Kınamak değil ama sitem ediyorum bu kadar üzgünken yasımız varken nasıl kendi hayatınızı hiç bir şey yokmuş gibi soruyorsunuz biz evde sıcak kaldığımız için bile rahatsızız

Üzgünüm ama içimdeki kırgınlık susamazdı
Kınamak değil ama sitem ediyorum bu kadar üzgünken yasımız varken nasıl kendi hayatınızı hiç bir şey yokmuş gibi soruyorsunuz biz evde sıcak kaldığımız için bile rahatsızız

Üzgünüm ama içimdeki kırgınlık susamazdı
Üzülmek insani olay ama kendini yerden yere vurmak zor duruma mahkum etmek yerine maddi olarak bot battaniye mont bez vs göndermek ya da 1866ya DEPREM yazıp 20 tl veya ustü yardım yapmamız gerekiyor. Bunlarda olmazsa manevi anlamda dua olarak destek olabiliriz. Kendimizi harap etme vakti değil hep birlik olma vakti bence.
Haklısın, fakat hayat devam ediyor.. Acı ama gerçek bu. Bende üzülüyorum, elimden geleni yapıyorum açıkcası ama diyorum ya hayat devam ediyor. Bir şekilde etmesi gerekiyor.
Cevap
4Cevap
Burada saçma sorular soranlar karaktersiz. ama kendi hayatını yaşayanlar devam edebilir.
Karaktersiz ben miyim
Saçma sorular dedim sen saçma soru mu soruyorsun? sana niye diyim
Ne bilim kb ya kafam bozuk 🥺
Sorun değil :(
🙏
Bu durumda bile biryerlerini gösterme derdinde olanlar nasılım soruları soruyor. Yazık
İşte bu sorulara susamadim belki linç yicem ama vicdan ya adab ahlak
Oturup yas tutmanın, kime ne faudası olur elimden bisi geliosa yaparım, gelmiosada yapacak bişi yok hayat devam ediyor
Yas süresi boyunca herhangi bir kişisel paylaşım olmamalı bence de
Çok haklısın... Ben artık diyecek bişey bulamıyorum. Umursamazlık ta sınır tanımayanlar var. Yani bukadarıda fazla artık diyorsun.
Bunları yapana insan diyemiyorum ya 4000 5000 ölü ya ölü bir şehir öldü neredeyse
Bende dün isyan ettim senin gibi. Sanki ölenler oyuncak bebek. Millet hala kıçına başını yorumlatıyor...
Bizde vicdanlarını yorumluyorum tabi olmayan birşeyi
Aynn buyuzden artık sustum.
Ülke sorunlarına paylaşılır diğer sorunlarda yaşamımızın bir parcasi
Bide bayila bayila bunları takip edenler var.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?