Ben kendisine iki defa oy verdim, şu son 2 yıldır nefret ediyorum ondan. Ama şu anki partilere bakıyorum bu makamda bu dış politikayı kim nasıl yürütecek? Bence erdoğan kötünün iyisi. Bu adam vefat ettiğinde üzüleceğim gibi hissediyorum. Siz ne düşünüyorsunuz?

Ah be ne olurdu milyonlarca arap'ı ülkeye doldurmasaydın, ne olurdu tarikatları sevmeseydin? Ne olurdu halkın içine girip dertlerini sıkıntılarını dinleseydin? Böyle bitmemeliydi reis. Kusura bakma önümüzdeki seçim zafer veya memleket partisine vereceğim oyu.
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
İyi yaptığı şeylerde var kötü yaptığı şeylerde var. Yapmış olduğu 2-3 şeyden ötürü kendisine bazen çok kızsam da saygı duyacağım. Bugüne kadar akp oy vermemiş biri olarak..
Kesinlikle. Tamam hataları yok mu? Varr hem de çok. Ama bence büyük bir Devlet adamı. Yani bu sıfatı taşıyabiliyor. Önümüzdeki seçimde kendisine oy vermeceğim orası ayrı konu. Ama tabii Kılıçdaroğlu, Erdoğan ve HDP'nin adayı baş başa kalırlarsa Erdoğan'â veririm. Muharrem ince babala tv'de ikinci turda millet ittifakının adayını destekleriz dedi ama ben gider erdoğan'a veririm.
Tarikatçı karamollaoğluna mı güvenicez?
hdp ile kol kola giren kılıçdaroğluna mı?
arapçı ahmet davutoğluna mı?
sığınmacıları savunan ali babacan'a mı?
Bunların hiçbiri terörle mücadele etmez.
Bende değişmesini istiyorum ama dediğin gibi yaptığı iyi şeylerde var kötü şeylerde var. Bazı konularda hele abartılı eleştiriler yapılıyor bence süreci iyi takip etmek gerek. Kılıçtarogluna bende oy vermem halkla inatlaşır kendisi aday olursa hayatımda ilk defa gidip Erdoğan’a veririm. Dediğin gibi olası hdp adayınada oy vermeyeceğimize göre mecbur. Hdp tayfa Erdoğan’a nefret kusuyor neden acaba? Operasyonlardan dolayı nefes borusu mu kesildi bundan olmasın? Erdoğan’dan önce Kürt’ler rahat rahat Kürt’üm bile diyemezdi ( savunmuyorum) şimdi TRT kürdi kanalı var bence nankörlük yapmamak gerek. Çözüm sürecine karşıydım o konuda bile herkese rest çekti çözüm süreci sürecini yaptı. Sonra hainlik yaptıkları için sert mücadele dönemine geçildi. Bence süreç iyi değerlendirilmeli her konuda
Aynen öyle al benden de o kadar. Ümit Özdağ aday olur mu acaba? Tam bir Devletçi, Atatürkçü ve Laikliği benimsemiş bir insan.
Ümit Özdağ iyidir bende severim ama bence kendisi devlet adamı, siyasetçi profili yok dostum
Mansur Yavaş diyorlar, arkadaşım mansur yavaş hangi yolsuzluğa, rüşvete, kaçak sığınmacıya, enflasyona, kötü ekonomiye laf etmiş? Mansur yavaş pısırık bir insan bana göre.
Ulaşım hizmetleri dışında iyi hatırlanacağını zannetmiyorum
ne özlemesi ya en nefret ettiğim adam
dış politikada iyimi rezil oldu geçen tabii kağıttan sorular yok
Akıllanmamışsın.