Size karşı samimi yaklaşan insanların, sizin sevmediğiniz kişilere de samimi davrandığını görmek, sizi o insandan soğutur mu?
Ne uzun bi cümle oldu 😂

Bende şöyle bi şey oluyor;

Size karşı samimi yaklaşan insanların, sizin sevmediğiniz kişilere de samimi davrandığını görmek, sizi o insandan soğutur mu?
Ne uzun bi cümle oldu 😂

Bende şöyle bi şey oluyor;

Yoo pek umursamam herkesin kendi şahsi düşüncesi, ben sevmiyor olabilirim ama arkadaşım sevmediğim o kişiyi seviyor diye bir soğukluk olmaz bende...
Soğutmaz ben sevmiyorum, konuşmuyorum diye karşımdaki insandan da bunu bekleyemem. Ben anlaşamadım diye kimse o kişiyle anlaşamayacak gibi bir kural, düzen içerisinde değiliz. Ancak ikimiz arasında laf taşıma durumu olabileceğinden her zaman mesafemi korurum 😌😅
Bir de yakın arkadaş durumu var. Benim yakın arkadaşımsa en büyük hatalarımızın altında birbirimizin imzası varsa benim sevip samimi olmadığım kişiyle onun samimi olmasını da istemem. Kanlı bıçaklı olsun demiyorum ama arasının çok iyi olmasına da gerek yok.
Cevap
17Cevap
Ben soğumuyorum. Öyle bir şey olduğu zaman direkt siliyorum.. Her kim olursa olsun..
Önemli olan bana olan davranışları. yani benim konuşmadığım ya da sevmediğim birine karşı da samimi olabilirler kendi kararları.
Selam gadası 🙃
Pek umrumda olmaz ki. Önemli olan benimle olan yakınlığı 🙃
Şöyle birsey var benimle sevmiyorum diye arkadasıma kısıtlama getirmem ben sonuç olarak onlar bix birbirimizi sevmeyebiliriz ama belki onların enerjılerı ya da yaptığı bir iyilik ona hos geliyordur bu yüzden benimle samimi diye sevmediğim insanla samımi olamaz diye bir kural ya da alınganlık yapmam ben şahsen olgun insanlarınız sonuc olarak lisede ergen değiliz 😂 misal benim sevmediğim insanlar var senin takip listen ama bugüne kadar hiç onu sevmiyorum samimi olma demedim 🤗
O bende de var ama ben ondan bahsetmiyorum 😄
Hani sana samimi davranıyordur tamam ama bi bakmışsın senin sevmedigin insana da aynı samimiyette. İşte orada bi kopma oluyor. Sevmediğin kişiyle ayni muameleyi görmek garip geliyor biraz
Benim bahsettiğim çok daha genel bir şeydi de neyse tamam siliyorum soruyu nalet olsun ahahs 😄
Sevdiğim, yakın olduğum insanın etrafındakiler de önemli.. Kişisel bir çatışmam varsa umursamam ama genel bir uymazlık hali varsa, karakterletimiz uymuyorsa kabul edemem.. Öyle biriyle samimi olan benimle olamaz, benimle olan öyle biriyle olamaz..
Kimse benim sevmediğimi sevmemek zorunda değildir. Ben sevmiyor olabilirim ve benimle samimi olan bir arkadaşım, benim sevmediğimi insanla da samimi olabilir. Bu O'nun kararıdır ve buna saygı duymak zorundayım.
Kimsenin arkadaşlarını seçmeye hakkımız yoktur, Allah herkese akıl fikir vermiş
rahatsız olurum en samimi bfflerimin aramın bozuldukları ile onların samimi olması beni çıldırtır
aramın bozulduğu bir ortak arkadaşımız için kankama -ya o ya ben seçimini yap demiş insanım ben tabii ki beni seçti çünkü bensiz bir hayat çok kötü be 🥺🤪🤪😂😂
yani sevdiğim yakın olduğum insanların çevresine de dikkat ediyorum ben.. haliyle..
Yoo niye olsun. Onunla arasındaki ilişki beni ilgilendirmez. Ayrıca da ben kimseyi sevmemezlik edemiyorum. Birine gıcık olsam bile onun o hareketine gıcık oluyorum. O hareketini tüm davranışlarına mal edemem.
Hayır beni bağlamaz , bencil olmamak kanaatindeyim.. körü körüne ( aile , arkadaş , sevgili ) bi şeylere bağlanmayı 20 yaşında bıraktım ben.. bana karşı tutumu benim için önemli.
İstemediğim bir kişi bana samimi davranamaz davransa bile arkadaşlıktan öteye gidemez dişiliğini kullansa bile değişmez bende..
Kiminle arkadaşlık edip etmeyeceklerine karışamam. Benim sevmediğim kişiyi bana getirmesin isterse kanki olsun.
Buna karışamam. Kimseden küs ortaklığı yapmasını isteme hakkım yok.
Laf taşıyıcı mı acaba eyvah eyvah. Ben pek samimi olmam o andan itibaren
ben sevmiyorum ama o seviyor olabilir.. soğumam yanı
sevmediğim birisi ile dirsek temasında olan kişi ile alakalı bütün geçmişimi siler atarım
Eskiden sevmezdim öyle durumları ama şimdi bana dokunmayan yılan bin yaşasın modundayım 😄
Herkesle samimi olan kişileri samimi bulmuyorum
Soğutur
Soğumam da rahatsız olabilirim evet.
Evet soğurum 🤭
Beni seviyorsa onu sevmesin
Evet, soğutur.
Soğutmaz.. ama hoşuma da gitmez..
Hayır soğutma, z
Yooo takilmam
evet soğutur
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?