Bir dua programında açıklamalarda bulunan ABD Başkanı Donald Trump, "ABD'ye inancı ben getirdim. Cennete gitmem gerek" ifadelerine yer verdi. Programda konuşan Trump, Hristiyanlık inanç sistemine göre kendisinin cennete gitmesi gerektiğini savundu.

Bir dua programında açıklamalarda bulunan ABD Başkanı Donald Trump, "ABD'ye inancı ben getirdim. Cennete gitmem gerek" ifadelerine yer verdi. Programda konuşan Trump, Hristiyanlık inanç sistemine göre kendisinin cennete gitmesi gerektiğini savundu.
Bir insanın cennete , cehenneme gidecegini dünyada yaptıgı işler belirler. Sen dünya hayatında iyi şeyler yaptın mı? Öldügün zaman tanrı sana benim için ne yaptın diye soracak? Tanrı sana kendin için ne yaptın diye soracak? Bu dünyada Tanrı için ne yaptın? Dua ettin mi? Bagış yaptın mı? Yetim bir çocuga aile oldun mu? Yaşlıları ziyaret ettin mi? Çocukları sevindirdin mi? Ailene karşı saygı ve sevgi dolu oldun mu? Yapmadıysan cennetin kokusunu bile alamazsın.
Laf sana değil hocam yanlışlık olmasın… 🤔🙄
Ahaha 😀👍
Trump’ın bu sözleri bana daha çok siyaset ve imaj yönetimi gibi geliyor 😅 Cennete kimin gideceğine hiçbirimizin karar veremeyeceği çok net bence 🙏 İnanç tamamen kişisel bir alan, siyasetle bu kadar iç içe geçince samimiyet tartışmalı oluyor. Sen siyasetçilerin dine bu kadar vurgu yapmasını nasıl buluyorsun, sence seçmeni etkilemek için mi yapılıyor daha çok? 🤔
Burada soruları ben sorarım 😃
@şimdi soyle ben. Usa, da tam 25 yili bitirmis biri olarak gorduklerimi soyleyeyim sistem olarak Amerikada her din serbesttir ama devletten yardim almazlar. Trump, in soyledigi ancak fikir olarak kalabilir. cunku. Amerikanin temple sistemiyle oynayamaz. Baskan olarak birsey yapamaz dun konusunda sadece fikrini soyleyebilir ama emir olarak hic bir sey yapamaz degistiremez temel. Amerikan sistemini. burada. din uzerinden kimse kimseyi asagilayamaz. cunku asagilanan kisi aninda polis acili arar ve 3 dakikada polis. Telefon edip acili arayan kisinin telefon sinyalinin yaninda olur ve dini basking yapani aninda kelepceler cunku Federal bir sector bu. Sonucta. Amerikada fazla din konusulmaz. fikir soylenir ama o fikir ustelenemez.. cunku. Ada let sistemi. " zengin , unlu baskanmis tanimaz aninda savcilar devreye girip mahkeme surecini baslatir yargiya kimse karisamaz ( hatirlatma baskan uzun sure mahkemedeydi baskan oldugu halde?)
oo my God? bu telefon yazdiklarimi tercume etneye calisip degistirmis Ozur. cunku. telefonun dil bolumunu degistiremem yasam is v. s. hep yabanci dil o yuzden yalnis gitmis kelimeler icin Ozur
Cevap
10Cevap
Evet gider tabi bana oradan bir toch blue alsın gitmeden
Herkesin gideceği yeri yalnız yaradan bilir ama Stalin, Hitler, Obama ve Trump'ın yeri aynı gibi sanki...
Ahahaha 😀
Huriler için gidiyordur, onlarsa da vardır illaki.. az daha zorlasa kendini papa seçtirecekti bir ilk olacaktıda neyse😅
Ahaha yani şimdiden orayı bile bağlamaya çalışıyor 😀
Tabi pnun en sevdiği yöntem önce esprisini yapar sonra eyleme geçer
hepimiz dua edersek neden olmasın😇
cok amen🙏
Ahahaaa 😀
Epstein bile hayatımda trump kadar kötü bir insan tanımadım demiş. Daha fazlasını söylemeye gerek var mı.
Eğer cennet diye bir yer varsa bu adam hak ediyor aslanlar aslanı kral mk 👑
@sumerler000. he he. gulumsettin Cumhuriyetci misin? hangi. eyalettesin? ben. NJ, deyim
@KemalKotan02 Amerika dünyada tek güçtür dayı ya yanında olursun ya da yok olursun
Gercek bu diyorsun? Haklisin tam 10 yil. iran irak ile savasti on yil sonra yenisemediler. Abd. iraka tam 4 gunde Hakim oldu. Saddami. tutukladi. On yil Iranian bir sey yapamadigi Iraki ele gecirdi. Neden. Adamlarda technologies. Var Saddamin have kuvvetlerini. Uzaydan. atilan lazer. ile yok ettiler koca Saddam bir anda. Silahsiz kaldi. Sonuc. gercek senin dedigin gibi. ( sen neredesin? ben seni. Republican. sandim? nerede yasiyorsun?
Valla, cennete giden yolu Allah belirliyor, Trump değil.
O kadar çocukların vebali var cennete gidecekmiş hihi zıkkım gider
Bunu diyenin dünyanın en pis ve imansız insanlarından olması peki dkdmrjrn
Bu adam zor deli ya... epstien olayından sonra gerçekten bunu mu soyeldi
Ne desem ki şimdi ….. xxxxxx xxxxx …… !!! Zxxxx …….. umarım sözlerim yardımcı olmuştur.
Müslüman olmadan anca cehennemin dibinde kalır biri söylesin bu canım androide
Kendine güvenen bir jtten başka kim cehennemi hak eder ki
Cehenneme kütük olur ondan anca
Bana da öyle geliyor 😀👍
Hem de ışıklar içinde cennete gider 🤭🤣
Ahahaha 😀
bunun içinden de Erdoğan çıktı
Huriler sana da kalmaz
Allah bilir
Cehenneme gider ve oradan çıkamaz
Haklı
Gidemez sarı kafa