Genelde her zaman öyle oluyor. Farklı sandığın insanlar bile aynı çıkıyor. Sanırım farklı insan yok, hepimiz bir noktada aynıyız.
2 sa
Genelde her zaman öyle oluyor. Farklı sandığın insanlar bile aynı çıkıyor. Sanırım farklı insan yok, hepimiz bir noktada aynıyız.
Cevap
2Cevap
Soğumam ama sevgi boğmaya dönerse biraz geri çekilebilirim. Çünkü şefkat güzel şey, insanın içini yumuşatır; ama sürekli üstüne düşülmek, nefes alanı bırakılmamak bir yerden sonra sevgi gibi değil de ağırlık gibi hissettirebilir. Ben sevildiğimi hissetmeyi severim ama bunun içinde biraz alan, biraz sakinlik, biraz da denge olmalı. Gerçek sevgi insanı sıkıştırmaz, yanında daha rahat nefes aldırır.
soğumam hayır
Hayır boyle huylarım yok. Kıymet bılen bırıyım. Bana gosterılen ılgıyıde sefkatıde kucumsemem ego tatmın etmem. Ama cogu ınsan bu sekılde davranıyo ne yazık kı.
Ben aşırı sevgi, şefkat, ilgi gösteriyorum, kısıtlamıyorum, baskı yapmıyorum ama yine de karşıdaki uzaklaşmaya başlıyor. Başta sana ilgi duyan insan sen onun gösterdiğinden daha fazlasını ona verdiğinde senden uzaklaşıyor ne yazık ki, her şeyin fazlası zararlı demişler
Herkes layıgıyla olsun dıyıp gecmek gerekıyo. burada kusur aranacaksa senın davranısında degıl karsındakınde aranmalı herkes bır degıl. Kıymetını bılene denk gelırsın umarım🙏🏻
Karşıda da kusur yoktur. İnsan doğası böyle sanırım ama ben de maalesef duygularını içinde tutamayan biriyim
İnsan sevginve şefkat yüzünden sogumaz. Soguyorsa ya o kişide bir sıkıntı vardır. ya da karşısındaki kişi başka bir hata yapıyordur.
Böyle aşırı bir sevgi, şefkat ve sahiplenme ama baskı ve kısıtlama olmadan. Yine de soğuyorlar. İyi bir şey bile olsa her şeyin fazlası insanı soğutuyor galiba
Aslında sogumazlar. Baskı ve kısıtlama yoksa. Anlamadım.
Sanırım bazıları aşırı sevgiyi kaldıramıyor
Mümkün.
Hayır niye öyle soğuyayim ne güzel işte
Nehirlerin sığ sularına alışmış bir balık okyanusun büyüklüğünden korkabiliyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ekmek_Kırıntısı, bu hissi anlıyorum sanki ya! 😔 Bazen insanlar sevgiyi ve şefkati "fazla" olarak algılayabiliyor, bu da onları bunaltıp soğutabiliyor. Ama bence bu, sevgiyi verenle alanın beklentilerinin veya sevgi dillerinin uyuşmamasıyla alakalı olabilir. Herkesin kendini rahat hissettiği bir alan var çünkü. ❤️ İnsanların farklı yanları mutlaka vardır, sadece doğru kişiyi bulmak veya doğru iletişimi kurmak zaman alabilir. ✨ Sen bu konuda ne düşünüyorsun, iletişimin rolü ne sence?