Marketteki calisanlar cok garip?

Arkadaşlar 1 hafta once ilk iş deneyimim olarak büyük bir markette kasiyer olarak ise başladım. İlk günden kasayi öğrendim bugun kasayi kapatmayi saymayi falanda ogrendim 3 tl 5 tl fazlam cikiyor hiç açık çıkarmadım. İşimide duzgun yaptığımı dusunuyorum sadece 2 3 kez müşteriye surat astım ona dikkat ediyorum artık, müşterileri umursamıyorum yani selam vermedi kötü davrandı falan umrumda degil ama çalışan kişiler bana bi oyle bi böyle davranıyor bazıları tabi çok asabiler yani bir şey bilmiyorum sinirleniyo hemen tak tak giriyo soyle olcak falan gösterir misin diyoeum mal gibi bakiyo çok sinir oluyorum bi de bi iki gün önce 2 3 tanesi beni yanına çekmeye çalışıyordu bende ilgilenmedim hic sigara molasina cikip duruyo bi kız surekli mudurun gotunde dolaniyo ben 2 3 kez tuvalete gidiyorum kasasefi azarliyo bir şey de diyemiyorum yeniyim diye herkes laf soyleyebiliyo çok sinir oluyorum napmam lazım saygımı bozmadan nasil cevap verebilirim çalışanlar çok sinirimi bozuyo cogundan daha olgun ve zekiyimdir ama aralarında en yeni ve en küçük oldugum icin bana 3 yasinda çocukmusum ve aptalmisim gibi davranıyorlar bir de bi tane kiz var ingilizce bildigimi bilmiyo surekli ingilizce küfür ediyo onu da yanlış yapiyo sjisjsownpwmwkw

Marketteki calisanlar cok garip?