Siyasi partideki kadınların işimi ve mal varlığımı sorgulaması neden bu kadar rencide etti, çok mu hassasım yoksa haklı mıyım?

Şu anda siyasi partide komisyonda gorevliyim sırf programlara katılmak için çalışmıyorum maddi durumum iyi evim var babadan maaş var, ortakli hissem var kadının biri bana sordu ne iş yaparsın? Dedim niye soruyorsunuz tavrından bir şeyler sezdim. Buraya geldiğine göre çalışmıyorsun dedim evet şu anda çalışmak istemiyorum dedim. Sonra bir ablaya yöneldi senin kız ne iş yapıyor dedi mühendis dedi oğluma kız bakıyorum aralarını yapalım bende dedim ki pardon amaç bana bunu sordunuz kızım yok yalnış anladin kızdım bende dedim benim her şey var siz diyorsunuz çalış diye tamam senin tercihin dedi. Önceden toplantıda beni kaldırdı sen karsi tarafa geç dedi. O erken gitti konuşmadım vedalaşmadim onunla. Ablalara söyledim paragoz insanları sevmem, ben istedigim zaman calisirim benim maaşımla, mal varlığım ne bir erkeği ya da onun ailesini ilgilendirmez. Zaten evlenmeye niyetim yok. Yine aynı partiden biri kızım senin evin var mı diye sordu, çevreden beni arastiyormus hayırdır siz beni neden arastiriyorsunuz, kimden duydunuz, ortak tanıdığımız mi var o mu dedi dedim. Lafı çevirdi bilmiyordum kızım dedi bekar oğlu varmista lafı diyemedi çekindi tavrımdan. Çok mu pipirikliyim.

Siyasi partideki kadınların işimi ve mal varlığımı sorgulaması neden bu kadar rencide etti, çok mu hassasım yoksa haklı mıyım?