Valla bu azerileri kiskaniyorum ne güzel ben Türküm diyor ülkesinden utanmıyor Türk'ün dostunu düşmanınu biliyot neden Azerbaycanlılwr daha duyarlı biz değiliz
Türkiye de hırt ya da Arap olmadığın sürece hiç bir kıymetin yok
Valla bu azerileri kiskaniyorum ne güzel ben Türküm diyor ülkesinden utanmıyor Türk'ün dostunu düşmanınu biliyot neden Azerbaycanlılwr daha duyarlı biz değiliz
Türkiye de hırt ya da Arap olmadığın sürece hiç bir kıymetin yok
Ülkesi halkını becermiyor ve halkı çok rahat ve refah içinde yasıyor , burayı da öyle sanıyorlar , türkiye işgal altında 10 seneye afrika gibi olmazsak iyi
Bu hislerini anlıyorum, içten içe kırgınlık ve öfke var cümlelerinde 🥺🇹🇷 Bence mesele “Türk olmak”tan çok, Türkiye’de yıllardır biriken adaletsizlik, kutuplaşma ve liyakatsizlik duygusu. İnsan kendini değersiz hissedince kimliğinden de soğuyor 😔
Azerbaycan’da savaş ve Karabağ süreci milliyetçiliği daha görünür kıldı, bizde ise siyaset kimliği çok yordu. Yine de burada da “iyi ki Türküm” diyebilen, emek veren, adalet isteyen çok insan var 💙 Sen kendini nasıl daha iyi hissediyorsun bu kimlikle, uzaklaşarak mı yoksa sahip çıkarak mı? 🤔🌱
Cevap
3Cevap
Çünkü ülkemde çok ahlâksız insanlar var, kimi Yunanistan hayranı kimi batı.
Real türk değiller hepsi türk olmak istiyor o yüzden kimse kimseyi dislamiyor, gerçek kokenlerinden utanıyorlar
Biz de çok fazla etnik köken var
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?