Kötü bir insan olduğumu düşünmüyorum knk hatta çoğu zaman daha da güçlü olmayı ve çevremdeki kötü olaylari ve insanlari kaba kuvvetle de olsa durdurabilmeyi isterdim ama müslüman değilim sırf bunun için cehenneme gidiyorum
Nasıl kilicaksin, namazın tanımı ne nerede yapılır neydilir her şey sünnetle açıklanıyor Kuran'da yok bunlar. Kuran'da abdestin nasıl alinicagi da yazmıyor o zaman gidip kafama göre abdest alayım
“Ey inananlar! Namaza kalktığınızda yüzlerinizi, dirseklere kadar kollarınızı yıkayın, başlarınızı meshedin ve topuklara kadar ayaklarınızı yıkayın” (el-Mâide 5/6) Konuyu devam ettirme, araştır öğren ya da öğrenme sana kalmış. Ve unutma “Kuranda her şey var olmayana da gerek yok.”
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Ben öldükten sonra ki hayata inanmıyorum.
Düsünmüyorum
Etrafımda insan olduğu sürece evet gideceğimi düşünüyorum 😂
Kötü bir insan olduğumu düşünmüyorum knk hatta çoğu zaman daha da güçlü olmayı ve çevremdeki kötü olaylari ve insanlari kaba kuvvetle de olsa durdurabilmeyi isterdim ama müslüman değilim sırf bunun için cehenneme gidiyorum
Mezhep safsatası o, Kuranda müslüman olmayanların da cennete girme şansı olduğundan bahsedilir
Bir sürü mezhep var hangisine inanayım
Basit, hiçbirine
Namazı neye göre kilacaksin?
Bu soruyu sorduğuna göre sen daha level 1’sin. Konu çok uzar yani. Ama kısaca Kuranda her şey var ve olmayana da gerek yok. Başarılar.
Nerede var, namazı dosdoğru kılın diyor bazı vakitler söylüyor ki sadece gerisi yok?
Nasıl kilicaksin, namazın tanımı ne nerede yapılır neydilir her şey sünnetle açıklanıyor Kuran'da yok bunlar. Kuran'da abdestin nasıl alinicagi da yazmıyor o zaman gidip kafama göre abdest alayım
“Ey inananlar! Namaza kalktığınızda yüzlerinizi, dirseklere kadar kollarınızı yıkayın, başlarınızı meshedin ve topuklara kadar ayaklarınızı yıkayın” (el-Mâide 5/6)
Konuyu devam ettirme, araştır öğren ya da öğrenme sana kalmış. Ve unutma “Kuranda her şey var olmayana da gerek yok.”
Yaşamaya devam et demiş rüya sanki ✨
Düşünmüyorum. İmkansız belki de.
Zar atmak mı ahaha o cehennem
Düşünmüyorum.
Bilmem