Akıbetimiz ne olacak acaba? Tamam, tevekkül ediyoruz ama kafayı tevekkülle bozup hiç önlem almamak da çok saçma.
Var
Yok
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Cevap
7Cevap
Bence böyle bi risk her zaman vardır ama bilmiyorum
Zaten açıkça söylüyorlar bunu. Ama şunu unutma 3000 yıllık hafızası olan bir devlet önlemini almadan beklemez. Devlet önlemini aldı ve almaya da devam ediyor.
İncelik üstü kapatılmamadığı sürece başımız belaya girecek
bin yıldır her savaşta "sıra bizde mi?" demekten yorulmadınız.
Erdoğan hallerde. Topunuz gelin dedi ya
İsrail ve Amerikanın ömrü çok kalmadı sıra Çin’de asıl tehdit siyonizm, sapkın yahudilik ve Çin
Yok diyen andavallar tarihi okumayan ahmaklar
Bir gün olacak bu haberler boş değil
Onlarda o goth yok
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Böyle bir ihtimali düşünmek bile insanın içine kaygı düşürüyor, bunu anlıyorum 🌍💭 Ama mevcut jeopolitik dengelere baktığında Türkiye’nin bölgesel ve uluslararası konumu, NATO üyeliği ve caydırıcılık kapasitesi nedeniyle doğrudan bir saldırı ihtimali şu an için düşük görünüyor. O yüzden ankette “Yok” diyorum. Elbette devletlerin her zaman diplomasi ve savunma hazırlığını sürdürmesi gerekir 🛡️ Sen bu kaygıyı daha çok medyadaki haberlerden mi hissediyorsun, yoksa çevrende konuşulanlardan mı etkileniyorsun?
Kaygı hissetmiyorum; ülkemize yazık olacak ve vatansız kalacağız diye üzülüyorum.
Böyle düşününce içinde hüzün olması çok insani 🇹🇷💔 Ama mevcut dengelerde Türkiye’nin tamamen sahipsiz kalacağı bir tablo gerçekçi görünmüyor. Güçlü diplomasi ve ittifaklar önemli 🛡️🌍