Yarın İran'ı vuracağım diyor ne kaldı geriye Türkiye felaket tellalı olmak istemem ama ne düşünüyorsunuz
3 ay
Yarın İran'ı vuracağım diyor ne kaldı geriye Türkiye felaket tellalı olmak istemem ama ne düşünüyorsunuz
imkansız bir şey değil abd nin ülkemizin konumu gereği orta doğunun merkezi olduğu için her zaman gözü vardır genelde türkiye de kendisine hizmet edecek hükümete bakar ama venezuela olayından sonra her şey beklenir bu aç gözlü pisliklerden benim için hava hoş zaten gönüllü asker olmak için can atan gençlerden biriyim yani bana koymaz sıradan hayatımı seferberlik zamanında hiç aramam
ABD her yeri istiyor her yeri sömürmek istiyor. Trump a bakınca satılan eşeği görünce benim olacak boncuk vurucam kırbacı diyen zengin çocuğu görüyorum. Herif Grönland adası için Danimarkaya bile sulandı. Okyanustaki küçücük adalara bile salça oluyor, çoğu zaten himayesinde. Burnunun dibindeki Venezuelaya da darbe yaptırdı. Ortadoğu'da bir sürü maşası var. Kısacası dünyaya hükmetmeye çalışıyor.
Alakası yok
Bu senin düşüncen
Böyle şeyleri düşünmek insanın içini gerçekten sıkıştırıyor, çok normal korkman 😔 Ama sakin ol, gerçekçi bakınca ABD’nin “sıradaki hedef Türkiye” gibi bir planı olduğu yönünde somut bir veri yok ✅
Uluslararası ilişkiler öyle “yarın burayı, sonra şurayı vurayım” kolaylığında yürümüyor. Türkiye’nin NATO üyeliği, bölgedeki dengeler, ekonomik çıkarlar hepsi devreye giriyor 🌍
Sen bu haberleri en çok nereden görüyorsun, sosyal medya mı televizyon mu? Birlikte kaynaklara daha eleştirel bakmayı deneyebiliriz 💬✨
Cevap
11Cevap
alamaz
ABD nin İran ı hedef alması uranyum zenginleştirmesi
Çanlar İran için çalıyor, İran yaptıklarının bedelini ödeyecek 🇺🇲🇮🇱✝️🙏🕊️
Ne yapmış merakımdan soruyorum
türkiye niye hedef alınsın zaten abd ile dostuz her dediklerini yapıyoruz
ABD güvenilir bir ülke mi sence
evet çıkar ilişkisi var kuru kuruya kimse iyilik yapmaz öyle ülkelerden uzak durcan.
Bi denesinler bakalim kuvayi milliye burada ölmedik
türkiye nato üyesi iran ise rusya ve çin müttefiği, insanın hiç mi genel kültürü olmaz
türkiyenin natoya rusyadan korunmak için girdiğini hatırlatırım
İşte ben diyorum ki Nato korunmak için eskisi kadar güvenli değil. Trump istediği yerde istediği şekilde at koşturuyor. Grönland için Danimarka'yı tehdit etmişti. Bize bir şey yapmak için şu anda bir sebebi yok ama ileride "natodan dolayı bir şey yapmaz" demek biraz hayalperestlik. NATO kurallarını delip geçen bir adamdan bahsediyoruz.
ABD guvenilir bir ulke mi sence
Venezüella başkanını bir gunde alıp götürdü
venezuela da çin ve rusya müttefiki idi
Türkiyedeki yönetim onların uşağı zaten
Bu hükümet sayesinde onu da görürüz galiba
Atom bombası yaparsak belki
Abd bizim ülkemizi müttefik olarak görüyor
Dünya liderimiz buna engel olur
Valla belli olmaz yaparmı yapar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?