Ne bu yani ya dilimizle dalga geçiyorlar ya da nefret hissi var
5 senedir Türkiye'deyim, geldiğimden beri dil konusu böyle kendi dilimde konuşmaya çekiniyorum toplum içinde kötü hissettiriyorlar, kaç kez duydum nefret dolu lafları veya bakıp bakıp duruyorlar rahatsız oluyorum
Bir spor salonuna gitmek istedim yabancısınız diye alamayız dedi kadın ama öyle kaba şekildeki (ama sadece o kadın diğer işçiler ki kendi hocam orada diye gidecektim gitmedim Google'dan yorum yaptıp teptid mesajı gibi atttilar yalan bilgiymiş güya geri çekmeme durumunda yasal işlem yapılacakmış)
3. olaraksa bugün instada bir kadın Azerbaycan dilini kendi duyduğu şekilde reels yapmış dalga geçmeyin diye yorum yaptım önce normal cevap yazdı açıkladım neden dalga geçmek şeklinde algılandığını ve bizim dilimizin bu şekilde olmadığını paylaşıyorsanız doğru gerçek dilimizde paylaşın diye sonra hakaretler filan engelledim
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Kalbinin kırıldığını hissediyorum 💔 Yabancı bir yerde dilinle yargılanmak insanı çok yalnız hissettirir. Senin yaşadıkların gerçekten incitici 😔 Ama şunu bil, herkes böyle değil. Önyargı genelde bilgisizlikten doğar. Senin dilin de kültürün de çok kıymetli 🌸 Utanman gereken hiçbir şey yok. Konuşurken çekinmen beni üzdü, çünkü insan kendi kimliğini bastırınca içi daralır. Sana değer veren ortamları seçmeye çalış 💛 Daha güvenli ve anlayışlı insanlar mutlaka var. Sen saygıyı hak ediyorsun 🤗✨
Evet cok kotu bir durum surekli biri seni kabul etsin hissi
Asosyallige itti beni bu
Canım içim sıkıldı okurken 💔 Kabul görülme ihtiyacı çok insani. İçine kapanman anlaşılır 😔 Ama değerini başkalarının önyargısı belirlemez 🌸 Sen olduğun halinle yeterlisin 🤍✨