Bu kadar profesyonellerin içinde bu söz sadece söylenmiş olmak için kullanılan bir söz değil mi.

Bu kadar profesyonellerin içinde bu söz sadece söylenmiş olmak için kullanılan bir söz değil mi.

Bence bu sözü hani bir namaz vakti olarak değerlendirmek ya da doğru değil ama kalbi temiz olan bir insanın arkasından bir iş çevirme durumu olduğu sürece eninde sonunda ortaya çıkıyor, ben sizi çok basit bir olay anlatayım benim 15 yıldır tanıdığım bir arkadaşım vardı bu arada kendisi ile ilgili defalarca soru sormuştum. Kendisine fazlasıyla değer kıymet verirdim hatta onun aynı fizik tedavi merkezine dahi gittik sırf onunla beraber olabilmek için 17 yıldır gittiğimde daha merkezini değiştirdim daha iyi yere gittim şikayetçi değilim, ancak belli bir zaman sonra aramızda birtakım anlaşmazlıklar bir çıkar ilişkileri meydana gelmeye başladı.
Genel olarak Instagram üzerinden sohbet ederdik bir gün sohbet ederken bana dedi ki Instagram hikayemi gördün mü hayır görmedim senin hikayelerin bende görünüyor dedim meğerse ki aramızda olan kız karşılıklar ve kavgalar yüzünden beni ınstagram'a hikaye bölümünden engellemiş, daha sonrasında ağzından kaçırdı ve şu kelimeyi kullanmıştı gerçeklerin bir gün ortaya çıkmak gibi bir özelliği varmış evet yalancının mumu yatsıya kadar mı onu bilmem ama eninde sonunda birinin hakkına girersin birinin hakkını yersin ya da birine bir kötülük yaparsan eninde sonunda ortaya çıkıyor.
Bu söz oldukça doğru bence çünkü bir kişinin yalanı bence elinde sonunda çıkar ne yaparsanız yapın. bu yüzde de zaten ben yalana söylemekten çekinirim hatta hiç sevmem yalan konuşmayı. bir insan yalan söylediği zaman karşısında ki kişi güvenini tamamen kaybeder bu da o kişiyi kaybetmesi anlamına geliyor ayrıca ne olursa olsun gerçeklerden kaçmak da dediğim gibi sadece zaman kaybıdır bence
Cevap
12Cevap
Gerçeklerin er ya da geç gün yüzüne çıkmak gibi bir huyu vardır cümlesi geldi aklıma.. Keyifli geceler..
Artık yatsıyı bile beklemiyor
Çok sevdiğim bir kürt ata sözü geldi aklıma 😄
Bızın çıqâ dızi wêrê dekê hınde ji eşkere dızê... Yani keçi ne kadar gizli ilişkiye girsede eninde sonunda ortaklık yerde doğuruyor 🤭 şimdi ne alaka diyeceksin bizim orada bu söz yalancılar için söylenir ne kadar yalan söylersen söyle istediğin kadar gizle o yalan mutlaka önüne gelecek mutlaka gerçek neyse ortaya çıkacak o yüzden ne keçi gizli bir ilişkiye girsin nede insan oğlu yalandan medet umsun ilahi adalet mutlaka gün yüzüne çıkarır umarım anlata bilmişimdir..
Yalancının mumu fenerlidir. Yani düğmesine basmadığınız sürece yanmaya devam eder durur. Çünkü hem devir, hem teknoloji, hem de insanların geldiği nokta bunu gösteriyor ‽

Doğru demiş diyen.. Hatta bazılarının yatsıya kadar da sürmüyor.. İkindi vakti pufff..
İşte can alıcı soru da bu..
Buna ben bile cevap bulamadıysam insanoğlunun nesli devam ettikçe kimse bulamayacak..
Sonuna kadar katılıyorum. O mum er ya da geç sönecektir. Bir oyun ömrün sonuna kadar oynanmaz. Bu çok mümkün olan bir şey değildir.
20 yildan fazladir mumu yanan yalancılar görüyorum ben 😂 yani muma gore degisiyor yatsı durumu 😂
Aynen oyle 😂
Yalancılarla konuşursan daha çok o mumları çok üflersin :)
insanlar o kadar yüzü kızarmadan yalan söylüyor ki bu sözün bir geçerliliiği kalmadı bence.
dostum arkadaşınım diyenden korkar oldum
Yok. Ben gerçekten o yalanların bir şekilde ortaya çıkacağını düşünüyorum. Ki bu güne kadar hep beklemediğim anlarda önüme düştü 😄
Atalarımızın dediği her söz doğrudur. Er ya da geç ortada bir yalan varsa ortaya çıkıyor...
O sözün geçerliliği eskidenmiş artık herkes yalancı olmuş dürüst bulmak zor
Aynen çekirge bir atlar 2 atlar 3 te yskalanir
Gerçeğin elbet bir gün ortaya çıktığını düşünürsek ne kadar doğru olduğuna siz karar verin lüten.
Yalan er ya da geç ortaya çıkar ne kadar gizleyebilir ki bir insan doğru olan erkenden itiraf etmek
Çok doğru bulduğum bir atasözü.
artık yalancılar çok iyi
yanmıyor
çok doğru illa çıkar ortaya
Bizimki ikindide sönüyo
Yalan güzel de o açısı pek sevimli değil.
Mum sönünce ye kadar dgru
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?