Abi, rezil olacağız ya..😔
Erdoğansız Türkiye olmaz olmamalı.
İnşallah 2028'e aday olur.
Erdoğan'ın Türkiye'yi bırakmaması gerekiyor.
Abi, rezil olacağız ya..😔
Erdoğansız Türkiye olmaz olmamalı.
İnşallah 2028'e aday olur.
Erdoğan'ın Türkiye'yi bırakmaması gerekiyor.
Bence de rezil olacağız. Biraz daha devam ederse araplaşmaya devam, cumhuriyetten uzaklaşmaya devam, zaten ölmüş olan hukuku bitirmeye devam, eğitim sisteminde zihin fukaralığına devam, diyanette kafasına göre fetva ya devam, cahilliğe devam. Kesin rezil olacağız kesin...
Erdoğan sayesinde seneler sonra ilk defa bir Türk vatandaşı uzaya çıkma fırsatı buldu, ne kadar geriden ilerliyoruz çok üzücü, bu cumhuriyet iç karışıklık belası yüzünden, yıllarca onunla bunun i* kopukla uğraşıp durdu millet sürekli sadece birbirine sardılar. Yine kutuplaşma var ama gelişme de kaydetmiyor değiliz o yüzden mecburen rteye devam diğerleri daha çok yolsuzluk yapıyor gelişme eksilerde
Sen konuyu çok yanlış anlamışsın, Erdoğan sayesinde bir Türk uzaya gitmedi, adam verdi parasını yolcu olarak gitti. Sende verirsen şartları karşıladığın sürece sende gidersin. Ben şimdi kanser ilacını bulsam sırf Türk olduğum için erdoğan sayesinde mi oluyor?
Aynen bunca zaman insanların yolcu olarak gitmeye parası yoktu çünkü değil mi? Bir kere ülke gemisine kabul etmezse o yetkinliği sana vermek istemezse gidemezsin, bu kadar basit. Adama uzaya çıkan 106. Astronot ödülü verildi uzay istasyonunda sen hala gezmeye gitti de. Bu yaptığınız bir insanın başarısını kendi bahaneniz ile küçültmeye çalışmaktan başka bir şey değil. Bunun psikolojide ki yeri savunma mekanizmasının sağlıksız kullanımı ve kendini kandırma. Bunca yıl sizin zihniyetinizdeki insanların zaten hep ona buna sarmasıyla hiçbir ilerleme kaydedilmedi. Oldukça gericisiniz kabul edin size kalsa 1923te yaşayalım hep sadece Atatürk olsun gerisi önemli değil. Aynı yerde sürekli kalalım, öylece duralım.
Atatürkün medeniyet algısının bile zihinlerinizde anlamsal bir değeri yok sizin için. Siz ezberden giden c*hil bir güruhsunuz.
Öncelikle bana cahil dediğin için seni rezil etmek boynumun borcudur. İyi Oku belki bir şeyler öğrenirsin.
1) Alper Gezeravcı uzaya çıkan 106. astronot değil 588. astronottur - Bunu bilmemen ilk rezilliğin
2) Eğer NASA ve space X ile zerre bilgin varsa bu projenin ne olduğunu bilirdin. Axiom-3 projesi birkaç ülkenin seçilmiş astronotlarını uzaya götürmek, uzay yürüyüşü ve eğitimler vermekti. Sen olayı çok ama çok yanlış anlamışsın.
3) Savunma mekanizmasını duymuşsun ama çok yanlış anlamışsın yine, savunma mekanizması duygu ve düşüncelerden bilinçsizce kendini korumaktır. Psikoloji ile de hiç bir bilgin olmadığı ortaya çıktı
4) Bizim zihniyetimizi bilmen için 40 fırın ekmek yemen lazım, ben senin yaşın kadar üniversite okudum, öğrenciler yetiştirdim, şu kuramadığın cümleleri kurmayı bilen nesiller yetiştirdim. Hiç birisi senin gibi bilmiş gibi yapıp zır cahil değildi.
5) Bu ülke savaştan yeni çıkmış, sayısız şehit vermiş, kalbi sökülmüş bir şekilde 1923-1938 yılları arasında 46 fabrika kurulmuş, sıfır dış borç ve dışa bağımlılığı sıfıra indirmiş bir dönem. Şunu da söyleyeyim git araştır belki öğrenirsin, Dünya'da ilk kez bir ülke sıfırdan kurulup savaştan çıkmış bir şekilde MODERNLEŞME açısından 10 yılda dünyaya örnek olmuştur.
6) Medeniyet, sizin çok uzağınızda olan ama yakına gelse de kendisinden kaçtığınız bir şeydir. Ve medeniyetin son yıllarda tavan yaptırdığınız ( yaptırdığınız diyorum daha iyi anla diye ) kadına şiddet, hayvan haklarının sıfıra indirilmesi, insanların keyfen, şehven öldürülmesi, cemaatlerde çocuklara taciz, tecavüz, STK'larda bebek tecavüzleri, depremlerde sülalesini kaybetmişlere kızılay gibi parayla satışlar, beyin göçleri, doktorlara saldırılar, hamilelere saldırılar, gta simülasyonu gibi elinde bıçakla gezip herkesi kesenler vs... Bunu sabaha kadar yazarım da sen üşenir okuyamazsın.
7) Türkiye medeniyet ve gelişim açısından 1923 yılına dönse 100 yıl ileri gitmiş olur merak etme sen.
8) 1930 da milletin efendisi olan köylülere 2006 yılında '' Ananı da al git '' diyenler medeniyetin tek dişi kalmış canavar olduğu kesimlerdir.
9) Halkına '' Efendiler '' diyen bir dönemde yaşamayı herkes isterdi, senin gibiler hariç. Siz hakettiğiniz dönemde yaşıyorsunuz zaten.
10) Son şık, Ülkenin durumu iyiymiş, normalmiş gibi davranan herkes bu ülkenin batırılış hikayesinde söz sahibidir. Ve sen eğer yazdığın o yazıları ısrarla destekliyorsan sende onlardansın.
Gelelim sonuna, karşında ki insanın kim olduğunu bilmeden cahil cahil yazarsan böyle kalırsın. Yok bunlar yanlış dersen cevaplarını bekliyorum. Yanlışa yanlış diyemeyen biriysen yorma beni. Günlerce bu yazı altında gereken cevabı veririm. Eğer gerçekten bilgi sahibiysen tamam, ama yukarıda ki gibi cahilliğin dibine vuracaksan kendi kendini rezil edersin.
Saygılar
@Sagocation Yine senin gazabına uğramış biri ve yine parça pinçik etmişsin. Gaddarsın olum sen =)
Erdoğan giderse ev kiraları uçar, et süt yiyecek fiyatları katlanır enflasyon yüzde 70 lerde olur, ev fiyatları 3-5 milyon olur kimse ev alamaz. Şimdi ne güzel emekli 10 bin alıyor asgari ucretli 17 bin alıyor gül gibi geçim sağlıyor herkes... Emekliler asgari ücretliler Avrupa turuna çıkıyor Erdoğan giderse bunların hepsi yok olacak 🤣
Cevap
12Cevap
Valla giderse dolar 3 liradan 20 liraya çıkabilir. Ya da evler 200 300 bin liradan 4 5 milyon da olabilir. O yüzden gitmesin bence şu an eti 50 liraya alıyoruz. Erdoğan giderse 400 liraya et almis olacağız.
Muhalif de olsam seviyorum bazı icraatlerini. CB seçimlerinde muhalif adaya atmıştım ama erdoğanın seçilmesi daha iyi olmuş şimdi düşünürsem.
Ölümsüz mü bu adam nedemek ne yaparız koca devlet bir adama mı kaldı yüzyıllardır varız var olacaz biz saçma sapan şeyler demeyin
eskiden ne güzeldi şöyleydi böyleydi diye maziyi anar anar küfrederiz
Pek ciddi bir paylaşım değil gibi geldi acaba neden
Ahirette de onunla birlikte diriltilmeyi mi istiyorsun
Erdoğanın gelmişini geçmişini karısına bacısına hayırlı pazarlar diliyorum
2028 de açlıktan ölmezsen oyunu verirsin 😂
İroni yaptığını düşünüyorum
Sus kız Allah korumasın
😂😂😂😂😂
Aynen knk aynen 2028e kadar ülke kalırsa aday olur
Allah senin ömründen alsın ona versin
Sen de onla git
Tamam makarna fabrikasindan sana hediye gelir