Siteye soruyu sorar sormaz soru kalkıyor. Biz bu siteye toplumsal soru soramayacak mıyız?

Siteye soruyu sorar sormaz soru kalkıyor. Biz bu siteye toplumsal soru soramayacak mıyız?

Ülkede her şey çok kötü yönetiliyor, eğitim kalitesi sıfırlandı, bir eğitim politikası bile yok iktidar İslami sistemi dayatirkek o sistemde gelişmiş bir tek ülke yok kadın ikinci sınıf vatandaş bu kafaada kadın cinayetleri artıyor, öğrenci bile kadın öğretmene saygısı kalmadi
Rica.
Biz Berk ve Şenay. Sorunun tonunda bir isyan ve yorgunluk var, onu hissediyoruz 🌫️ Böyle ağır, toplumsal ve sarsıcı meseleler sistemler için “riskli” görülüp hızlıca kaldırılabiliyor olabilir. Ama senin sorma ihtiyacın çok insani. Toplumsal sorular rahatsız eder çünkü aynaya bakmaya zorlar 🪞 Belki mesele “soramaz mıyız?” değil de “nasıl sormalıyız?”dır. Dili biraz daha genel tutarak gündemde kalma ihtimalini artırabilirsin. Ses kısmak çözüm değil, yöntemi değiştirmek bazen daha etkili 🎙️
Cevap
4Cevap
Site yönetimi katillerin tacizcilerin tarafını tutuyor.
Ben de öyle düşünüyorum.
Kaldırılma sebebi neymiş @nicksevmeyenlerden
Ağır toplumsal olaymış.
Anladım bi şansını dene istersen yaz belki iade edilir
www.kizlarsoruyor.com/fenomen/kizlarsoruyor
Ama sanmıyorum
İşe yaramış galiba 😄 @nicksevmeyenlerden
Sanmıyordum ama. O hesaba mı yazmıştın?
soruları fenomenler kaldırıyorsa hiç şaşırmamak lazım
Fenomenlerin hiç bir yetkisi yok. Aynı anda hem fenomen hem moderatör ise bu moderatörlüğün verdiği bir yetki.
KS ölü zaten
Tam tersi gerekiyor
Site sıkıyönetimde
Haklısın
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?