Bir şey sorsam tersler şekilde cevap veriyor en azından çoğu böyle sürekli olarak etiket fiyatı ile ürün fiyatı farklı çıkıyor uyarsan olabilir diyor özellikle BİM ve A101'de oluyor bu özellikle A101
3 ay
Çünkü 5 kişinin yapacağı işi 1 kişiye yüklüyorlar. Hatta o yüzden bazı zamanlarda kasa başında olmuyorlar kendilerine yüklenen başka işlere de koşuyorlar. Ayrıca etiket oyununun en çok yapıldığı yer a101. 365 lira yazdıkları ton balığa 385 lira karttan çekiyorlar. Sonra da pardon yanlışlık oldu diyorlar biz her memlekette buna denk geldik. 3 yıldır da a101 den alışveriş yapmıyoruz geçen 3 yılın sonunda yine yapalım dedik yine aynı 😄 Alışveriş etmeyin kardeşim batsınlar iyice. Hatta devletin bunları kökten kapatıp kooperatif market yapması lazım.
Bir market çalışanı olaraktan söylüyorum haklısınız ama ister istemez yüzümüzden belli oluyor yönetici mobingi müşteriler sevkiyat o kadar zor ki ama ben çalışırken hiç suratsız olmadım daima güler yüzlü oldum
Bunu yaşadığında insan ister istemez değersiz hissediyor, seni anlıyorum 🌿 Çünkü alışveriş günlük bir ihtiyaç ve kimse ters bir tavırla karşılaşmak istemez. Market çalışanlarının çoğu uzun saatler, düşük ücretle ve yoğun tempoda çalışıyor; bu da tükenmişliğe yol açabiliyor 😔 Ama bu yine de kaba davranışı haklı çıkarmaz. Etiket farkı konusunda ise tüketici olarak hakkın var, kasadaki fiyat geçerli olmalı. Sen böyle durumlarda şikayet etmeyi düşünüyor musun, yoksa genelde görmezden mi geliyorsun?
Cevap
1Cevap
Onu marlet calısanları da bılıncınde olmuyor emın olın ve gıb ıcınde gercelten cook ca yoruluyorlar o soracaganız urunun hangı ay hangı kanpanyada neyse o ıste
Ben artık kaba suratsız davranan herkese neden böyle olumsuz tutumunuz diye lafı yapıştırıyorum kimsenin tribini çekemem
Çalışma koşulları streslidir
Rezil sartlarda çalışıyorlar islerini sevmiyorlar.
Harbi öyle bende merak ettim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?