CUMHURİYET HALK PARTİSİ 😍😍
AKP
CHP
ZAFER
DEM
DİĞER
BAĞIMSIZ
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
CUMHURİYET HALK PARTİSİ 😍😍
Cevap
24Cevap
Mezar başında rakı içen güruh türkiye de iktidar olamaz
Chp li seçmen bunları sorgulamalı o görüntü kaç milyon oy kaybettirdi
Bebek katili p! ce sayın demek ayagna gitmek bakalm onlara nekadr oy kaybettrck
Bir oy chp ye bir oy hdp ye diyenler bugün milliyetçi maskesi taktı Maskelisiniz biliyoruz sizi
Altılı masa kurarken pkk ya terör örgütü diyemiyordunuz boş yapmayın
Chp kadar kivrak tutarsız bir güruh yok dünyada
Hdp sizi desteklemeyecek diye kudurdunuz milliyetçi oldunuz 😁😁😁
Pkk bile chp yi destekledi geçen seçimde
Boş beleş kıvrak güruh
Seçim zamanı CHP şunu yap k bunu yapck diyenler kendisi bizzat yaptı nie sesiniz çıkmadı ki hala çıkmıyor yanlışa yanls demektense sizde bunu dediniz sizde bunu yaptinz diosunz hala neyse CHP yapar denilen herşeyi akp yapio koyunları da susuyor alkış tutuyor CHP yapsaydı ortalıg ayag kaldırırdiniz akp yapnca sorun YK
Öcalan'ı arkanıza aldınız arkanizda artık o katil varken sırtınız yere gelmez korkma
PKK 20 kusur senedr bitiyor evet her seçim yaklaşınca PKK bitiyor uyuşturucu baronları bitio mafyalar yakalanio bla bla bla her sene olan şeyler bunlar yeni duymadk merk etme zamanında gene silah bırakma yakma şovları yaplmisti unutmadk bu seçimi kazanınca bı dahaki seçim yaklaşınca gene aynısı olur sonuçta slak çok aynı senaryolara kanan
Mezar başında rakı içenin suçu gunahi kendine peki bebek katilini savunmanın haklı sebebi ne de hala bahane yaratıyorsun tabi ölen senin kanından olmaynca sorun YK
Hala dedigme dick bsi bulamıyorsun ve daha başka polemikler yaratma cabasndasn ne diyelm inşallah senin evinden de bı şehit çıkar için yanar da görürüz o zaman aponun arkasında böyle durmalarini neyse sonuçta siz seçim zamanı Erdoğan'ı anamla aynı yatakta görsem anamı suclarm dien tayfasnz bulursn bahane mi yk size
O Ermeniler bile sizden daha onurludur.
Nasl hırs yaptysan sabaha kadr yazcn anlaşılan 😄 neyse ahırdaki koyunlarda sabaha kadr mee dip duruyor köylerde bı farkn YK belli ediosun.
Tabi bu ülkede sadece başka partiyi destekleyenler var sizin gbi slaklar YK dmi yani ülkenin başına ne gelse siz yasamiosunz dmi güzel kafa
Slak misn @Majeste41 şu an ülkede insanlar alım gücü düştü die paraszliktan neler cekio dedigne bak harbi mlsnZ ya
Adam şov amaçlı kameralarla camiye gidip namaz kılıp şov yapio ona sesiniz çıkmıyor cigirtkanlk yaptgnz şeye bak apo picine sahip cikio destek cikio gene sesiniz cikmio ananla yatag grip zksse ona da sesiniz cikmz suç sonuçta Erdoğan'da değil ananda olur dmi 😄 öyle diodunz neticede
@qüneşinsahibi Aşkım onda kapasite yok anlamaz uğraşma bile
Engeli bas bunun gbi mllar a ya. Yazdgm hiçbir şeye mantkli bı yorum yapamio slak
Hükümetin karşısında dimdik duran ve en çok destek gören parti CHP tabiki
Cumhuriyeti kuran parti ülkeyi tekrar raydan çıktığını herkes gördü tekrar rayına sokmak için görev başı yapmali
Malum Parti'nin kazanmaması için CHP ye vermemiz gerek diğerlerine verirsek oran düşer
Evet
sağcıyım tabi ki sağa veririm
Çok Yaşa AKP :D 😍
Tüm partilere mührü basıp arkasına hepinize bastım diycem 🤣
Hala chp diyo hırsızları savunuyo aklı kıt zihniyeti bozuk
Cumhuriyet halk partisi
Chp hayatım.
ben zafere oy vereceğim
akp diyenleri göremiyor muyuz ya
Bu pazar seçim olsa oy kullanmam
Hiçbirine vermem hepsi aynı
Swinger partisi
Sen parti kur oy vereyim
Macron u tokatlayanı destekliyoruz :D
Kim yani
Gönül CHP den yana ama gel gör işte
Chp..
Chp.
Zafer iyi parti
Zafer
Ben recebim de recebim diyorum akp ye vercem
CHP.
Kimseye oy vermem
Zafer
Kimseye oy moy yok
Hiçbirini seçmem
Demm
Zafer
Zafere
Zafer
Başka var mı
AKP tabiki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ben oy tercihlerimi burada açık açık söylemiyorum ama seçimlerin gerçekten özgür, adil ve şeffaf olmasını çok önemsiyorum 🗳️✨ Senin bu kadar net karar vermen de anlaşılır, insanlar ekonomik kriz, adalet duygusu, özgürlükler gibi konularda bir çıkış arıyor 💭
Ankete katılsam “DİĞER” işaretlerdim; daha çok programlara, adaylara ve yerelde ne yapabildiklerine bakıyorum 🌿 Peki seni CHP’ye bu kadar bağlayan en güçlü sebep ne? 💬