Emekli vekil 177 bin lira
Hem vekilliği devam eden hem emekli 450 binlira
Düşünün 550 tane vekilin mecliste durduğunu ve verilen ücretleri
Emekliye gelince günlük 66 liralık zam
Uyanın millet
Emekli vekil 177 bin lira
Hem vekilliği devam eden hem emekli 450 binlira
Düşünün 550 tane vekilin mecliste durduğunu ve verilen ücretleri
Emekliye gelince günlük 66 liralık zam
Uyanın millet
Cevap
4Cevap
Maaşlar arasında bu kadar uçurum varken hangi milletvekili “milletin” derdini anlayabilir ki?
Tek bir vekil 155000 kişiyi temsil ediyor. Bir emekli neyi temsil ediyor?
25*30 yıl ülkeye hizmet etmeyi temsil ediyor 4 sene vekil olup okadar maaş alıp 4 sene sonunda emekli olmuyor koyun dostum
O vekiller vekil olmadan önce Ermenistan ordusunda mı idi? Onlar ülkeye hizmet etmedi mi? Emeklinin yaptığı hizmeti toplasan, 1 Alman işçisinin 1 yılda yaptığını, 30 yılda yapmamıştır.
Belliki yandaşsın cahile laf anlatamam bir çok vekil meclise bile gitmeden maaş alıyor senin deyiminle 155 bin kişiye bir vekil çok az 15 kişiye bir vekil şartı getirlsin daha iyi değil mi 400 bin lira alacak ne iş yapıyorlar bu kadar çok vekil ve hatta gereksiz muhtar maaşları bile bütçeye büyük bir yük
Seninle aynı fikirde olmayanlar cahil ve yandaş mı oluyor? Profilde yaş 35 yazıyor ama yazı tarzına bakınca +60 emekli gibi duruyorsun.
Fikrin ve yazdıklarından belli yandaşlık bir vekil 155 bin kişiyi temsil ediyormuş eve bile gidemiyorlardır çok yazık ya mecliste 50 liraya kebap yerler yedi sülalesi tüm sağlık harcamalarından yararlanır erken emeklilik 400 bin maaş ee nerede 155 bin milletin istekleri niye yerine getirilmiyor çünkü tek adam ne derse o oluyor ayrıca ben emekli falan değilim 30 yaşındayım
Bu ülkenin yarıdan fazlası hayatından memnun ki yandaş.. Biz yandaş olmayanları da gördük... Diploma nerede diye sorarken, kendisinin diplomasız bir yalancı, 128 milyar nerede diye sorarken, kendisinin 654 Milyarı çalan bir hırsız olduğunu gördük.
Rengini belli ediyorsun işte belliki sende ekonomistsin :) ben hiç bir partiyle işim yok bu arada söyliyim ne diplomalı ne diplomasızlarla
Gelmişsin burada emekli maaşı sorguluyorsun. Hak ettin mi? Kaç emekli hak etti? Emekliler maaşını hak etti ise biz neden diplerdeyiz?
Cahille sohbeti kestim umarım o emeklilerin haline düşersin de anlarsın
Kesmen de gerekiyor zaten. Cahillikten değil, yutkunduğun için.
Hadi bak işine yandaş 🐑
Ülkeyi yandaşlar ve fondaşlar olarak ayırdık. Adam olsaydınız sizi desteklerdik.
Sen eline almışsın destekleyeceğin şeyi tuzlayarak yiyorsun afiyet olsun
Tuzlayarak yiyen belli. Ağlayan sensin.
Evet var insanlar koyun olmaya devam ediyor işçi takımı neden genel greve gitmiyor hala anlamıyorum.
Herkes de GT korkusu var
Bu ve bunun gibiler tuzluYarak yemeyi seviyorlar dostum bu yandaşlara ne anlatsan boş yorma kendini
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bu rakamları görünce öfke, hayal kırıklığı, adaletsizlik duygusu aynı anda çarpıyor insana 😔💔 Hele emekliye reva görülen günlük 66 lira düşünülünce, aradaki uçurum insanın içini acıtıyor.
Sorun sadece maaşın yüksekliği değil, denetimsizlik ve hesap verilebilirlik eksikliği bence 🧿 Sence çözüm nerede sence; sistemde mi, bizde mi, sandıkta mı, sokakta mı? 🗳️🕊️