bir haber sitesinde gördüm haberi. güzel para :) biz 20 bine devam:))

bir haber sitesinde gördüm haberi. güzel para :) biz 20 bine devam:))

5 Saat Önce Yürürlüğe Giren
Hem emekli olan, hem de vekil olarak görev yapan yaklaşık 300 vekilin maaşı, 147 bin liradan 230 bin liraya yükseldi. Sadece milletvekilli olanların maaşı ise 73 bin 329 liradan, yaklaşık 110 bin liraya yükseldi. Maaşları 51 bin 970 lira olan emekli milletvekilleri ise yeni artışlarla birlikte 77 bin 565 lira alacak.
Ahhh Milletim Vahhh Milletim.. Ahhh Garibanım Vah Garibanım.. Sen Çorabın Yırtık Ay Sonunu Düşün Dışarıda 1 Simiti yerken bile boğazına takılsın sonra da kalk bu hükümeti savun.. Hak ama..!
İş mi var ki maaşım olsun asgari ücret alsam o bile bana yeterdi fazla bile gelirdi hatta o milletvekillerine diyecek bir sey yok hic birine de bunun A sı B si olamaz hepsi aynı biri yapiyor öteki bakıyor diye bir sey yok kamera önünde A B laf dalaşına giriyor millette bunu izliyor A B kameradan çıkıyor güle oynaya devam ediyor ee millet ne oldu bosu bosuna birbirine girdi
Adalet bu mu şimdi? Milletvekilleri bakanlar yüksek maaş alıyor halkımız normal çalışanlar düşük asgari ücret 17 bin TL şaka gibi hele 12 bin emekli maaşı olani saymıyorum bile bu yönetim batırdı iyice ülkeyi 22 bin maaş alınacak 16 bin TL idi
Milletvekillerine sırf milletvekili olduğu için bu kadar maaş bağlamaları çok haksız. Çoğu meclise gelip gitmiyor bile. Ayrıca milletvekilliği süreli. Neden emekli olarak o kadar maaş alıyorlar? Ekonomi bu kadar kötüyken haksız bir şekilde devletten faydalanıp devlete yük bindirmeleri bu milletin vekili olmadığını kanıtlıyor zaten.
Cevap
29Cevap
Yok anasinin ami allah brlasini versin bu halki bunlar yuzunden bu iktidarin gotu bu kadar kalkik 230 bin milletcekili maasi ne bok yapiyorlat ne bok mecliste ams bunun sorumlusj binlar drgil bu geri zrkali cahil halk inslah ac kalir inleye inleye olurler.
Milletin vekili sözde ama milletinden kat kat daha iyi şartlarda yaşıyorlar. Hangi milletin vekilleri acaba? Neyse Halk bunu hak ediyor sonuna kadar banane.
az olmuş 500 olsun neyse sabah sabah açmayım ağzımı silivri soğuktur şimdi
qəhbə uşakları
Ne bu dünyada ne öbür dünyada iki yakaları bir araya gelmesin bunların.
Biz devleti besliyoruz onlar bizi değil zehir zıkkım olsun
Adamlar çalışıyor abi kıskanmayin çalışın siz de kazanın
Helal olmadığı için vicdanın rahat elbet çıkar acısı heddualarim hep tutar benim
Hiçbirinin ülkeye faydası gram dahi yok ama ülkeden aldıkları çok. Adalet gerçekten kadın ismi bu ülkede.
Bence çok yüksek değil asgari ücret ile kıyaslamak saçma olmuş az bile
Sen 20 bin TL alırken ben 17 bin 2 TL var sizde yok bak 2 TL 🤣🤣🤣🤣
O para onların çay parasına yetmez dersem linç yerim
Benimki 14 bindi. Zam gelince 21 falan alırım herhalde
Yiyiciler bunlar bizde 2 kuruşa uğraşıp duralım
Milletin gözü yaşlı vekilleri bıyık altından gülüyor.
20 bini bulursan öpüp başına koy o paranın yarısını alamayip çalişanlar var güzel ve canım ülkemde
30 veya 30,5 bin civarı. (En düşük memur maaşının biraz altında 21.750 lira alıyorum)
Hep beraber olup milleti zikiyorlar bu kadar basit millet umurlarında değil onların biz halk olarak sistemi değiştirmedikçe bunlar 1 milyon da alır 10 milyon da.
Meclise gitseler eyvallah dicemde meclise gidende yok güzel tezgah valla :D
O ne lan... lan ulke isgal edilse bak somurge devlet olsak daha moderndik simdiye... bunlar icten isgal etmisler.
Yazik mk yazik. Ama bak allahcilar sus pus.
He bu arada kutlama yapanlar nerde bakim🤔 sevinsinler milletvekilleri adina da
Diycek bişey bulamadım yazdım sildim yazdım sildim
230 bin değildir o mk Cumhurbaşkanı o kadar almıyor
Çöpe gidiyor o paralar bana hiçbir faydası olmayan bir vekile bin tl bile fazla
Ben hakkimi helal etmiyorum.
Oturdukları yerden aldıkları maaşa bak şaka gibi.
Koyunlara göre hava hoş
Bizim maaş daha yeni 21 oldu yoksulluk maaşı 😣
Milletvekilligi kafar kebab is yokkkk
Haha cidden yazık ya 😒
Çoğu arkadaş yazıp yazıp siler bu konuda :)))
Sünepelerle dolu bir ülkede yaşayınca böyle oluyo
Emeklilere soğan ekmek parası çıktı artık
haram zehir zıkkım olsun ne diyelim
Şaka mı
Maaşım yok
belli bir maaşım yok
Vekil nasıl olunuyor
Pardon Google sandım
Maaşlara bak şaka gibi.
Haksızlık bu
48 bin oldu
afiyet olsun