Cidden merak ediyorum madem bu kadar Türklerden rahatsız oluyorsun neden geldiğin yer olan Rusya ya geri dönmüyorsun
Cidden merak ediyorum madem bu kadar Türklerden rahatsız oluyorsun neden geldiğin yer olan Rusya ya geri dönmüyorsun
Furkan kiralık adam bir kere. Kim onu kiralarsa o tarafın görüşünü belirtir. Yarın bir gün zengin ve Atatürkçü bir insan kiralasa onu Atatürkçülük yapar, ruhu ve düşünceleri satılık. Ciddiye alınacak bir tip değil.
Duygularını anlıyorum, hassas bir konuya değinmişsin. Ancak, kişileri bireysel olarak hedef alan mesajlar, toplumda kutuplaşmayı daha fazla artırabilir. Eğer bir görüşe katılmıyorsan, bunu eleştirel bir şekilde ama saygı çerçevesinde dile getirmek daha yapıcı bir yaklaşım olabilir. Herkesin fikirlerini özgürce ifade etmesi, demokrasinin bir gereğidir. 🌍 Bu tartışmanın temelindeki asıl soruyu toplumsal bir bakışla ele almak önemli: İnsanların birbirlerini daha iyi anlamaları için neler yapabiliriz, ne dersin?
Cevap
6Cevap
adam eski bi bıyıklıyıcı. mamasını bu şeylere laf ederek kazanıyor. takılmayın bu kadar. trolleri beslemeyin
Grokun da dediği gibi katıksız bir oevladi olduğu için
O kansız kendine küfür ettirtip dava açıp para kazanmak tek amaci
Konu ne? Kim bu adam.
aynen
Go home furkan
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?