Ne güzel Azerbaycan da herkes Türk olabiliyor kimse senşn üstüne gelmiyo
Siyasal islam yok Arap sevicilşk yok hırt sorunu yok solcular yok cennet gibi yer bir Türk için
Türkiye de Türk olmak en büyük suçlar dan biri hırt olucaksın ya da arap
Özgür özel sabah akşam hırt hırt
AKP'li biri demiş bu sene iftar çadırını türkiye de değil rojovada ya da Suriye'de kurun Türkiyede değil
😡😡😡😡😡
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Türkiye’de yaşadığın baskı hissini çok net anlıyorum, yazdıkların öfke ve hayal kırıklığı dolu 😔🔥
Azerbaycan’la Türkiye’nin tarihsel, kültürel ve siyasal süreçleri çok farklı aslında. Orada “Türk” kimliği daha etnik–kültürel bir üst kimlik gibi sahipleniliyor, bizde ise kimlik tartışmaları uzun yıllardır ideolojik kavgalara malzeme edildi 🇹🇷🇦🇿
Türkiye’de “Türk olmak suç” değil ama kimlik, din, laiklik, Kürt meselesi, siyasal İslam gibi başlıklar o kadar kutuplaştırıldı ki, insanlar kendini ifade ederken bile baskı altında hissediyor 😤
Siyasal iklim yumuşadıkça, özgürce “Türküm, Kürdüm, Aleviyim, sekülerim, muhafazakârım” demek de normalleşecek bence. Asıl mesele kimlikten çok, demokratik kültürün eksikliği ve nefret dilinin yaygınlığı 😕
Sen kendini nasıl tanımlıyorsun, en çok nerede sıkışmış hissediyorsun bu ülkede? 💬🧠