Yalan olduğu bariz olan sözler 🤔 Ben onu kardeşim gibi görüyorum Sen farklısın Senden başkasını asla sevemem Hiç param yok Gözüm senden başkasını görmüyor Sensiz yaşayamam
Yoldayım geliyorum (evden dahi çıkamadım). Zerre üzülmedim.. bu kız bana göre değildi zaten (diplerde ölüyo ). Annecim Zeyneplerde kalacağım bugün meraklanip. jandarmaya haber veriyim. deme sakın (şehir dışından sevgilim gelmiş napiyim). _Taniyo musun şu bakan çocuğu _Hayir.(eski sevgilim ) _Rahatsız eden varsa söyle _Abi sen rahat ol olsa söylerim (sokaktan beşinci geçişi İbrahim erkal sevme şarkısı eşliğinde) Sorunlarım var. teyzem hastaneye yattı. dedem öldü. dedem yine öldü (bu diğeri) ailevi problemlerim var. (başka kızlar var ). Sen daha iyilerine layıksın (aman aman benden uzak dur ). _Almadin dimi. _Ha sordum da kalmamış (unuttu önemsemedi )
Sana karşı hissettiklerimi kimseye karşı hissetmedim Çok güzelsin Sultanım der cariye gibi davranir Aşkım der ortada aşk yok ilişki 2 saatlik Canım der canını çıkartır Yoğunum der halbuki ooooooo İşler kesat 40 yasina geldim ama param yok Ha en önemlisi evli olduğunu saklar nişanlı olduğunu saklar sözlü olduğunu saklar
✅İlk defa bir kızı anneme anlattım/tanıştırdım. ✅ilkim sensin. ✅Seni seviyorum. ✅Seni asla bırakmam/vazgeçmem. ✅Ailen her zaman iyiliğini ister... gibi.
Senin iyiliğini düşünüyorum. Aslında bana göre “övgü” gibi olan sözlerin hepsi yalan. Neyi dillendiriyorsa bir insan yalandır ya net. Dillendirmeyeceksin saçma geliyor bana.
Bende özledim bende istiyorum ama diye başlanan cümleler kesinlikle yalan..
Bende tam senden bahsediyordum, tam aklımdan geçmiştin , tam seni arayacaktım sen aradın..
Yalan…
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
1 ay
-Seni hiç bırakmayacağım -O kızla aramda bir şey olamaz, imkansız -Evleneceğiz -Hiç kimse sen gibi olamaz, kimse senin boşluğunu dolduramaz -Sana çok değer veriyorum Kısaca bu liste uzar, gider.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
"Ben ne söz verirsem, sözümde dururum" ama hiçte durulmaz🤦♀️
Evet ya
Yalan olduğu bariz olan sözler 🤔
Ben onu kardeşim gibi görüyorum
Sen farklısın
Senden başkasını asla sevemem
Hiç param yok
Gözüm senden başkasını görmüyor
Sensiz yaşayamam
Sen başkasın
Seni seviyorum
Tam aklımdaydın arayacaktım.
Rüyamda seni gördüm, nasılsın?
O kız mı? Kız kardeşim gibi...
Telefonu duymadim..
Aradın ama duymadım. Zerre inanmam. 7/24 telefonu elinde olan birinin gelen aramaları görmemesi, duymaması düşük bir ihtimal.
ben hep seninle olacağım sanırım
en büyük yalan bu :)
Sensiz yaşayamam :D Ben hiç yalan konuşmam :D Keyifli geceler..
Oda çok selam söylüyor.
Sen farklısın
Vallahi param yok
Yoldayım geliyorum (evden dahi çıkamadım). Zerre üzülmedim.. bu kız bana göre değildi zaten (diplerde ölüyo ). Annecim Zeyneplerde kalacağım bugün meraklanip. jandarmaya haber veriyim. deme sakın (şehir dışından sevgilim gelmiş napiyim). _Taniyo musun şu bakan çocuğu _Hayir.(eski sevgilim ) _Rahatsız eden varsa söyle _Abi sen rahat ol olsa söylerim (sokaktan beşinci geçişi İbrahim erkal sevme şarkısı eşliğinde) Sorunlarım var. teyzem hastaneye yattı. dedem öldü. dedem yine öldü (bu diğeri) ailevi problemlerim var.
(başka kızlar var ). Sen daha iyilerine layıksın (aman aman benden uzak dur ). _Almadin dimi. _Ha sordum da kalmamış (unuttu önemsemedi )
İkili telefon görüşmelerinde görüşme sonlanmaya yakın ev halkını kastederek ''onların da sana selamı var '' demek. Dünyanın en büyük yalanı bence😄
(Ahalinin konuştuğu kişinin kim olduğundan dahi haberi yok oysaki😄😄)
Güzel tespit xd
👍😄
Erkek yalanları
Sana karşı hissettiklerimi kimseye karşı hissetmedim
Çok güzelsin
Sultanım der cariye gibi davranir
Aşkım der ortada aşk yok ilişki 2 saatlik
Canım der canını çıkartır
Yoğunum der halbuki ooooooo
İşler kesat
40 yasina geldim ama param yok
Ha en önemlisi evli olduğunu saklar nişanlı olduğunu saklar sözlü olduğunu saklar
Sonsuz sevgi yok anne sevgisi hariç.
+1
+1 ?
Katılıyorum anlamında
Rica ederim anladım şimdi.
✅İlk defa bir kızı anneme anlattım/tanıştırdım.
✅ilkim sensin.
✅Seni seviyorum.
✅Seni asla bırakmam/vazgeçmem.
✅Ailen her zaman iyiliğini ister... gibi.
Senin iyiliğini düşünüyorum. Aslında bana göre “övgü” gibi olan sözlerin hepsi yalan. Neyi dillendiriyorsa bir insan yalandır ya net. Dillendirmeyeceksin saçma geliyor bana.
Bende özledim bende istiyorum ama diye başlanan cümleler kesinlikle yalan..
Bende tam senden bahsediyordum, tam aklımdan geçmiştin , tam seni arayacaktım sen aradın..
Yalan…
-Seni hiç bırakmayacağım
-O kızla aramda bir şey olamaz, imkansız
-Evleneceğiz
-Hiç kimse sen gibi olamaz, kimse senin boşluğunu dolduramaz
-Sana çok değer veriyorum
Kısaca bu liste uzar, gider.
Seni seviyorum hepde seveceğim yanında olacağım ( bunu diyen herkes birgün gidiyor) rüyamda seni gördüm de...
Az önce arasaydın verirdim. Daha şimdi ödeme yaptım. Tam şimdi ben de seni arıyordum. Sen benden önce aradın.