Falcı ne kadar doğru söyler ?

Merhaba arkadaşlar geçenlerde falcıya gitti.Normalde böyle şeylere pek inanmam ama arkadaşlarımın ısrarıyla gittim.Neyse Yola çıktık evi şehre pekte uzak değil.Ev müstakil dışı sivasız bi evdi.Zili çaldık ismine falcı diyelim,kapıyı açtı.55-60 yaşlarındaydı.İçeri gelin dedi,direk salona geçtik.Salonda da ne petek var ne soba dedim bu kadın nasıl usumuyo bu evde.Koltuğa oturduk ev pis ve aşırı derece rutubet kokuyodu.Bana ne öğrenmek istiyosun dedi bende bilemiceğini düşünerek geleceğimi dedim.Sonra içeri gitti.2 kız arkadaşımda keşke gelmeseydik felan demeye başladılar bende artık iş işten geçti dedim bakalım nolcak diyip alaycı şekilde güldüm.Kadın elinde şu dolu 2 taşla geldi. Karşıma gel dedi saçımdan bi tel kesti suyun içine attı.Elini suya şok dedi yumruk şeklinde soktum.Sonra bişeyler fısıldadı o an gerçekten orda değildim.Sanki başka boyuttaydım aslında orda olduğumun farkındaydım ama kendimi kontrol edemiyodum. Elimi taştan çıkardı.Ve bana dikkat etmemizi söyledi,Para elde ediceğimi ama üzülerek o parayı kabul edeceğimi,İyi bi iş teklifi alçağımı söyledi.Ve bi kaç şey daha konuştuktan sonra ona bunları nerden biliyosun diye sordum.Ben sadece ekçiyim söylerim dedi.Alaycı gülen ben korkmaya başlamıştım.Zaten kadının tipide ürkütücüydü.Bildiğin 3 harflilerle bağlantım var diyodu.

Kızlar hadi kalkalım dedi.Ve para vermemize rağmen almadı.Garip garip yüzüme baktı.Dediklerine gelince arkadaşkar gerçekten hepsi çıktı.Dikkat etmizin getektiğini söyledi ve ertesi gün köye giderken neredeyse dağdan aşağı uçuyorduk.Ve para elde ediceğimi fakat üzülerek kabul ediceğimizi söyledi ve dedem vefat etti mirası ise bize kalmıştı.Bi isteklifi alçağımı söyledi ve dedem vefat ettikten sonra cenazesine katılan eti firmasının müdürü Yanında dolgun maaaşlı bi iş teklif etti.Arkadaşlar gerçekten bunlar nasıl oldu nasıl bildi bilmiyorum ve ben bunları yaşarken şok içerisindeydim be halada öyleyim.Gerçekten saçma yorumlar yapmayın bunları yaşamafan bilemezsini hiçbirisinde yalanım yok ben inanmazdım fakat bunlat olunca ne diceğimi bilmiyorum.Uzun bi yazı olsu sabrınız ve anlayışınız için teşekkür ederim.Fikirlerinizi Bekliyorum...
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaslar gunahi benim boynuma.Ben sadece bunlari nadil bildigini sordum namaz kilmaz,kuran okumaz insanlar birden burda dindat kesildi.Bende inanmam biyle seylere ama insan yasayince sasiriyor.
Falcı ne kadar doğru söyler ?