı. Zaten Tayyip'den sonra muhtemelen %50 oy alabilecek bir şahıs uzun süre çıkmaz.
- +1 yıl
Eğer öyle olur, genel olarak da bu kadar çok oy alabilecek birisi uzun süre çıkmaz gibi.
+1 yılMedya tarafsız olmadığı sürece bu gitsede gelecek olanda aynı görüşten olacak. Tv sana ne verirse sen onu alırsın bı devirde sistem böyle yürüyor. Ayrıca yıl olmuş 2017 hala yok tank yok askeri arac üretiyoz diyorlar. Sorarım o askeri aracın motorunu sen mi üretiyorsun? Yoksa kaportayımı
014 Yorumla- +1 yıl
Hayır kazanmaz folloş oldular artık. Davalarını tarafsızlıklarını misyonlarını sattılar. Satılmışlar tekrar dürüst olamaz. bir sonraki gelen baskanda höyt diyecek medya yavru kööpek gibi pacalarına sığınacak
- +1 yıl
Yok 2023 bor cıkacak ekonomi patlama olacak diyorlar. Ulan elin amerikalısı o bor madeniniz hidrojen yakıtında kullanıp uzay teknolojisi yapıyor. Sende sabun deterjan yapıyorsun. Ayrıca şuanda bor madeni çıkıyor balıkesirde eti maden işlt. Sazanları kekliyorlar facebooktan cıkmadığı sürece insanlar bunlar gemiyi yürüt cekler
- +1 yıl
Sen ülkenin tüm kaynaklarını milli servetlerini bankasını telekomunu şunu bunu satarsan ekonomi gelişir mi? Ekonomi üretirsen gelişir üretmezsen vergiyle dönen bir ülkeysen nah gelişir
- +1 yıl
Hiç birşey üretmiyoruz hammaddemiz yerli değil. Herşeyi dolarla alıyoruz dolarla bişeyler satamadığın sürece bitiksin
- +1 yıl
Haklisin üretmek en önemli olan şey petrolumuz yok ki rahat olalım.
Peki Recep Tayyip Erdoğan çok plan yapan bir adam benim gözümde iyi veya kötü olarak bakmıyorum buna sormak istedigim şu kendisinden sonrasını da hesaplamış mıdır hani senin ilk görüş attığından buna evet cevabı yakın oluyor ama kendisinden sonra başa geçecek kişi neler yapılacak ne gibi olaylar aynı şekilde devam edicek hangi isimler hep ön planda kalıcak bunlar sence belli mıdır? - +1 yıl
Şahsen benim görüşürüm kafalarında tilkilerin her zaman plan vardır. Son secimlerde olduğu gibi yine cebren ve hileleyle kendi adamlarını basa getireceklerdir. Ama bu berat albayrak olacagını sanmam eger erdoğanın dili olmasa algı yönetimini iyi yapmasalar coktan akp bitmişti.
- +1 yıl
Yaşayıp göreceğiz kardeş yaşımız genç Allah sonumuzu hayırlı etsin
- +1 yıl
Hiç duymadım o lafı ama :)
- +1 yıl
Ama türkiye kalır tabi cografi olarak
+1 yılBakın farkında değiliz ama Recep Tayyip sadece bizim yiderimiz değil tüm mazlumların lideri kesinlikle aynı dönemde yaşadığım için gurur duyuyorum allah uzun ömür versin lakin ve gelecek olan kim olursa olsun yerini tutmaz ama koyduğu cıta artık aşağıya cekilmez
29 Yorumla- +1 yıl
Malesef gelen daha iyisini yapmayı hedeflivektir yoksa gelemez politikalar değişebilir ama ülke yararına olacaktır bu yüzden rte büyük lider altyapıyı hazırladı
- +1 yıl
Sen kötümsersin diğer liderler el perçem iki büklümken dünya reisin ağzına bakıyor ama daha zaman var
- +1 yıl
Çünkü hakim güç hala değiliz zamanla bam önceden istek bile sunamazken artık masadayız gene dediklerimize gelecekler
- +1 yıl
Olayları yanlış yorumluyorsun bizle kim iyi ilişki icine girse ket vuruluyor neden güçlenmemizi istemiyorlar çünkü çok güzlü bir türkiye geliyor
+1 yılYa Kardesim Seçim Bitmiş Hala Ne Siyaset Konuşuyorsun Bu Site Recep Tayyip Erdoğani Sevmiyor Hepsi Hakeret Ediyor A*k Mantıklı Ol Biraz Ya !
60 Yorumla
+1 yılNe olursa olsun sağlam bir siyasetçidir. Şuanda o pozisyona oturacak akılda bir adam görmedim. Ancak büyük bir ekonomik sarsıntı olur toplayabilirler mi bilemem en azından şu an çok zor olur.
10 Yorumla
+1 yılZerre sevmem , zerre haz etmem, ama ulke ıcın gıtmemelı dıyorum, gıderse Şu an kı durumdan daha kotu oluruz, en azından bı 30 sene daha gıdebılırız bu sekılde
10 Yorumla
+1 yılGiderse ülke daha kötüye gidemez. Zaten yeterince kötü konumdayız.
32 Yorumla- +1 yıl
@eseslim26 Aynen öyle birader ondan önce ülkemiz 3. dünya ülkesiydi şimdi saman ithal ediyoruz valla uzay çağında. Öyle bir gelişmişlik yarabbi :D
+1 yılBaşka biri yerine gelir kardeşim, iyi kötü ne olur Allah bilir
00 Yorumla
+1 yılAMERİKA Gönderir başka bir Adamı. Onca yalakayi aç birakmazlar😀
00 Yorumla- Gündem konusunda 478 cevap paylaştı.
+1 yılbana bişi olmaz ama başkası gelirse çok yalaka aç kalır
20 Yorumla ülke her şekilde batacak tek bildiğim bu. düzeltecek biri de yok malesef
10 YorumlaYerine doğru dürüst gelebilecek kimse yok. Erdoğan'ın ülkenin başında Allah ömür verirse daha en az 10 sene durması gerek. Yapıcak çok iş var.
20 Yorumla
+1 yılgitmesin gitmicekte o olmaz sa olmaz
42 Yorumla- +1 yıl
En tehlikeli insnlar boyle dusunuler,
Yani turkiye de adam yok, böyle dusunuler ulkeye mutlaka diktator kurarlar ve ayni suriye azerbayjan... gibi omur boyu oturup indermesi zor olur
+1 yılYeni dava adamları gelir
00 Yorumla
+1 yılgeriye gitmeye baslar ulke
00 YorumlaDaha iyisi gelmez
10 Yorumla
+1 yılGitmemeli kesinlikle
20 Yorumla
+1 yılNeler olmaz ki..
00 Yorumla
Devamını Gör(9)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz