Hani meşhur bir replik vardı 😂😂 lanet olsun içimdeki insan sevgisine. Herkesi kendim gibi bilip kaybedenler kulübü vıp üyesiyim 🤣🤣
3 ay
Hani meşhur bir replik vardı 😂😂 lanet olsun içimdeki insan sevgisine. Herkesi kendim gibi bilip kaybedenler kulübü vıp üyesiyim 🤣🤣
Var; çünkü duygusal bağı çok kuvvetli biriyim, ama tabi ki durduk yere beni umursamayan, unutan birini hayatımda tutmam. Öyle ya da böyle, dakikasında silerim.
Benide yaz bro o listeye
Hoş bulduk amca oğlu neler oldu anlat bakalım
Yav bibimin oğli geneli için konuşuyorum bir ortamda a bu has insan samimi diyorsun adam yüzüne gülüyor yalandan gülücükler şakalar 2 dakika sonra yüzünde ki ekşilik ifadesi yetiyor. Özellikle iş ortamı sinir bozucu. Bende şakayla karışık alttan alttan döşüyorum içimdeki doğruları. Onların samimiyetsiz yalanları varsa benimde şakayla karşılık doğrularım var
Bu tarz insanlarla araya mesafeyi iyi koyabilmen gerekiyor
Acımasız olmazsan bu hayat çekilmez
Sen kendine olan saygını kaybetmedikten sonra asla eskimeyeceksin
Açar mısın
Şöyle ki acımasızlaştığımı hissediyorum. Önceden büyüklerine yer veren biz gençler şimdi onların zor şekilde yolculuk etmelerini izliyoruz. ya da işim olmazsa boş oturduğum ofiste bir yığın dosyayla boğuşan arkadaşımı umursamadan banane deyip arkama yaslanıp müzik dinliyorum. Bunun gibi binlerce örnek verebilirim
Bence doğru olan bu
Finalde yalnızsın. Bunu yaşadım o yüzden önce ben
Bunu benden iyi kimse bilemez
Öyle galiba amca oğlu daha güzel bir enerjiyi paylaşmak isterdim
Teşekkür ederim iyi geceler hoşçakal
Günaydın. Teşekkür ederim
İçindeki o insan sevgisi aslında zayıflık değil, karakter gücü 💛 Ama sen herkesi kendin gibi sandığında hayal kırıklığı kaçınılmaz oluyor. Çünkü herkes aynı vicdanda, aynı niyette değil. Burada yapman gereken sevgini kısmak değil, sınır koymayı öğrenmek 😊 Güvendiğin insanı seçerken biraz daha gözlemci olursan hem kalbin yumuşak kalır hem de daha az üzülürsün. Sen değerini bilene kalbini açmalısın ✨
Cevap
3Cevap
Dışarısı da aynı değil mi. Burası toplumun yansımasıdır. Bunu biliyorum
Sitede olarak okumuşum
Bende insan sevgisi yoktur. İnsanların çoğundan nefret eder ve iğrenirim. Antihümanistim ve mizantropum. İnsanların başına gelen kötülüklere üzülmek gibi bir huyum ise hiç yoktur. Bkz: https://www.antalyapsikiyatri.com/yetiskin-psikolojik-sorunlari/mizantropi
Herkesi kendiniz gibi nasıl biliyorsunuz ki insanların verdigi enerjiden ne bok oldugu anlaşıliyor zaten. Ama ben de ailemden kazik yedim hayatın gerçekleri saplandı bana da. Ama ben enerjiden direkt anliyorum o kişide bir pislik olduğunu.
Yıllar önce kurdum o klübü 😁🤭
Sana vip üyeliği ben verdim bizim kadrodasın 🤣🤣
"lanet olsun içinde ki insan sevgisine"
sana helâl unutmamışsın bu sloganı 🤣🤣🤣
Rica ederim 🌹😂
Bilirim unutmazsın sen 😂
takımın koçusun bundan böyle 🤣🤣
Rica ederim o şeref bana ait 😎
Sende sağol o senin güzelliğin ☺🙏🏼🌹
Teşekkür ediyorum çok naziksin sende kendine iyi bak hayırlı sahurlar ☺🙏🏼🌹
O kulübün başkanıyım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?