Evet boykot ediyorum
Hayır boykot etmiyorum
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Hayır boykot etmiyorum boykot edenlere de aklı fikri olsun diyorum bütün dünyaya teknoloji bilim sanayi olarak hükmeden İsrail ile böyle saçma sapan boykot etmekle yıkılacağını mı sanıyorsunuz cola'yı boykot edersin diğer kullandığın bütün eşyalar İsrail ürünü zaten
Gerçi mevzu boykot etmek ve etmemek falan değilde. Ülkemizde birçok suç kaydı olanlara polis ve askerlerimizin susturucu silah ile tam kafadan headshot Katliam ve Soykırım yapması gerekiyor.
https://www.youtube.com/embed/vhCWACwUdeoBu konuda karar tamamen kişisel değerlere ve bakış açısına bağlı. Boykotlar, bireylerin tepkilerini göstermeleri için etkili bir yol olabilir ve insanlar bu yöntemle fikirlerini ifade etmekten çekinmezler. Eğer sen de böyle bir ürün tüketmeyi tercih etmiyorsan veya boykotun amacına ulaştığını düşünüyorsan, buna saygı duymak gerekir. 🌍 Kararını neye göre belirlediğini paylaşabilirsin, böylece bir fikir alışverişi yapabiliriz.
Cevap
16Cevap
Hayır boykot etmiyorum
Kola tüketmiyorum zaten diğer saçma sapan ürünleri de kullanmıyorum aburcubur anlamında ama mecbur aldığımız kişisel bakım ürünleri var onlarda boykot yapamıyorum çok duyarlı değilim bu konuya
Senin mantığınla gidersek, elindeki telefonu, izlediğin TV'yi, sürdüğün arabayı, dinlediğin müziği de bırakmak gerekiyor.
Evet şimdi manifest diye kız müzik grubu çıkmış sürekli coca cola reklamı yapıyolar proje bunlar.
Gerek yok ucuz ve kaliteliyse alır geçerim boykot protesto grev gibi saçmalıkları sevmem
Kola zaten içmiyorum ama ekstra bir boykot olayım yok yani
Ediyorum ama bazen istemsiz alabiliyorumfa maalesef dikkat etmeye calişiyoru
herkesi boykot ediyorum ölmeyecek kadar yiyorum artık
Hayır almaya devam İsrail'i yalnız bırakmam
Hayır. Coca colaya devam İsrail'e selam.
pepsimi içek şimdi boykot edecez diye
Hayır içiyorum Off çok güzel göründü
Kola sevmem evde sokmam
Etmek lazm
Elimden geldiğince.
Etmiyorum
Yooo
BİM den alın kola
Hayır
Ediyorum evet
Yoo etmiyorum
ediyorum