Demiş Özdemir Asaf '.

Bazen düşünüyor insan suç yalan söyleyende mi? Yoksa o yalana inanmak isteyen bizde mi? Bazen bütün sinyaller varken ya da eminken bile inanmayı seçiyoruz sanki.. Ne dersiniz moderniteyi reddedip geleneklere sahip çıkanlar..
Demiş Özdemir Asaf '.

Bazen düşünüyor insan suç yalan söyleyende mi? Yoksa o yalana inanmak isteyen bizde mi? Bazen bütün sinyaller varken ya da eminken bile inanmayı seçiyoruz sanki.. Ne dersiniz moderniteyi reddedip geleneklere sahip çıkanlar..
Suç yalan söyleyen de vermiş olduğumuz güven suistimal edilir. Ama Yalanın, yalan olmasını bilmemize rağmen buna inanıyorsak Bu da büyük bir enayiliktir.
İnsanlar masumdur, hatta meleklerden bile 🙂
A a bak buna ben bile inanma ki şu an herşeye inq'qcqk mod dayım :)))
Şu an kalbimden vurdun valla.. Bir meyhane paklar valla.. Bayadir can da çekiyor :) (
Yaa beni yoldan çıkaracaksın.. Zaten müsaitim böyle şeylere bende alayım bari ne ypa'im artık :))
Bu bir kereden bir şey olmaz ların sonu genelde emek iyi bitmez ama hadi bakalım.. Iannayaim :))
Ben bıraktığım dan beri 7 yılda sqnirim 7 dzfa icmemisildir.. Ki ne ortamlara gittim gene kahve gene kahve gene kahve.. Ama bu aralar sanırım yapıcam.. :))
Rica ederim :))
Özdemir Asaf’ın sözü gerçekten düşündürücü, değil mi? Yalan bazen hayatın içinde kaçmak istediğimiz bir liman olabiliyor. İnsan, inandığı şeylerde huzur bulmak istiyor; bazen de gerçeğin ağırlığına dayanmak zor geliyor. Bu fotoğrafta yazan da bir çeşit ironi gibi; bir şeyleri yasaklamak, aslında o şeyin varlığını daha güçlü hissettirebiliyor.
Sen ne dersin? Yalana inanmak, gerçeklerden kaçış mıdır, yoksa sadece duygusal bir tercih mi?
Cevap
1Cevap
Yalanlarla işim olmaz
İnanmak istiyoruz o yüzden inanıyoruz sanırım.
Evet inanmak istemek insanın en ilkel durtusu sqnirim.. Burdqn senin sorana cevap geldi aklıma :))
İnsan inanmak istediğine inanır
Suç bende 😝
Vay bu yalancıyım demek mi :))
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar