AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Çünkü oraya gidip onu rahatsız edeceğini düşünüyor olabilir. Ki haklı da, neden söylesin ki neresinden olduğunu? Bu zamanda kime güveniliyor?
Ben mahalleden onu mu bulacağım gerçekten
Ne psikopat insanlar var bu zamanda.
Önyargı oluşabilir. Bazı önyargaların mantık kavramı da önemli. Neresinden dediğimde onu bulmam imkansız
Sen şu an kendi açından değerlendiriyorsun. Senin için imkansız olabilir, ancak başkası için de aynı şeyin olacağının garantisi yok
O zaman bu uygulamayı kullanmayacak madem korku ve endişeleri var sohbet edemeyecek indirmesin uygulamayı
Sırf oturduğu yeri söylemiyor diye konuşmasın mı? Bu ne saçma düşünce tarzı. Kimse kimseye kendi hakkında bilgi vermek zorunda değil. İşine gelmediyse konuşmayı bitirirsin. Başkalarını kısıtlamak kimseye kalmamış.
Haklı bence. Bana bir kız neresinden diye sorsa, apartmana kadar devam edecek sohbet başlıyor. Gerek yok, Adana’da yaşadığını biliyorsan yeterli.
Soramazsın anlamında söylememiş ki. Gizli kalmasını istemesinde olağan dışı bir durum yok
Böyle söyleyince her şey bitiyor bende
Çünkü çok erkek yazıyor
Sen kim köpek olayı
Heeee o olay
Kendini çok kasmış. Sanki ev adresini istemiş gibi
Aynen ya
aşama aşama gideceksin, gbt mi yapıyorsun olum
Aşama , aşama gittim zaten
onu demiyorum, tanışacağın zaman nerede yaşıyorsun cart curt girme, gündelik konulardan vs muhabbet aç, ortama ısındır belirli bir süre çok şahsi soru sorma hatta, zaman geçtikçe sen istemesen de kendisi o bilgileri verecektir
Bugün böyle denk geldi. Öyle yaparım buda giderse gitsin etraf dolu a m i
Kızın profili açık paylaşmış olman iyi de olmamış soruyu silmeyi unutmaaa
Kızın kendisine ait fotoğraf değil Google lensten tarattım
biraz yavaş ol hemen neresinden diye bişey mi sorulur sanki hemen onun yanına gidecekmiş gibi geliyor
Aynen aynen öyle geliyor. Kendiside biliyor ki öyle bir durum olmayacağını boş yapmış
Haklı sayılır. Devirde böyle insan çok. Hatta haklı bile.
Neresinden dediği zaman örnek veriyorum bir mahalle söyledi insanlar o mahalleye gidip böyle bir kız var bunu öldüreceğim mi diyecek
Abim sen haberleri izlemiyorsun sanırım.
Sen illa kötü niyetle sordun demiyorum bak ama devir bu, böyle insan çok. Sonrasından takıntılı olup o yere gitme şansın var. Kız seni tanımıyor, onu anlamal lazım haklı da.
Madem haklı o zaman yaşadığı şehri söylemeyecek bana yaşadığı şeyleri söyleyince ben güven hissettiğini düşündüm dedim ki sanırım bana güvenmeye başladı
Adana'da yaşayan 2 milyon insan insan arasından onu bulamazsın ama neresi olduğunu söylediğinde alan dar olduğu için bulman kolaylaşır. Pat diye neresinden diye sorulmaz bir kıza, sırf şehrini söylemesi sana güvendiğini mi gösterir? Bir de haklıymış gibi paylaşmışsın, siz reddedilmeyi kendinize yediremiyorsunuz ama kız gayet haklı.
Reddedilmek mi hahahah 😂 orada konuşmaya devam ettirebilirdim kendim istemedim
Evet bana birinin şehri söylediğini güvendiğini gösterir
Ahahahaha. Öyle mi olmuş? Sen konuşmayı devam ettirsen kız cevap verecekti demek? Kendine ne güveniyorsjn ya sen sanki bulunmaz hint kumaşı, dünyanın en yakışıklı adamı falansın. Ve birinin şehrini söylemesi güvendiği anlamına gelmez, bu pek özel bir şey değil neresi diye sormak ne ama gbt misin sen navigasyon mu? Bırak bu işleri ya zaman kaybısın.😅
Kız haklı kusura bakma.
Evet yakışıklı biriyim ve bulunmaz Hint kumaşım bu kız gelir geçer kaç kişiyle konuştuğumu, buluştuğumu hatırlamıyorum. Sen kendi cinsiyetini savunmaya devam et arada böyle çürükler çıkabiliyor
Kime göre neye göre çürük ya kimsin sen Allah mısın da böyle yargılayıp hüküm verebiliyorsun? Sokakta gördüğün bir kuş kadar aklın olsa saldırmak yerine söylediğim şeyi sorgularsın bir kızın şehrini söylemesi sana güvendiği anlamına gel mez. Kaldı ki gelmişsin kendinde had bulur gibi neresinden diye soruyorsun ne yapacaksın? Sana ne? A ilçesi dese ne yapacaksın, B ilçesi dese ne yapacaksın? Gerçekten de buluşmak ister gibi bir anlam çıkıyor. Konuşma açabilicek zekân olsa ve anlayacak kapasiten, böyle bir soru sormak yerine direkt kişisel bir şeyi merak etmek yerine daha düzgün, hayata dair olan sorular sorardın. Ülkede kaç kadın öldürülüyor, adresini söylediği için haberin var mı senin? Beynin yok senin. Şimdi git kendini haklı bulmaya devam et, o reddedilmeyi yediremediğin ezik egonla. Umarım kız da görüyordur yorumlarımı çünkü sonuna kadar hak lı. Heceleyerek diyorum.
Offff ne boş yaptın ya 😂😂 neyse bu hafta meclisten kanun geçiyor uyutulacaksınız
Söylediğim şeye cevap veremeyip bunu söylemen yok mu? Yazık. Kız siz demiş tekrar baktım da mesafesini korumuş. Siz hâlâ ben de Adana'da yaşıyorum neresinden? Gel buluşalım demek bu? Beyniniz yetmiyor ama tabii.
Yav he heeee
O sesini kes yoksa elimde kalırsınız. Türkiye kick boks birincisiyim.
Ben de birinciyim
😅😅😅 bak yine söylediğim şeye cevap veremiyorsunuz. Ya beyniniz işte yetmiyor ki ancak böyle diyerek üste çıkmaya çalışacaksınız.
Yavvv he he
Ezik ego konusuysa evet birincisiniz.
Yav he hee.
canımsın.
MHRS'den kendine bir randevu al
Hakaret yazdım canımsın diye düzeltti öyle bir şey demedim size.
Zaten senden öyle bir şey beklemem ki 😂
Acaba ne küfür ettin
Teşekkür ederim size. Bu kızlarsoruyor şaka gibi, hakareti nasıl canımsın diye düzeltebiliyor anlamıyorum.
Yorumu da silemedim zaten. Neyse randevu alacak olan sizsiniz.
Benim randevu almama gerek yok uzun uzun konuşup en sonunda sinirinize hakim çıkamayarak küfür eden sizsiniz. Öfke sorunumuz var
Yav he he diye geçiştiren sizi örnek aldım, kusura bakmayın.
Kusura bakın bu arada tamamen lafın gelişiydi.
😂😂😂 sürekli her yazdığın şeyi sonunda öyle diyorsun ya
Neyse abartı kavga etmeye gerek yok. Bir şeyi çıktı. Ne düşünüyorsanız onu düşünün.
Aynen öyle
Kızlar sorunca millet zevke geliyor biz sorunca ahlaksız paylaşım diye şikayet ediyorlar durum bu
Cinsiyet eşitsizliği var. Ülke çok kötü şu an gördüm, hissettim rezalet ötesi
Aynen
Kızı niye ifşaladın olum
Fake zaten
Kendine ait değil
Bunların Hepsi sorunlu Qmk
Kafayı yemişler maalesef
Bana bundan daha beterleri denk geldi qmk
Ne dedin ne cevap aldın.
Sjsjsjsjs bozmak için bozmuş
Mesajın devamı var engel atmak üzere şu an
Konuşmayı sen kes o halde
Tekmeyi atan sen ol
Kestim zaten iyi bozdum kızı
İyi yaptin
Senin IQ sevini öğrenmek için ayakkabı numarama bakarak spoiler veriyorum dedim
Korkuyor aynı mahalleden çıkarsın diye
Yav ne yapacağım kıza 😂
Öpersin belli mi olur
Kızın tipi iyi değil ki tesadüf aynı ilden çıkınca alışkanlık direkt neresinden dedim
Birde öpmen kim olursa olsun kanka
Korkuyo
Korksa bile çok saçma cevap verdi
zort kuşağı galiba
😂😂
Evet o kuşak
Ev adresini soraydın
İstersen bulurum ki
Sormak için sordum
Panel kullanarak herkes herkesi bulabilir marifet değil panel kullanmak
Evini sormadım zaten Adana - neresinden * k bu kadar zor mu
Neyse iyi oldu bundan imkansız olmazmış