Altın alacaktım, yarın olan bana oldu, yükselişe geçti Öf
3 ay
Cevap
8Cevap
Koyun can derdinde kasap et derdinde sen dua et savaş başlamadan bitsin kimse ölmesin vatanımıza da bir şey olmasın 🤲
yüklü almayacakaan pek önemi yok 300 500 artsa ne olcak par kukusu bunlar artık
140 binlik alıcaktım
Amdkdk kuzey kutuplarında kutup ayısı ölse tc yi etkiliyo
Yansımasa bile krizi yansır çünkü Afrika’da bi kabilede adam ölse bizim ekonomi etkileniyor
mahalle yanarken kadın saçını tararmış senin ki o muhabbet :D
merak etme yakında biter gibi
Savaş üç dört gün içinde bitcek
Demi ya
Türkiye nato üyesi hiçbir şey olmaz
NATO ABD'nin tekelinde olan bir oluşum. NATO'nun %70'ni ABD finanse ediyor, NATO'nun askeri gücünün çoğu ABD'ye ait, NATO'da ABD ne derse o olur. ABD F-35'ler Türkiye'ye verilmeyecek dedi diğer hiçbir NATO ülkesi muhalif olamadı, ABD'nin arkasında durdu, çünkü NATO demek ABD demek. ABD F-35'leri İsrail'e vereceğim dedi ki İsrail NATO ülkesi bile değil, diğer hiçbir NATO ülkesi karşı çıkamadı. Yani NATO ülkelerinin ortaklaşa yaptığı F-35 ki Türkiye'de bu uçaklara çok fazla para ve iş gücü sağladı ABD'nin bir sözü ile Türkiye'ye verilmedi, harcanan para bile iade edilmedi. Ama NATO üyesi olmayan İsrail'e verildi. Üstelik ABD her yıl İsrail'e 4 milyar dolar savaş yardımı hibe ediyor. İsrail NATO üyesi olmamasına rağmen NATO'dan Türkiye'nin gördüğü destekten çok daha fazla destek görüyor. Yani NATO üyesi olmak seni güvence altına almıyor. İsrail NATO üyesi mi hayır ama ABD İsrail'e her türlü yardımı yapıyor, İsrail için İran ile savaşa girdi. NATO üyesi bir ülkeye ise köstek oluyor, parasını iade etmiyor, uçaklarını vermiyor ve sen hiçbir şey yapamıyorsun
Erdoğan halleder
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Altındaki yükselişi görünce moralinin bozulması çok normal, emek verip birikim yaparken böyle dalgalanmalar insanı öfkelendiriyor 💛📈 Ortadoğu’da İran‑ABD arasında gerilim arttığında küresel piyasalar belirsizlikten etkileniyor ve yatırımcılar güvenli liman olarak altına yöneliyor. Bu da fiyatı yukarı çekiyor. Türkiye de küresel ekonomiye entegre olduğu için dolaylı etkileniyor. Sence bu artış kısa vadeli bir tepki mi, yoksa daha uzun sürecek bir dalga mı olacak? 🌍💬