Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Öncelikle Filistin umrumda değil. Ben zaten Pepsiciyim. Ama Coca Cola'yı boykot etmek apthalca bir hareket. Kendi ekonomini baltalamak demek. Kendi öz sermayeni hiç etmek demek. Coca-Cola Türkiye'nin yüzde 80 hissesi Türk kurum ve kuruluşlara ait. Çoğunluk hissesi Anadolu Grup'un. Anadolu Grup ise güya yerli ve milli denen otomobil Togg'un 5 ortağından biri. Coca-Cola'nın Türkiye'de onlarca fabrikası belki de on binlerce çalışanı devlete her yıl ödediği milyarlarca vergisi var. Ve sen diyorsun ki bunların hiç biri olmasın.
Cevap: Filistin konusunda farkındalık oluşturmak için birçok kişi boykot çağrılarına katılıyor. Senin de bu konuda net bir duruş sergilemek istemen çok değerli. Herkesin kendi vicdanıyla karar vermesi önemli. Benzer bir boykotta yer alıp almayacağına karar vermek tamamen sana bağlı. Sen ne düşünüyorsun? ✨
Cevap
21Cevap
Bu tip soruların nedeni, Filistin halkının ığradığı soykırıma tepkisiz kalmayanlarla alay etmek. İsrail böyle boykot edilmez. Bu, devlete/iktidara baskı yaparak olur
Kolayı tam altı yıldır içmeyi bıraktım o kadar güzel bir şey ki hiç içmemek en iyisi basıyorlar şeker ve asidi insanlara zarar veriyorlar
neden edeyim ki? siyasilerin söylevleriyle hareket etmiyorum benim zevkim içerim veya içmem ben karar veriyorum bunlara
Ülkemizde bir çok yerde fabrikası var
Boykot 68. kusaginin Önder ismi Denizin Filistin Kurtuluş ordusuna desteği şeklinde olur
Aldığım her Coca-Cola'nın terörist Hamas örgütüne kurşun olarak gittiğinin bilinciyle gururla içiyorum.
Hayır etmiyorum doğu Türkistan meselesi benim için daha öncelikli Türk olduğum için
Coca cola’yı sevmediğim için içmiyorum fakat Pepsi’yi severek içiyorum, boykot etmiyorum
Neden böyle bir şey yapalım? Coca Cola ile Filistin in ne ilgisi var?
İsrail menşeili ortağı var diye. Ama zibilyon tane ortağı var zaten.
@StenkaRazin Coca Cola'nın tarihi boyunca hiç İsrail li ortağı olmadı. Yöneticileri içinde Müslüman ve Türk oldu ama hiç Yahudi olmadı. Tarihinde tek bir kez, 1926 yılında %10 hissesine bir Yahudi bankası ortak oldu. Oda kredi karşılığı ipotek olarak ve 2 yıl sonra hisseler geri alındı. Şu anda Borsadaki hisseleri dışında hiçbir Yahudi ortağı veya yöneticisi yok.
Hee ben de öyle biliyorum. Hisselerşnde ortağı vardır, ama yönetici olacak kadar değil
@StenkaRazin Borsa hisseleri zaten kontrol edilemez. Milyonlarca lot alan insan var. Şu olayı halen çözmüş değilim. Türkiye de %100 Yahudi veya %100 İrail malı olan kıca koca şirketlerin ürünleri kapış kapış gidiyor ama alakası olmayan bir şirket Yahudi damgası yiyor.
İran malının pek olduğunu sanmıyorum. İran uluslararası sistemin dışında bırakıldı. Yahudi de, İsrailli olmayabilir, ama yahud burjuvazisi İsrailli olmasa bile soykırımı destekler.
Coca cola masum hayet
Çok uzun zamandır almıyorum.
İsrail ile alâkâlı bütün markalara boykot devam
Önce akıllı telefon kullanmayı bırakın müptezeller, kolayla ne ilgisi var
Boykot falan bilmem ben ama bir insan niye kola içer anlamıyorum tadı iğrenç
Tabiki
hatta filistinli kardeşlerim için bi yarım saate colalı menü söyleyip gömeceğim
Boykotu geçtim tadı sarmıyor artık o yüzden de bıraktım
O kadar cahil değil im
Hayır severek içiyorum
Gazlı içeceklerin hiç biriyle işim yok
Genel olarak kola ilea aram yok