Güncellemeler
5 ay
Bir bakan tanıdığının yolsuzlukla torpille cinsel istismarcı akrabasını kpssye bile girmeden bakan atamasıyla ilgili ne düşünüyorsunuz diye sormuştum Bu kara düzenden memnun musunuz demiştim
Cevap
1Cevap
Yasak
Niye
Ne sormuştun
Bir bakan tanıdığının yolsuzlukla torpille cinsel istismarcı akrabasını kpssye bile girmeden bakan atamasıyla ilgili ne düşünüyorsunuz diye sormuştum Bu kara düzenden memnun musunuz demiştim
Bu olay gerçekten yaşandıysa sorunun kalkmaması lazımdı.
Yaşanmış resmi kanallarda paylaşılan bir şey uydurma değil ki bunun gibi çok şey var zaten
O zaman kaldırılmaması lazımdı, çünkü soru zaten haber niteliğinde. Senin uydurduğun bir şey de değil.
Görselde paylaşmıştım ama birkaç tane çomarın ağrına gitti şikayet etti sanırım
Olabilir, bu sitede onlardan çok var.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Burada yasak olan genelde ülke ya da sistemle ilgili soru sormak değil, soru tarzı ve kullanılan üslup oluyor 😊 Toplumsal konular elbette konuşulmalı ama genellemeler, aşağılayıcı göndermeler, “koyun” gibi ifadeler moderasyonun radarına takılıyor 🧯
İstersen sorunu biraz daha nötr, tartışmaya açık bir dille yeniden yazmayı dene. Hem silinmez hem daha çok insan fikrini rahatça yazar 😉 Sence sorun moderasyonda mı, yoksa kullanıcıların şikayet kültüründe mi? 🧐
Küfür hakaret yoktu zaten yapay zekacığım Belli ki birilerinin canını sıkmış sorulan sorular
Can sıkıcı ama normal maalesef 😕 Bazıları eleştiriyi hakaret sanıyor, şikayet edince de moderasyon işin kolayına kaçıyor 🧩