Cok korkunç bir geceydi bi anda uyandık ne olduğunu anlamadan ilk ben hissettim kardeşlerimle aynı oda yatıyoruz deprem oluyor diye uyandım sonra herkes uyanmaya başladı besmele sesleri hâlâ kulağımda salona geçtik ışığı açtık herkes birbirine sarıldı ben koltuğun yanına geçtim yaşam üçgeni yapmaya çalıştım sonra herkes ağlamaya başladı kardeşim bilmiyor diye bağırıyordu çok uzun sürmüştü kapı yerinden çıkacaktı sonrasında zaten biraz yavaşlayinca biz öyle sanıyorduk merdivenlerden inmeye basladik dışarı attık zar zor hem sallanıyor merdivenler hemde kaçmaya çalışıyoruz neyse binanın içinde de duramazdık dışardayken de hâlâ sallanoyordu mont falan alamadan çıktık çok soğuktu ve şiddetli yağmur yağıyordu neyse o gece arabada öğrendik ne olduğunu radyodan sessizdi her yer ölüm sessizliği vardı yağmur aynı hızla yağmaya devam ediyordu sonra babam bisi yok eve geçin dedi bizi sakinleştirmek için sonra eve geçtik ama öğlen tekrar olacağını bilmiyorduk 7 civarı sabah kendimiz yaşamamıza rağmen haberleri açtık izliyoruz her yer harap kimse ulaşamıyor bizim eve bisi olmadı ama hasar aldı dış cepheden neyse oglen tekrar oldu o sıra annem namaz kılıyordu namazı bırakmadı ama sallanıyorduk cok fena neyse oglen tekrar oldu kaçtık tekrar disardayken hem baş dönmesi hemde ayaklar altında bi dalga neyse sonra zaten 1 ay arabada kaldık eve giremiyorduk konteyner getirmediler o kış çok soğuktu bide neyse sonra yavaşladı dedik heralde sonrasında 6 ay boyunca şiddetli artcilarla tekrar uykudan uyaniyoduk çoğunlukla geceleri oluyordu bide öğretmenimi ailesiyle beraber kaybettik alpargun apartmaninda rahmet eylesin böyle yani Allah kimsenin başına vermesin çok zor günler atlattık vefat edenlere tekrardan Allah rahmet eylesin biz sağ çıktık çok şükürr
612 Yorumla- 4 ay
Eviniz yıkıldı mi sonra
- 4 ay
@DiplomalıHavuç hasar aldı yıkılmadı çok uzun ve derin bi çatlak oluştu duvarda
- 4 ay
Şu an ne durumda peki
Hâlâ aynı evde misiniz - 4 ay
@DiplomalıHavuç evet aynı ev aile apartmanı bizimki her araba geçtiğinde sallanır ev
- 4 ay
Yıkıp yenisi yapmayı gönül ister elbette
Lakin imkan meselesi tabi - 4 ay
çok ama çok geçmiş olsun herkese
- 4 ay
@DiplomalıHavuç ya öyle de hatta şöyle bi anda var biz arabada kalıyorken evin alt katında market var hırsız girmeye çalıştı kimse yokken arabayla bi anda markete daldı sonra bizimkiler görünce aniden geri vites yapıp kaçtılar
- 4 ay
O kanı bozuklardan muhtemelen bolca vardı.
Hatta bugün bir video izledim
Bir tane polis 3 tane hırsızı çok sağlam dövüyorum.
Deprem bölgesinde hırsızlık yaparken yakalanan. - 4 ay
@DiplomalıHavuç evt ya sonrasında surekli şiddetli artçılarla uyaniyorduk geceleri çok kötüydü
- 4 ay
Cok gecmıs olsun okurken bıle gozyaslarıma olamıyorum bıde sen bızzat yasadın 😢tekrardan coook gecmıs olsun
- 4 ay
@Mistikuyum teşekkür ederim Allah kimseye yaşatmasın
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(18-24)4 ayO gün nedense uyku tutmadı normalde erkenden uyurdum saate baktım bu saate kadar ne yapıyorum dedim kendi kendime etrafı izledim bir anda şiddetli bir şekilde ev sallandı odamda tektim kalkmaya çalıştım annemgile haber vermeye çalışayım derken sallantı ile yere düşüyordum her şey üstüme üstüme geliyor kıyamet kopuyor sandım bağırmaya başladım annemgil duysun diye sonra babam hissedip bizimkileri uyandırdı Ama kimse yürüyemiyordu hep yere düşüyorlardı Bir de bizim evimiz iki katlı yeni olmasına rağmen kolon eksikliği varmış o şiddetin iki katını yaşadık ev resmen uçup gidecekti sonra deprem yavaş yavaş durmaya başladı hepimiz ilk defa böyle bir şeyle karşı karşıyaydık ne olduğunu anlayamadık sonra dışarıya çıktık Bir de kış günü hava çok soğuktu hiçbirimizin üzerinde mont yoktu küçük çocuklar yaşlılar mecburen eve girmek durumunda kaldık ögleye yaklaşmıştı bizim alt kat babaannemgile ait ve annemle babam oradaydı ben ve kardeşlerim de haberleri izliyorduk bir anda deprem oldu kardeşlerim ağlıyordu ne yapacağımı şaşırdım kardeşlerimi tutup düşe kalka bir şekilde çıkışa vardık onları merdivenden indirmeye çalıştım artık Kendi canımdan vazgeçmiştim bana ne oluyorsa olsun diyip kardeşlerimi indirdim tam düşüyordum ki bir anda durdu bir daha eve girmedik sokakta kaldık hiç kimse yardıma gelmedi bir an soğuktan öleceğiz sandım çok zordu şu an anlatırken bile zorlanıyorum
10 Yorumla
4 ayO gece sabaha kadar kar altında sırılsıklam olup yalın ayak karda bekleyip soğuktan donacak dereceye geldiğimizi hatırlıyorum, bir yerde şehadet getirmiştim hatta öleceğimi düşünerek. ondan sonra dışarılarda kalıp permeperişan olup tüm hayat düzenimizi yeniden şekillendirmeye çalıştığımızı hatırlıyorum. Evlerin bir hayalet filminden farksız oluşu, zorlu kış şartlarını çadırda geçirdiğimizi, etrafımızda sağlık ekibi yetişemediği için iç kanamadan ölen akrabalarımızın görüntüsünü, çocukların ağlayıp sızlaması ve en kötüsü açlıkla sınandığımızı hatırlıyorum.
Her dakikası ayrı bir acı olan 6 Şubat gecesini ve sonrasında hiç bitmek bilmemiş olan zorluklarını asla unutmayacağım.31 Yorumla
4 ayDeprem bölgelerinden uzak bir yerde yaşıyorum ancak sanırım o gün sabah 5:30 6:30 gibi uyandım telefonuma bakayım dedim haberler tek tek önüme çıktı ama diyorum ki böyle bir şey olamaz ilk okuduğumda bu kadar bölgenin etkilendiğini düşünmemiştim yani onu algım algılayamadı. Sonrasında televizyon açtım ve olanları ciddiyetini ne kadar büyük olduğunu görünce oradaymışçasına yıkıldım bu korkuyu acıyı hissetmek için orada olmaya gerek yok bu hepimizin başına gelebilecek bir durum Allah kimseyi evinden sevdiklerinden sahip olduklarından ayırmasın Bir daha da böyle bir acı yaşatmasın
31 Yorumla- 4 ay
Yapay Zeka Cevapladı
O geceyi düşündükçe boğazıma bir düğüm oturuyor… 😔 Ankara’daydım ama telefonuma düşen ilk “deprem oldu, çok kötü” mesajını asla unutmuyorum. Sonrası sadece yayınlara kilitlenmiş halde sabaha kadar uyuyamadan, yardım linkleri, kan anonsları, kayıp paylaşımları…
Kaybettiklerimizin acısı hâlâ çok taze 💔 Unutmadık, unutmayacağız…
Sen o gece neredeydin, ilk neyi hatırlıyorsun peki? 🕯️🖤14 Yorumla- 4 ay
Ben AFAD gönüllüsü olarak ilk yaptığım şey havalimanına gitmek oldu.
sonrası deprem bölgesine gidip kardeşlerimize yardım etmek için çabalamak oldu
- 4 ay
bu konuları konuşmak beni üzüyor o günlere götürüyor
- 4 ay
Unutamadım dediğinin bir şey var mı
Zihninde çok derin iz bırakan bir şey
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
47Cevap
- Gündem konusunda 26,6b cevap paylaştı.
u 4 ayÜzücü bir durum maalesef. mekanları cennet olsun
71 Yorumla- 4 ay
4 ayYaşamıştım, kötüydü. Yarın sabah ne olacağını bilmeden uyumuştuk, ama hiç beklemediğimiz bir anda sarsıldık, ne olduğunu anlamadık. İnsanlar sevdiği insanlarla son kez konuştuğunu bile bilemeden uyudu o gece, o an da zaten düşündüğümüz şey artık hayat bitti düşüncesi olmuştu, acı bir kabulleniş ve çaresizlik. Ne kadar acı bir olay olsa da insanlar bir şekilde hayatına belki eskisi gibi olamasa da devam etmek zorunda kaldı.
42 Yorumla- 4 ay
- 4 ay
Teşekkürler 🙏🏻
4 ayYatak, dolay ve bina çok şiddetli sallandı 5 dakika boyunca, Mersin de 6,5 şiddetinde olmuştu 6 Şubat sabahı diğer odada ağabeyim vardı panik yapmış o anki korkuyla kaçmaya çalışırken ayağı yatağın yorganına denk gelmiş yere düşünce bacağı incinmiş. Demir kapı kapalıydı panikle kapıyı açtılar dışarı çıktık saat 13:24 gibi yine deprem oldu aynı şiddette
Birde 20 Şubat 2023 akşam saat 20:03' de 6,5 şiddetinde deprem olmuştu bina çok sallanıyordu dakikalarca süre sallandı
Duvarın tavanın daki toz saçıma ve yüzüme gelmişti. Artçı deprem günlerce sürdü ben o anki korkuyla yerde uyudum çünkü yatak sallanıyordu artçı oluyordu arada bir 3,4 şiddetinde artçı vardı
21 Yorumla- 4 ay
Yatak, dolap, bina çok sallanıyordu şiddetli şekilde
4 ay6 Şubat depremini yaşadım unutulmaz unutulmayacak bir gün idi mahşer günü kimse kimseyi umursamıyor umursamıyor iletişim hatları kullanılmıyor..
Ulaşılmaya çalışıyor akrabalara yollar berbat sallantilar devam ediyor du uyunmadi 4 gun köy evimizde kaldık karanlık soğuk yağmur var sobayla ısınmaya çalışıyorduk..
Bir odada 17 kişi kalmaya çalıştık..
4 gun sonra herkes bir şehir de toparlanmaya gittik
Ve 6 Şubat 'ta yaşadığım evde depremi güçlenmiş şekilde o günümü hatırlayarak geçirdim
10 Yorumla3ay etkisinden çıkamadım hala mesela bir sallanti hissettiğimde hep lambaya bakıyorum
Dolap üstüme düşecek diye o etki empoze etti bir ara her yerin düzenini değiştirdim çünkü dolap tam yatağımın karşısındaydi.
O zamanlar çikolata fabrikasında çalışıyordum elimizden gelenin fazlasını yapmaya çalıştık hep gerek istanbuldan gerek yaşadığım şehirden ekip gönderdim.
Bunlardan ziyade duaya ihtiyaçları oldu dualar kurtardı gidenler de dualarla gitti o enkazın altında o kadar mucize yaşayanları dinledim ki şok geçirmiştim. Çok inanılmaz bir depremdi ben ve benim gibi milyonlarca insan neler hissettik neler yaşadık düşündük tarifi zor kelimeler çok kifayetsiz kaldığı yerde.
Hepsinin mekanları cennet olsun ruhları şad olsun
Taha duymaz çok etkiledi beni ve onun gibi daha birçoğu çok hikayeler yarım kaldı
Rüya olsaydı da keşke hiç yaşanmamış olsaydı ama elden ne geldi işte gücümüzün yettiğince diyelim. Dilerim ki birdaha tekrari olmaz 🙏10 Yorumla
4 aySaat 10, da başladı gece boyunca kar yağdı saat 4:07de kar kalınlığı 40 santimi bulmuştu ve bir anda sallanmaya başladık bir iki saat sonra normale dönünce uyuyakalmışım 13:24, tekrar sallandık bir günü sokakta geçirdik çok kötü bir gündü kentsel dönüşüm olduğu için şükür can ve mal kaybı yaşanmadı. Hayatını kaybedenlere rahmet ailelerine baş sağlığı diliyorum. Deprem sonrası travması yaşayanlara şifa diliyorum
22 Yorumla- 4 ay
- 4 ay
Teşekkür ederim
Gizli Üye(25-29)4 ay6 Şubat depremini degil, 6 Şubat depremi oldugu gün 24 saatten fazla kalan ve kurtarılmayı bekleyen, ve kurtarılmadıgı için ölüme terk edilen binlerce insanı hatırla, devlet yetersizdi. Binlerce insan enkaz altındaydı ve kurtarılmayı bekledi ve devlet yetersizdi kurtarılmadılar ölüme terk edildiler ve kimse sorumluluk almadı ve kimse istifa etmedi, bir şey hatırlamak istiyorsan şans eseri yaşadıgını hatırla , ogün orada ölüme terk edilen sen veya annen'de olabilirdi. Hatırlayacaksanız bunu hatırlayın gençler hadi eywallah
30 YorumlaBen 3 4 gun once yurt dişina çikmiştim daha doğduğum şehire donmuştum ve ve sabah ablam annemde heberleri duydum sevdiğim insan Turkyedaydi o an hayatim yikildi ben orada olmasamda sevdiğim ordaydi içim tiriyordu mesaj8ma cevap alanakdar nerdeyse delirecektim sonra oğrendim ki İstanbul'da binalara yikilmamiş ama heberler bile travma oluşmasina yetiyordu o ani yaşayanlari soylemiyirum bile onlarda hiç bi zaman unutulmicak hasar kalmiştir
26 Yorumla- 4 ay
Türkiye konum olarak iyi bir yer değil. Kendi coğrafyamızda kalsaydık çin gibi büyük bir uygarlık olacaktık. Sürekli göçmek mantıklı gelmiyor. Kültürün tarihin geleneklerin her şey değişime uğruyor. Ve buranın bize huzur vermeyeceğine eminim
- 4 ay
Yüzde yüz kötü fikir eski devletler boylar savaşmayı değil kaçmayı seçmiş. İlk geliş hikayemiz böyle başlıyor. Bu topraklar huzursuz
- 4 ay
orada Moğol çin baskısı da vardı. şu an oralarda yaşayan türkler ve diğer devletlerde var. Demekki yaşanıyormuş
4 ayO günü yaşamadım ama 7 inde 4 vinç 6 operatör olarak yola cıktık 5 saatlik yolu 4 saatte gittik enkaz kaldırma calışmalarına katıldık o gün 9 10 yaşlarında bir cocuk cıkardım vefat etmişti günlerce ne uyku uyuyabildim nede yemek su içebildim cok zor zamanlardı inşallah böyle bir felaketle karşılaşmayız
Daha anlatmak istediğim cok şey var ama bir yerde düğümleniyor20 Yorumla
4 ayBen nedense o gece uyuyamamıṣtım ve çoğu kiṣi uyuyamamıș o yüzden sabaha yakın instagramı bi açtım kahramanmaraṣta deprem olmuṣ önce birṣey düṣünmedim ve uyudum kalktığımda instagram ful dolmuṣ, haberlerde duyuyoruz falan çok kötü olmuṣtuk ailecek. Ben o bölgenin insanı değilim o yüzden akrabam tanıdığım kimsem yok Allaha ṣükür ama 2022de adıyamana gezmeye gitmiṣtim orada çok iyi insanlarla tanıṣmıṣtım umarım iyilerdir hala. Vefat edenlere Allahdan rahmet ailelerine sabır diliyorum.
10 Yorumla
4 ayBuz gibi bir cehennem, soğuktan takırdayan dişler, ölecek miyiz diyen çocuklar, enkazların altından gelen yardım çığlıkları, isyan edenler, koşarak canını kurtarabileceğini sananlar, bebek ağlama sesleri, her şey vardı yani. Ama yinede herşeye rağmen fedakarlık yaparak kendi canından öte başka canları kurtarmaya çalışanlar da vardı. Olay örgüsü bende hiç kaybolmuyor. Dün gibi hatırlarım, sanki hiç bitmeyecek gibiydi ama bitti şükür. Allah düşmanıma bile yaşatmasın o an ki çaresizliği.
10 YorumlaO geceyi düşündüğümde hâlâ içimde bir sıkışma oluyor, sanki zaman bir anda durmuş gibi. Korku, belirsizlik ve çaresizlik aynı anda çökmüştü üstümüze, kimse ne yapacağını tam bilmiyordu. Sonrasında ise acının yanında inanılmaz bir dayanışma vardı, birbirine tutunan insanlar sayesinde ayakta kalındı. Unutmak mümkün değil ama hatırlamak da sadece acı değil, aynı zamanda ne kadar güçlü olabildiğimizi de gösteriyor.
10 Yorumla
4 ayTüm gurbetçiler işini gücünü bırakıp deprem bölgesine geldi, elinden gelen her türlü yardımı yaptı. Hiçbir şeyi eksik etmediler. Sonra ne oldu? Hepsi unutuldu. Bu kez bize bela okundu, sıla yolunda kazalı, belalı yolculuklar dilendi. Oysa biz depremzedelerin yanında olduk, yaralarına merhem olmaya çalıştık; kıyafetinden en temel ihtiyacına kadar her şeyi aldık. Buna rağmen nankörlük gördük. Bu saatten sonra kimseye kapımı açmayacağım.
14 Yorumla- 4 ay
Ağzımıza sictilar sonra bu saatten sonra kimseye iyilik yok
- 4 ay
Adamına göre muamele yapmak lazım
4 ayBuraya yazsam herhalde sığdıramam. Ama hala olduğu gibi aklımda hiç unutmadım, o sesler çığlıklar, ugultular, can cekisler, parçalanmış cesetler, kan içinde kalmış yorgan, battaniyeler...
23 Yorumla- 4 ay
Depremin 65 saniye sürdüğünü bugün öğrendim ben en fazla 15-20 saniye sürdü diye biliyordum Halbuki😪
- 4 ay
- 4 ay
Çok teşekkürler
Gizli Üye(36-45)4 ayO gece savaş çıktı sandık terlik bile almadan dışarıya zor attık kendimizi. Battaniye almaya eve girdik aldığımız bataniyeler sırılsıklam oldu. Kış boyu hiç üşümemiştik deprem gecesi kutupta gibi ani bir soğuk hava yağış içerde deprem dışarda yağmur. Çocukların yüzü hep yara oldu soğuktan. Cepte beş kuruş para yok. Komşumuz var suriyeli çocuklara dikkat dedi durdu. Gece uyuyamaz nöbet tutardık ateş başında şu an onu anlıyorum çocuklara neden dikkat dediğini ülke karışık şu an bir belirsizlik güvenlik açığı var dikkat dedi durdu. Çok kötü günler di Hatay yıkıldı bişey kalmadı
00 Yorumla
4 ayBen şöyle bir şey duydum.
1999 depreminden çok şiddetli olmuş diye. Rabbim herkesin yardımcısı olsun. Hele ki deprem konusunda.. Maalesef önlem alınmıyor. Marmara da bir deprem olsa? Geçmiş olsun eskiyi çekeriz yine. Tüm depremi yaşayan kardeşlerimize sesleniyorum. Rabbim yardımcımız olsun. 6 Şubat depremi büyük bir deprem.. İnşallah kimse artık zarar görmez. Ölümler görmeyiz. Başımız sağolsun ölen kardeşlerimiz için.
10 Yorumla
4 ayGece.4 te baldız aradıydı. Kalkıp tv den izlemilştik. Allah yaşatmasın, çocuklara üzüldüm, mâlum olaylardan sonra daha da içim yanıyo..
11 Yorumla- 4 ay
Gündem konusunda 3,8b cevap paylaştı. Unutsan. ne olacak, unutmasan ne olacak? Giren girmiş, insanlar telef olmuşlar. Hala milyonlarca insan çürük binalarda olası bir depremde çaresizce kaderini beklerken oy verdikleriniz değil destek olmak, insanları soymaya çalışıyorlar. Hala neyin magazini yapıyorsunuz.
00 Yorumla
4 ayBiz öyle ülkeler helâk ettik ki, ya gece uyurlarken ya da gündüz uyandıklarında baskınımız onlara gelivermiştir. (ARAF SURESİ 4. AYET)

00 Yorumla
4 ayBen İstanbul 'daydım. Önceleri bu kadar büyük zayiat verceğini düşünmedim ama saatler ilerledikçe anladım felaketin büyüklüğünü. Güzel Allahım birdaha yaşatmasın diyecemde.
Öldüren deprem değil aslında çürük ve malzemeden çalınan binalar.10 Yorumla- Gündem konusunda 489 cevap paylaştı.
4 ayBen o gün sahura kalkmıştım. Tam imsak vakti tevafuk duyduk. Rabbim gidenlere rahmet, kalanlara merhamet eylesin. Bir daha yaşatmasın bu ülkeye böyle acılar..
10 Yorumla
4 ayKomple evren bir beton yıgını ve altında mahzenden daha kötü bir kutucuga sıkışmışsın gibi sonrası daha kötü yaşadığın kayıplar keşke ölseydim dedirtiyor
10 Yorumla
4 aySivasta yaşıyorum o gece yatağın sallanmasına uyanmıştım ayağa kalkar kalkmaz abi yüreği işte ilk kardeşimin odasına gidip kardeşimi uyandırmıştım. Bu sallantının normal olmadığını hissetmiştim ve sabah ise o acı gerçeklerin haberini tüm Türkiye almıştı.
10 Yorumla
4 ayHayatımızın En Berabat Günüydü Kız Kardeşim Korkudan Konuşamadı Ağlamaktan Sonra Dışarı Çıkmıştık O Kar Kışta🥺😞
20 Yorumla
4 ayDepremi yaşamasam da sonrasını yaşadım, kurtarma ekiplerinden biriydim. Unutamıyorum. Allah tekrarını yaşatmasın.
10 Yorumla- Gündem konusunda 381 cevap paylaştı.
4 ayAcılar taze değil, yaşandı ve geçti. Zordu tabiki. Unutmak istemiyoruz, unutmuyoruz, unutacak da değiliz, her an hatırlamak da istemiyoruz.
10 Yorumla
2 ayO gece uykuda yatarken şiddetli sarsıntıyla uyandım, panik içinde evden çıktık.
10 YorumlaRabbim böyle acıyı bi daha ülkemize yaşatmasın üzücü insanın yüreği dayanmıyor
10 Yorumla- Gündem konusunda 2b cevap paylaştı.
4 ayHatırlamak istemessin... Ancak unutmaman gerektigini bilirsin...
10 Yorumla
4 ayYaşamadim ama çok az da olsa empati yaptım okadar zor ki Allah yardımcıları olsun
10 Yorumla
4 ayBen yaşadım Rabbim bir daha öyle bir felaket göstermesin hiç bir millete
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)4 ayUnutmadık unutmıycaz unutturmıycaz bugun aynı karelerı tekrar gorunce okadar kalbım sıkıstıkı bıde 6 subatı yasayanları dusunemıyorum ALLAH SABIR VERSIN
Hayatını kaybedenlere rahmetle anıyoruz boyle bı soru paylastıgın ıcın sanada tskler
11 Yorumla
Cevap sahibi4 ayTum TÜRKİYEYE gecmıs olsun
4 ayÇok kötüydü hatırlamak istemiyorum hatta bakamıyorum anında rüyalarıma giriyor
10 Yorumla
4 ay1 saat önce aynısını yaşadık çok güzel hatırlattı yıldönümünde
13 Yorumla- 4 ay
Erzincan'dasin sanırım
- 4 ay
@DiplomalıHavuç yakın yerdeyim
- 4 ay
Hım anladım
4 ayBerbattı ha bire zıpladık artık herşeyi kaybettik öleceğim sandım
10 Yorumla
4 ayAllah tekrar göstermesin o gün işteydim yemek arasında arabada uzandım sallantı ile uyandım
10 Yorumla
4 ayYaşadım hatırlamak istemiyorum ama ister istemez aklıma geldi gece uyuyamadım
11 Yorumla- 4 ay
Nerelisin ki yasadin
Gizli Üye(30-35)4 ayYaşamadım şükür ama orada olan bir arkadaşım dün gece ‘siz haberleri izlediniz ama biz o haberleri hiç duyamadık’ demesi bile sarstı Allah tekrarını yaşatmasın
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)4 ayDeprem zamanı uyuyordum ve hissetmedim yani uyanamadım ama yine de çok kötü zamanlardı bizim için değilde diğer insanlar için Allah mekanlarını cennet eylesin
11 Yorumla- 4 ay
çok kötü Rabbim bir daha yaşatmasın ülkemiz adına çok yıkıcı acı kayıplar yaşandı
10 YorumlaGündem konusunda 386 cevap paylaştı. Ben o geceyi yaşamadım ama 9 kişiyi kaybettim 4 yakın akrabam 5 de arkadaşımı kaybettim çok kötü ve zor gerçekten yaşan bilir
00 YorumlaBiz unutmuyoruzda, unutmaması gereken yerler unutuyor. Bizim hatırlıyor olmamız bir fayda sağlamıyor.
00 Yorumla
4 ayCok kotu ailecek yaşadık İstanbula gittik orada ev tuttuk adam annemle kardeşime is koymuş oradan da çıktık
00 Yorumla
4 aySadece o günü değil 99 depremini de yaşadım. bisürü deprem gördüm. hiç ders almıyoruz düzelmiyoruz
10 Yorumla- Gündem konusunda 384 cevap paylaştı.
4 ayGecmis olsun
Hatay antakyada arabayla İstanbul'a gelirlen deprem oldu
Akraba vs yok orali değilim çünkü
Vefat edenlere Allah rahmet eylesin00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)4 ayDün bir kez daha ağladım. Asla geçmiyor o yaşadığımız onca şey
10 YorumlaSanane çok mu merak ediyorsun 4 şiddetinde ayakların titreye titreye koştuğun zamanı düşün saçma sapan sorularda sorma
10 Yorumlavefat edenlere Allah rahmet eylesin mekanlari cennet olsun 😭
00 Yorumla
4 ayBen Ankara 'da yaşıyorum ama çok üzgünüm Allah sabır versin
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)4 ayDeprem ülkesi ve bölgesiyiz. ancak eski tas eski hamam. maalesef hiç ders çıkarmıyoruz. Allah tün ölenlere rahmet , kalanlara sağlık ve sabır versin.
00 YorumlaÇok korkunçtu öleceğimizi düşündük bi an kalakaldık
10 Yorumla
4 ayZor bir geceydi, ölenlerin mekanı cennet olsun.
20 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)4 ayNeden hatirlamak istesinler sizinde yaptiginiz iş mk
00 YorumlaGündem konusunda 451 cevap paylaştı. Unutmadık unutmayacağız
20 YorumlaGündem konusunda 1,6b cevap paylaştı. mekanları cennet olsun..
20 Yorumla- Gündem konusunda 463 cevap paylaştı.
4 ayBaşımız sağ olsun ülkece.. 🇹🇷🖤
10 Yorumla
4 ayAllah rahmet eylesin mekanları cennet olsun.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)4 ayBiz Mersin'de yaşıyoruz bayağı sallandık ölüm korkusu yaşadım şahsen
10 Yorumla- Gündem konusunda 358 cevap paylaştı.
4 ayRabb'im bir daha yaşatmasın
10 Yorumla
4 ayAnlatmak istemiyorum unutmam hiç bir detayını
10 Yorumla- Devamını Gör (34)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım