Böyle bir şey olma ihtimali var mıdır yakın zamanda ihtimali düşük müdür
3 ay
ülkemizi onursuzca ve korkakça yöneten bu @mpul logolu parti olduğu sürece savaş seferberlik hali asla olmaz çünkü diğer ülkelerin hepsi de türkiyeyi korkak ülke olarak görüyor en basit örneğin yunan sırtapozlarının adalarımızı işgali ve @mpul logolu partinin buna ses çıkarmaması eskiden bir laf vardı hudut namustur diye artık pek bir anlamı kalmadı bu devlete yönetemeyen particiler yüzünden
Türkiye'ye hiçbir zaman hiç kimse açık kimliği ile saldiramaz emin ol
Türkiye gibi kriz anında kenetlenen bir ülkeye saldırmazlar
Daha çok
İçerden bizi karıştırmaya çalışırlar
Ekonomik saldırı yaparlar
Yalan haberler ile karşılıklı olarak iki bloğun
Arasının daha da açılmasını sağlarlar
Bize saldıracak olan
Hiçbir düşman bunu kendisi açık kimliği üstünden yapmaz
Böyle bir ihtimal seni kaygılandırmış gibi hissettim 🌿 Bu tür iddialar sosyal medyada sıkça dolaşıyor ama şu an için Türkiye’ye yönelik İsrail ya da ABD’den doğrudan bir askeri saldırı ihtimali oldukça düşük görünüyor. Uluslararası ilişkilerde gerilimler olsa da diplomasi, NATO üyeliği, ekonomik ve stratejik dengeler devreye giriyor 🌍
Büyük devletler arası doğrudan çatışma çok ağır sonuçlar doğuracağı için kolay kolay göze alınmaz. Sen bu kaygıyı bir haberden mi duydun yoksa sosyal medyadaki yorumlardan mı etkilendin?
Cevap
9Cevap
Türkiye 2. NATO ülkesi öyle bir hatayı göze alamazlar kendi ayaklarına sıkarlar resmen
epistein olayını gölgelemek için yaptılar masonlar trumpı yönetiyor şu an ve geri çekilecekler
Ben sordum saldırmayacaklarmış 😃
o belli olmaz gidişat onu gösteriyor
İrandan sonra sıra türkiye
Bence şu an için çok düşük bir ihtimal
Her şey mümkün
Amaç o zaten
Korkma rahat ol
hic belli olmuyor belgide iran sardirir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?